REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Detalii despre starea copilului care s-a aruncat de la etajul doi al liceului George Călinescu

Detalii despre starea copilului care s-a aruncat de la etajul doi al liceului George Călinescu

Replica API 24 ianuarie 2020 | 23:02 629

În cazul copilului căzut marți dimineață, 21 ianuarie, de la etajul doi al Liceului „George Călinescu”, reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” transmit faptul că elevul va intra zilele viitoare în operație însă este nevoie de sânge.

În cazul elevului care a încercat să se sinucidă, în dimineața zilei de marți, 21 ianuarie a.c., aruncându-se de la fereastra liceului unde învăța, medicii transmit faptul că băiatul este conștient însă în stare destul de gravă. Acesta are printre altele, fractură de antebraț, fractură de humerus și traumatism facial. „Copilul urmează să fie operat în zilele următoare. Una din fracturile de la mâini este deschisă și iar la momentul actual se face tratamentul părților moi până la cicatrizare, deoarece așa este protocolul în cazul fracturilor deschise și apoi va fi operat. Este polifracturat” a transmis directorul medical dr. Bogdan Obadă. Tot acesta a transmis faptul că micuțul are nevoie de transfuzie de sânge iar doritorii o pot face cât mai curând.

Trebuie să amintim faptul că un elev de 12 ani, a încercat să se sinucidă, aruncându-se de la etajul doi al liceului pe care îl frecventa. În acest caz s-au autosesizat Inspectoratul Școlar Județean, Inspectoratul Județean de Poliție dar și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului.

Totodată, pe marginea acestui subiect au apărut mai multe variante despre ce l-ar fi împins pe cel mic să recurgă la acest gest, unii cunoscuţi ai victimei precizând că era şicanat de colegi, pe când alţii că ar fi avut probleme acasă.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Crezi ca in Bucuresti ploua cu sange? Nu tot din donatii strang si ei? E vreo fabrica de sange p acolo de care noi nu stim? Mai toti suntem smecheri la comentarii pe net dar cu gramatica e mai prost. De ce nu te ai facut tu medic poate ne schimbai viata in bine daca toti sunt incomepetenti.
6
0
Daca nu aveti sange pentru ce tineti copilul internat la voi? E clar ca nu sunteti in stare sa il ajutati! Nu aveti sange? Nu aveti medicamente? Nu aveti medici competenti? Demisia toti si inchideti spitalul. Nu ucideti pacienti!
14
9
Sa doneze spitalele private sange, ca au din belsu, contracost...de unde or avea...nici de copii nu se mai indura
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614