REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Destrăbălare în ultimul hal în Vama Veche! Ce face ALCOOLUL din om!

Destrăbălare în ultimul hal în Vama Veche! Ce face ALCOOLUL din om!

Replica API 4 mai 2017 | 00:00 792

Minivacanța de 1 Mai a luat sfârșit pentru cei 40.000 de turiști care au fost pe litoralul românesc. În Vama Veche au fost aproximativ 10.000 de persoane, majoritatea tineri. Și pentru că spiritul de vamă să nu moară, câțiva tineri au întrecut mâsura în ceea ce privește alcoolul.

În aceste zile, Vama Veche a fost una dintre cele mai dorite destinaţii de vacanţă. Deşi în ultimii ani în satul sudic al litoralului românesc s-au amenajat şi hoteluri de patru stele, plaja a rămas pentru mulţi locul unde se distrează, mănâncă se îmbată și dorm. Terasele au fost pline, iar cheful de distracţie în toi.

Turiştii de 1 Mai s-au cazat la localnici, la pensiuni, iar alţii au dormit în maşină sau în cort pe plajă. S-a ascultat muzică de toate genurile, s-a dansat pe plajă și în cluburi. Toată distracţia s-a stropită cu mult alcool şi cu multe energizante. Mult alcool a fost parcă deviza tinerilor care au întrecut măsura. Și pentru că nu au mai putut să se ridice de beți ce erau, aceștia au adormit pe plajă.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
normal ca ai pensia mai mare ca doar ai fost un jeg de securist imputit si secretar de partid comunist .acum votezi pesede ca ti-a marit pensia .sper sa nu aiu parte mult timp de ea si sa eliberezi aerul de infectiile tale de privitor la antena 3
9
5
Punem pariu ca am pensia mai mare decat salariul tau barbos si liber...!?
5
9
Am colindat 3 zile prin Vama Veche si nu am vazut om beat. Astia de au scris articolul sunt manelisti. Toata lumea in Vama Veche a fost binedispusa, si statistic vorbind cred ca nici nu s-a consumat asa mult alcool, cum lasa ei sa se inteleaga din articolul tendentios.
13
3
Cei care acum se dau moralisti au betivit si ei ca porcii la vremea lor. E drept ca in vremea lui Ceausescu bauturile straine erau mult mai scumpe,in schimb fumai tigari americane originale,nu stifturi ca astazi si se imbatau toti ca porcii chiar si cu posirci,se regulau prin boscheti inclusiv cu minore,cu acele minore care acum spun ca tinerele de azi sunt parasute. E multa ipocrizie. Pe litoral a fost desfrau de cand exista populatie in zona,asa ca mai mucles....Ce e pocitaniilor,aveti frustrari ca nu mai puteti si nu mai rezistati?
11
3
ne prezinta pe ma-ta , asta de sub mine , Cool , in timpul nazdravaniilor din Vama Veche .
6
8
Prima imagine il prezinta pe Mazarus facand reclama la berea Timisoreana si la pantalonii de streching care se uda mai putin cand te pisi pe tine.
9
5
bosorogii pachetari,fosilele comuniste jegurile care au distrus Romania si care aplaudau minerii se oftica si comenteaza .ce daca a baut lumea si mai ales "tinerii frumosi"? voi nu ati baut niciodata fosilelor? va ofticati ca vremea voastra a trecut si veti fi stersi din istorie. a mai ramas sa comentati dupa ce ati descoperit internetul pomanagiilor dar nu ati facut nimic pt ca tiuneretul sa nu fie ca voi betivilor
15
7
pozele sunt foarte vechi .ca sa faca si mihaela ungureanu un articol sa-si ia salariul
11
3
N-are a face politica cu indivizii din imagini! Aici este vorba de cultura, bun simt si multe altele cu mentiunea ca acestea lipsesc cu desavarsire!
8
9
Tinerii liberi, frumosi, jegosi. pletosi, barbosi, talibani, betia si trasul cu porcu pe nisip nu mai e de actualitate. Acum vor legalizarea consumului de droguri, barbosul care doarme in Parlament a spus ca el a consumat, nu-i nicio problema. Hai sa dam iar Guvernul la o parte si sa-i punem p-astia la conducere, astia mai au inca multe de facut, casatoria intre homosexuali, etc. Un an si doua luni a fost prea putin.
8
9
Nu mai plec in Anglia ,stau in vama
18
2
din betie te trezesti ,dar prostu nu se trezeste nici odata.
18
5
He he heee, asta din prima poza e deputat acum. Dar, sa nu uitam ca toti am trecut prin perioada asta, asa ca din betie te trezesti dar din prostie niciodata. Acum culegeti ce ati votat .
9
11
tinerii frumosi si liberi...dejectiile societatii care s au trezit din betii si au iesit aseara pe strada.
14
9
Astia din foto vor fi imbracati la costum si vor ajunge viitori politicieni.Alegeti acum pe care il veti vota dintre ei.
13
8

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102