REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALII din cazul elevului ÎNJUNGHIAT de un coleg, la Constanța!

DETALII din cazul elevului ÎNJUNGHIAT de un coleg, la Constanța!

Replica API 21 noiembrie 2019 | 00:06 1147

Prezent la Școala numărul 6 "Nicolae Titulescu", noul inspector ISJ, Sorin Mihai a transmis joi, 21 noiembrie a.c. detalii legate de incidentul grav, semnalat la Școala Gimnazială nr. 6 din Constanţa miercuri, 20 noiembrie.

Un elev de clasa a VII-a l-a înțepat pe un altul cu un obiect ascuţit - din câte se pare, un cuţit de bucătărie. Elevul rănit a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital, precizează unele surse. Conform primelor date, cei doi s-au certat pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, din cauza unui joc online. Astfel, într-o conferință de presă oferită de noul inspector al ISJ, Mihai Sorin, acesta a transmis următoarele: "A fost deschisă o anchetă în acest caz. Ce vă pot spune este că rana a fost una ușoară, superficială însă elevul va sta 3 zile acasă" a transmis Sorin Mihai.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In caz ca ati uitat: M U I E PESEDE - si celor care iau votat.
2
0
cadourile si banii sa fie adunati la timp pentru profesori. Parinti prosti sa cotizeze
1
1
Avem copiii pe care ii meritam!!! Cat de respectati au fost ei inca de mici, gradi, cls. primare la invatatoare si mai apoi?? Cate abuzuri? Hai, spuneti! Asa cum i-am crescut, asa pretentie sa aveti! Daca acasa au mai invatat cate ceva, sistemul educational de rahat, numit scoala, invatatori, diriginte , i-a stricat de tot, de la varste fragede cand ei sunt curati si cruzi! Cand ajung mari, ce mai aveti pretentii de la ei? ...?
4
1
Elev si profesor sau invatator de serviciu, inseamna ca in timpul pauzelor supravegheaza tot ce misca.Numai ca n-ai ce sa faci cand e vorba de violenta cu arme albe.Oligofrenul a premeditat ca a venit la scoala inarmat.Si uite asa se nasc criminalii de maine.Luat cu catuse si dus la reeducare.Si altruistul asta de inspector nou numit spune doar de victima ,ca nu e grav, dar nimic de masurile luate fata de agresor.Se teme de clan?
5
1
Da uite ce bine ti-a prins! Ai ajuns un cretin frustrat!
1
2
Sunt tot un parinte ... dar nu la fel de cretin ca cel de la 17:05 ! Ce vina au profesorii? Stiti cate hartii ,tabele si alte rahaturi au de facut? Problema este ca nu mai au putere si in caz ca indraznesc sa spuna ceva unui pulifrici va fi vai si amar! Mai nou ,directorii atentioneaza profesorii de modul in care trateaza odrasla! Sa nu pierdem copiii ca se inchide scoala! CE ESTE DE FACUT?
6
1
Sa verifice inspectorul general unde erau profesorii, de ce acestia nu ii tin ocupati pe copii sa nu mai aiba timp de cutite
2
5
Ati distrus scoala asta nenorocitilor . Ati adus toti tiganii din piata chiliei aici si acum nu stiti de ce se intampla lucrurile astea ?
6
0
Noroc ca nu aveau pistoale. Altfel, mai omora vreo cinci pe langa asta. Daca politia nu face nimic, data viitoare o sa avem sange pe holurile scolilor. Golanii si infractorii, se vad de mici, de pui. Oricum, cred ca este vreo cioara.
9
4
Bataia i rupta din Rai! Pe vremea noastra te altoiau profesorii pentru mult mai putin!Si daca iti chemau parintii la scoala pentru vreo nazbatie o mai luau pe coaja si acasa! Dar ne a prins bine in viata!
20
3
daca rana e usoara sa fie iertat?
4
6
se poate asa ceva, batut cu bulanele si bagat la scoala de corectie
11
2
papagalul asta habar nu are ce vorbeste. bucovala a schimbat scolile si a incurcat tot.
6
0
Totul pleaca de la parinti , cind chemi parintele la scoala sa- l pui in tema cu comportamentul copilului parintii sar ca arsi reprosindu- i profesorului ca are ceva personal cu progenitura sa . De aici si atitudinea profesorului . Ce poate face un profesor , sa fie scuipat , amenintat , reclamat ? Asa societate , asa viitor !
25
2
Suntem de tot rahatul .Avem pretentia de a avea copii educati .. dar nu suntem in stare sa ii educam noi ! Profesorul este legat de maini si de picioare si trebuie sa suporte ifosele noastre ! Pe timpul raposatului , elevul incremenea cand vorbea profesorul. Acum daca ii spune ceva vine si pisa ochii!
25
2
Parintii poatta toata vina. Ii lasa pe mucosi ore in sircla calculator de nu mai stiu handicapatii care i viata reala si care i virtusla. Dupa ce cresc ne dau in cap
20
4
Copii handicapati care baga numai fast food si zahar si devin hiper activi.
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614