REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
14.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DETALII de la FLAGRANTUL DNA Constanța: FALSUL PROCUROR, implicat în ACCIDENTE!

DETALII de la FLAGRANTUL DNA Constanța: FALSUL PROCUROR, implicat în ACCIDENTE!

Replica API 3 august 2020 | 13:24 8808

Un bărbat a fost prins în flagrant de către procurorii DNA Constanța, în zona fostului magazin Antoniadis (acum Carrefour), în timp ce primea suma de 11.000 de euro, el prezentându-se ca fiind procuror. Este vorba despre M. G., care a fost arestat. Acesta a fost implicat, în trecut, în două accidente rutiere.

Potrivit procurorilor, în perioada mai – 30 iulie 2020, inculpatul ar fi pretins și ar fi primit de la o persoană (martor în cauză) suma de 11.000 euro (în două tranșe de 5.000 respectiv 6.000 euro) în schimbul influenței pe care ar fi afirmat că o are asupra unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia și D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța.

Concret, inculpatul ar fi promis că îi va determina pe aceștia să dispună soluții favorabile față de martor, în două cauze în care acesta este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni la regimul circulației și a uneia de tăinuire.

De menționat este faptul că, în data de 30 iulie 2020, cu ocazia constatării infracțiunii flagrante, asupra inculpatului, pe lângă suma de 6.000 euro, a mai fost găsită și o legitimație falsă de „procuror șef birou”, folosită pentru a-i întări convingerea martorului că este magistrat și implicit că influența sa ar fi una reală.

Inculpatului i s-au adus la cunoștință calitatea procesuală și acuzațiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală.

La data de 31 iulie 2020, inculpatul a fost prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

”Admite propunerea formulată de Direcția Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Constanţa, în dosarul de urmărire penală nr. 89/P/2020 şi dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 31.07.2020 şi până la data de 29.08.2020 (inclusiv), a inculpatului M.G., cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de influență – faptă prevăzută de art. 6 din Legea nr. 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie, raportat la art. 291 alin. 1 din Codul penal, cu aplicarea art. 35 alin. 1 din Codul penal (două acte materiale)”, potrivit minutei judecătorești.

Implicat în două accidente rutiere

Potrivit informațiilor noastre, M.G.a fost implicat în două accidente rutiere. Primul, în 2010, pe vremea când conducea un microbuz și a fost acroșat de un alt autovehicul, și al doilea, în 2012, când a condus un autoturism pe drumul dintre Limanu și 2 Mai. Când a ajuns la intersecţia cu DN 39, nu a respectat semnficaţia indicatorului Cedează Trecerea și intrat în coliziune cu o altă mașină. Două persoane au fost atunci rănite.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
6
1
fug_Javrele fug_Viermi ascundeti_l_si_pe_asta_mic sarmanul_cum_se_plimba_el_cu_xx6 ba_alb_ba_negru_nici_el_nu_mai stia_pe_la_cine_are_sa_dea_bani te_saluta_fratele_Nenea
8
3
vai vai 'balbaitul' s a lasat de plasarea fetitelor din negru voda si s a apucat de procuratura natie de infecti s putrezesti pe picioare pt ce le ai facut fetelor ! le ai dus pentru munca in santier si au ajuns .... sa putrezesti!
8
4
arestati_o si pe mama lui galiuc elena! a furat si delapidat familia slavescu ani la rand! a furat in masa tot christopher ul de la sens! la gunoi cu voi! mizeriilor ati fugit mereu ca sobolanii pe usa din spate! familie de hoti !
14
2
Si asa cresteau terenurile domnului Zamfir, hectare intregi de terenuri dobandite ilegal in spatele acestui procuror fals ! Asa cresterea si firma Mides Cereal Trade cu Sergiu in frunte! tot cu un asemenea procuror in spate toate se rezolvau ! Nimeni nu mai era ca ei! Niste scarbe! halal de tara! niste infractori !
11
6
Ce Naste Din Pisica Soareci Mananca Si Distinsa Lui Mama Doamna Elena Sau Lili Este Identica Si La Fel Cu Salutari Din Limanu O Mare Familie Mincinoasa Arestati Pe Toti
12
6
ce ai facut Jane asta are probleme de mic a fugit si cu bani stransi pentru bac de mic facea combinatii vai de capul lui
11
0
Da corect, avea o familie frumoasa dupa divort . Pacat . Fosta a tinut neaparat sa il vada unde este acum, doar ea a mancat banii. Si locul ei este acolo, sa o caute si pe ea
14
29
FRAIER ! CE FAMILIE FRUMOASA AVEA , FETITE MINUNATE ! AMANTELE L AU NENOROCIT .... PACAT MARE PACAT
52
10
cel mai mare escroc ever ! verificati caseria de la cantina santierului cat a putut fura si de acolo
28
11
asta i afurat si pe alde Slavescu de la sens !
26
8
te_ai lasat sefu de coca si ai luat_o pe legale ?mai suge_o ceapa
22
8
Babu cand urmeaza? Inainte sa nu mai avem loc in oras de stalpi si borduri? Sau dupa ce o sa ne bage stalpi si in case si in qr?
13
9
Raim da bani cu dobanda domnule Bodeanu mai intrati peste el o data
9
8
pentru prostan : vb aiurea mai bine iti vezi de treaba
9
5
Strica piata?
8
5
Dupa ce s-a lasat de condus OPEL prostanul s-a apucat de alte infractiuni
19
5
ACA Harsova, frauda 500 ha pasune pe an, clasari DNA Cta vs. nota control Antifrauda APIA central vs. Cernatescu vs Burlacu vs. Pintea Adrian vs. petitionar Nechita Sorin din Harsova vs. Ionescu Viorel Harsova . Vs... musamalizare la greu pe ici pe colo. Vs. Sora a zis ca un procuror care i-a dat o Rezolutie, i-a spus ca cu anumit document, va face puscarie'.
33
6
Ascundeti-l cat mai repede!
23
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102