REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALII de la SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ din Mamaia: bătut și LOVIT cu MAȘINA!

DETALII de la SCANDALUL cu FOCURI de ARMĂ din Mamaia: bătut și LOVIT cu MAȘINA!

Replica API 16 august 2019 | 01:06 1063

În urma scandalului din parcarea clubului Ego din stațiunea Mamaia, acolo unde s-au tras focuri de armă, oamenii legii constănțeni au declanșat o anchetă, urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

Astfel, o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis,vineri, 16 august, în jurul orei 6.20, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia. Ajungând în zona respectivă, polițiștii au identificat un bărbat care acuza dureri și prezenta o hemoragie. Echipa mixtă a chemat în sprijin un echipaj medical, bărbatul fiind transportat la spital.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că în fața clubului ar fi avut loc o altercație între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul ar fi fost lovit în zona feței, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane ar fi fugit. De asemenea, în urma cercetărilor, polițiștii au constatat faptul că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniție neletală. Imediat, au fost instituite filtre rutiere, iar în aproximativ jumătate de oră de la producerea evenimentului, polițiștii din Năvodari au identificat și oprit în trafic autoturismul căutat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Niste gunoaie toti
3
0
Cluburile astea aduc doar necaz
11
0
la Bucuresti!!! nu avem nici o sansa cu tiganii din Braila si proxenetii din cta pentru ca ei sunt mana in mana cu politia din cta pai cand inspectorul filip sta la masa cu badragan si beau alcool pozati si filmati cand tiganoii astia de braila fac ce vor in orasul asta am ajuns rau da rau de tot si e vina noasgtra a oamenilor onesti ca nu facem nimic de frica! sa ajungi sa iti fie frica sa ti plimbi copii prin mamaia sa nu cumva sa cazi in conflictele acestor proxeneti imputiti care ling dupa nemti si elvetieni ba poponarilor mars la munca nu la lins prostituiate si cersit de le ele pisatilor
19
0
Eu am dat in tiganul ala borat de a cazut sub masina.
8
4
felicitari politistilor ca i-au si prins la Navodari
9
0
De ce protejati infractorul???Faceti public numele lui,va e frica sau ce???
7
0
Sunt smecher ,ma sugeti la pula .
4
16
Astia din imagine sunt noii militieni cu izmanute pe piciorus facuti in 6 luni la slatina.?! ...
6
7
Cocos Bancuta din Braila a fost, au fugit de frica de acolo si s-au aciuat in Mamaia Nord
18
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614