REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Detalii despre cei 3 medici care s-au aruncat de la etajul 1 ca să scape de incendiul din spitalul din Craiova

Detalii despre cei 3 medici care s-au aruncat de la etajul 1 ca să scape de incendiul din spitalul din Craiova

Replica API 9 martie 2021 | 00:00 1681

Cele trei cadre medicale care au suferit traumatisme ușoare la membrele inferioare sunt în afara oricărui pericol. Ele au fost internate la Spitalul Clinic Județean de Urgență din Craiova.

Potrivit unui comunicat de presă transmis luni seara, cei trei au suferit traumatisme uşoare la membrele inferioare, fiind internaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Craiova, scrie stiripesurse.ro.

În total, 19 pacienţi şi opt cadre medicale au fost evacuate ori s-au autoevacuat în urma unui incendiu produs, luni, la Spitalul de Neuropsihiatrie din Craiova. Cele 3 cadre medicale au sărit de la etajul 1 al spitalului și s-au ales cu fracturi ale membrelor inferioare.

Potrivit primarului municipiului, Lia Olguţa Vasilescu, incendiul ar fi fost provocat de o pacientă care a dat foc unei saltele.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
etajul 1 este la 3 metri inaltime, a spune ca s-au "aruncat" e o golanie jurnalistica.
2
0
Citesc titlul si apoi mananca cacat la greu. De ce nu urlati sa-si dea demisia Mulguta ca doar spitalul e la Craiova
4
2
Mai homosexualule ramai in Franta ta si nu mai manca cacat cu amenzile care se platesc la frantuji ! Beline-ai pwlilela toti romanii adevarati , tu si cu USR-ista Clotilde ! Sluga nemernica ce esti !
5
1
Situatia din spitale e urmare a furaciunilor din epoca PSD C-escu Mazare la Cta Oprisan , Pasarica la Malaxa care si ingropa mortii familiei pe banii spitalului etc La Craiova a dat foc o pacienta saltelei . .Domnilor mai ganditi cand va experimati .Nu zic ca sunt perfecti astia . Mai cititi mai ascultati mai comunicati si vedeti ca situatia actuala este la fel peste tot in tari mai destepte Peste tot e haos si schimbari de decizii permanent iar la vaccinuri mai sunt si rupturi de stoc .In Franta nu se circula de la ora 18 iar amenzile mari nu se discuta se platesc Ziceti merci deocamdat
2
6
daca Vladutz era in opozitie urla demisia, urla ciuma rosie, urla de toate. Spune Vladut, e deja a 2a abatere. Cand iti dai demisia? atat psd, cat si pnl usri, trebuie tratati la fel! ai gafat, bafta! hai marsh la Viena, milionarule!
10
1
in sec.21 cu acesti necalificat pusi ministrii???.Aceasta gasca care sa asezat la bootooanele furaciunilor nu va ceda.Le place sa faca imprumuturi sa distruga romania din temelii
10
4
Cat mai aveti de gand sa stati cocotati aiurea in acest GUVERN DE INCOMPETENTI ? CATULE , voi nu vedeti ca sunteti penibili , balbaitule ??? Pe zi ce trece distrugeti tara , nesimtitilor ! Voiculescule , Turcan , Arahat dati-va demisia pana nu o sa va arunce poporul de la etaj sa va rupeti picioarele cum au patit saracii medici de la Craiova ! Voi inmormantati Romania ... hotilor !!! Huoooo ! O sa plecam cu totii din tara asta ANORMALA ca sa tamaneti voi , hotilor !!!! Nemernicilor !!!
13
6

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102