REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Destinul tragic al unui bărbat din Medgidia: scos MORT din canalul Dunăre-Marea Neagră

Destinul tragic al unui bărbat din Medgidia: scos MORT din canalul Dunăre-Marea Neagră

Replica API 5 august 2017 | 20:18 418

Dumitru Taraoi

Dumitru Taraoi, în vârstă de 46 de ani, din Medgidia, a pus pe jar autoritățile în seara de joi, 3 august. Oamenii au sunat la 112, precizând că l-au văzut înecându-se în canalul Dunăre – Marea Neagră, imediat începând căutările. Fără rezultat. Acestea au fost reluate în dimineața de vineri, 4 august, trupul neînsuflețit fiind găsit în jur de ora 17.00. Oamenii vorbesc despre Dumitru cu durere, precizând că era un om respectuos, care a îndurat multe!

Dumitru era cunoscut în Medgidia ca un om sărman, care avea grave probleme cu consumul de băuturi alcoolice. Însă, spun oamenii, chiar dacă umbla mai mult beat, acesta era foarte respectuos și muncitor. De cum au aflat teribila veste, și anume că a căzut în canalul Dunăre – Marea Neagră și că a dispărut fără urmă, medgidienii au precizat că sigur s-a sinucis. "Nu-l mai chema nimeni să muncească și probabil că a ajuns la o concluzie…", a spus Florentin O..

"E Mitică de la Berărie? Care stătea la C1? Of, disperarea te face să iei decizii greșite. Acesta e sistemul românesc. Condoleanțe familiei. Păcat, tare chinuit era. Mânca și bătaie de la oameni. Și chiar era respectuos. Poate acum îi e mai bine la câte a îndurat pe lumea asta..", a scris altcineva. Amintim că pompierii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitaţi să intervină joi, 3 august, la Medgidia, pentru o persoană căzută în Canalul Dunăre Marea Neagră. Imediat au început căutările, însă, fără succes.

Oamenii au precizat că l-au văzut când a căzut, că se zbătea și nu a mai izbutit să iasă la suprafață. În timp ce unii susțin varianta suicidului, alții spun că a vrut să prindă pește și că ar fi căzut în apă. Neștiind să înoate... s-a produs nenorocirea. Militarii din cadrul ISU au fost nevoiți să întrerupă căutările, reluându-le în dimineața de vinei. Și reprezentanții IPJ solicită ajutorul oamenilor, precizând că Dumitru Telehoi este dat dispărut, așa cum prevede procedura. "Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia numitului Dumitru Taraoi, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Medgidia.

La data de 03.08.2017, aceasta a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit până în prezent. Înălţime 1.70 metri, păr negru, față ovală, ochi negri. La data plecării era îmbrăcat cu pantaloni scurți, maiou și papuci toate de culoare neagră. Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze Secția Regională de Poliție Transporturi Constanța sau Dispeceratul IPJ Constanța, tel.0241.611364 int.20005", potrivit acestora. Trupul neînsuflețit a fost găsit în jur de ora 17.00.

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
consumul de alcool a ajuns la nivele record , berea fiind mai ieftina decat apa centre de dezalcoolizare practic nule , multumim clasei politice.apropo primul lucru pe care il intalnesti intrun oras sunt puzderia de baruri birturi .Felicitari popor roman in 20 de ani ne curatam sigur
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218