REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DETALII de la CRIMA din Murfatlar! Suspectul era BOLNAV de GELOZIE: montase în casă dispozitive de înregistrare!

DETALII de la CRIMA din Murfatlar! Suspectul era BOLNAV de GELOZIE: montase în casă dispozitive de înregistrare!

Replica API 3 iulie 2018 | 00:13 1262

I s-a tăiat filmul și a aplicat peste 10 lovituri de cuțit

I s-a tăiat filmul și a aplicat peste 10 lovituri de cuțit

Gelozia i-a luat mințile bărbatului din Murfatlar, care și-a înjunghiat de mai multe ori soția, inclusiv în zona gâtului. Chiar dacă erau în divorț, Laurențiu A. susține că o iubea pe victimă foarte mult, motiv pentru care devenise extrem de gelos încât, spun anchetatorii, picase în extrema cealaltă. O spiona, montase dispozitive de înregistrare în dormitorul ei și era convins că îl înșela. Astfel, în urma unui conflict spontan, bărbatul a pus mâna pe un cuțit și apoi a urmat un adevărat măcel. Suspectul a fost cel care a sunat la Polițe, fiind condus la audieri, reținut și propus spre arestare.

Sirenele ambulanței și ale autospecialei de Poliție au spart liniștea serii de duminică, 1 iulie. Se îndreptau către Murfatlar, acolo unde s-ar fi petrecut o crimă, după cum anunțase, prin 112, un bărbat. Și tragedia s-a confirmat: o femeie a fost găsită într-o baltă de sânge, cu multiple plăgi tăiate/înțepate, cam 10-20, la nivelul feței, spatelui, mâinilor, abdomenului și gâtului. Cel care a anunțat tragedia a fost chiar autorul, care susține că nu știe exact ce s-a întâmplat, că i s-a tăiat filmul și că își aduce aminte de o ceartă și că a lovit-o cu un cuțit în zona gâtului, atunci fiind momentul în care parcă s-a trezit la realitate și a sunat la 112. ”În jurul orei, 20.52, un bărbat de 46 de ani, din oraș Murfatlar, a sesizat poliția despre faptul că și-ar fi ucis soția, în vârstă de 47 de ani, cu mai multe lovituri de cuțit, cei doi aflandu-se în divorț. Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști la fața locului și a fost reținut. Polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc acest eveniment”, au precizat anchetatorii. Este vorba despre Laurențiu și Cristina A.. Locuiau în Murfatlar, peste pod, cunoscuți de vecini ca oameni muncitori, la locul lor. Bărbatul lucra în Germania, iar femeia în județul Constanța, la o fabrică. Au copii majori și totul părea că este așa cum trebuie să fie într-o familie. Numai că Laurențiu devenise extrem de gelos, chiar paranoic – am putea spune. Chiar dacă se aflau în divorț, el susține că o iubea foarte mult, motiv pentru care o suspecta că are o relație extraconjugală. Potrivit anchetatorilor, o spiona și chiar montase în casă și în dormitorul ei dispozitive de înregistrare ambientală.

Femeia a alergat prin toată casa pentru a se salva!

În seara de 1 iulie au început să se certe, motivul fiind legat tot de gelozie, iar el a pus mâna pe un cuțit și a început s-o lovească. Și i-a aplicat vreo 10 – 20 lovituri de cuțit, până ce femeia s-a prăbușit. Au fost găsite urme de sânge în bucătărie, hol, sufragerie, de unde și presupunerea că femeia a alergat spre a se salva. Se pare că printre ultimele lovituri au fost în zona gâtului, atunci fiind momentul când Laurențiu s-ar fi trezit la realitate, după cum ar fi declatat chiar el. A sunat la 112 și a anunțat că și-a omorât soția, după care a sunat și la copilul lor, spunându-i că i-a omorât mama. I-ar fi spus că regretă enorm, dar că… a ucis-o. Trupul neînsuflețit a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei, iar suspectul a fost audiat și reținut. Cercetările continuă.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si eu am lucrat cu El la acelasi Firma si tot zicea k II ia gatul dar nu il credeam in stare.... Pacat.. El a fost in medical 2 saptamani si a decis sa mearga in Tara in astea 2 saptamani si loase bataie de la 2 baieti care la fel loase cutitul si IL pituloase la spate dar norocul a fost k un baiat la vazut si IL la scos repede k alfel se intampla si aici ceva....
0
0
Robert stiu ca l ai cunoscut pe Laurentiu dar de cand al stii tu pana cand a facut aceasta fapta sa stii ca a devenit un paranoic eu am stat cu el an camera si pot spune mai multa antreaba colegi care sunt an Germania si ati vor spune ce fel de om este fata de ce al stii tu !
0
0
D-zeu sa odihneasca victima,l am cunoscut pe Laurentiu,oameni buni..D-zeu ne judeca pe toti..nu mai judecati fara sa cunoasteti adevarul..cu siguranta ca el regreta fapta..si va platii pt asta.
0
2
cum il cheama pe asta? poate-l gasim pe fb..
1
0
un nenorocit al stiu din germania lucram la aceeasi fima am convietuit cu el an camera tremur si acum cand ma gandesc ca putea oricand sa ma anjunghie !
1
1
Il cunosc din copilarie..puteai jura ca nu ar fii in stare de asa ceva niciodata pacat..pacat.pacat
3
2
Aparentele inseala!!! Cate papusi inocente nu se fut de se rup?!? La fata papusa si la cur matusa... fraier, nu trebuia sa faca asa ceva!!! Curva e curva pana moare!!
3
5
Se vedea o femeie serioasa, pe ce gelos? Era nemultumit din cauza si cauta motive de scandal. Un nemernic. Trebuia sa o lase daca nu-i mai corespundea pretentiilor de animal nu sa - ibia viata saracii femei.
2
7
D-zeu sa te ierte Tina noastra nu meritai asa ceva A fost un soc pentru noi toti care te-am cunoscut un soc pe care nu il vom trece rea usor ingerii te-au luat prea devreme dar vei veghea asupra noastra de acolo unde esti acuma d-zeu sa te odihneasca in pace si Acel nenorocit sa ramana inchis pe viata asta merita
2
5
camera de supraveghere dauneaza grav linistii familiei si chiar platesti cu viata ,sa vezi acum ce vanzari o sa aiba astia de la magazine cu camere spy cu sim card
4
2
Mare greseala desfiintarea pedepsei cu moartea ,---f multe cazuri au aparut dela o vreme iar politicienii nu fac nimic ceva o lege
6
1
Este un de zechilibru in mintea unui om daca gelozia il duce la asemenea fapte.
6
0
Uni inteleg , ca femeia este un obiect . Consideri ca suspectezi ceva , vorbesti , nu merge pa pa . Altfel distrugi viata iremediabil , a celuilalt , a ta si a copiilor.
8
0
Din pacate neajunsurile, faptul ca oamenii cauta de munca pe-afara, nu ca aici nu ar gasi, doar ca sunt prost platiti.Faptul ca suntem condusi de niste zdrente carora nu le pasa de oameni si care promit in campanii multe iar cand ajung sa conduca nu fac nimic. Au instaurat ura si vrajba intre oameni, nivelul de educatie, cultura este f scazut. Astia suntem..din pacate
28
3
exista psihopatie, abuz, rautate, abuz fizic si emotional asta exista. vai de ele de femei. Saraca trebuia sa fi fugit in lume mai demult. golanul batran criminal ar trebui spanzurat in piata publica
26
0
Un nenorocit de om, un dobitoc din nastere. Cei care o cunosc pe victima pot confirma ca era o femeie de milioane care nu ar insela pentru nimic in lume. Nenorocitul isi creea singur filmele in care ea l-ar insela cu cel putin jumatate din oras.... ajunsese sa fie gelos si pe propriul lui baiat. Politia ar trebui sa fie mai vigilenta in astfel de cazuri... pacat... Dumnezeu sa te ierte Tina
26
3
Sute zeci de mii de cazuri de violenta domestica cel putin in tara noastra. Familia,vecinii,prietenii nu se baga chiar daca stiu despre comportamentul abuzatorului. Ar trebui legi foarte aspre pentru abuzul in familia pt a preveni astfel de nenorociri. Astfel de indivizi psihopati traiesc printre noi,mascandu-si foarte bine comportamentul violent Sper sa se faca dreptate si sa plateasca pt faptele sale. In ziua de azi nu mai suntem in siguranta nici macar in propria familie. Sotul poate deveni calau.
27
3
Criminalul nu are nici o scuza. Daca se stia cu probleme trebuia sa caute un specialist nu sa ucida un om nevinovat. Acum lasa copilul ala al nimanui! El face cativa ani de inchisoare. Ptr comport frumos scapa repede. Nu va face sigur consiliere decat pe hartie. Va invata sa joace teatru. Va avea alta femeie...si povestea se va repeta. Ca asta e romania! In alta tara ar primi inchisoare pe viata sau ar fi fost ucis!
24
2
Era un client de al meu . Vorbea frumos , era un om de calitate . Dumnezeu sa o odihneasca pe victima . Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva . Stresu si viata de zi cu zi ne aduce la limita .
18
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218