REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DETALII din DOSARUL BARBUGIILOR de la COBADIN

DETALII din DOSARUL BARBUGIILOR de la COBADIN

Replica API 28 noiembrie 2021 | 22:14 11771

Sali Baieram, Șaban Gelal și Omer Emurah au jucat barbut în centrul localității Cobadin, după care au iscat un scandal desprins din filme. Și-au împărțit pumni între ei, au amenințat polițiștii locali cu moartea și au atacat autospeciala cu cuțite. Au fost cercetați, trimiși în judecată și condamnați de instanța de fond. Acum urmează să se judece apelul.

Șaban Gelal a fost condamnat la 1 an și 2 luni închisoare, în regim de detenţie, Sli Baieram la 1 an închisoare, în regim de detenţie, iar Omer Emurah la 1 an și 3 luni închisoare, în regim de detenţie. Decizia Judecătoriei Medgidia nu a fost definitivă, urmând a se judeca apelul pe 3.02.2022.

Totul s-a petrecut în jurul orei 2.20, în centrul comunei Cobadin, jud. Constanța (intersecție șoseaua Negrești cu Piața Eroilor), pe fondul consumului de băuturi alcoolice și după ce în prealabil participaseră la un joc de cărți (barbut), între inculpații mai sus menționați s-a iscat un conflict, în care unul dintre ei a fost agresat de ceilalți doi. Un agent de pază a sesizat telefonic organele de poliție.

Deplasându-se la fața locului, persoanele vătămate, lucrători în cadrul Poliției Locale Cobadin) și un agent în cadrul Postului de Poliție Cobadin, au constatat prezența mai multor persoane care se manifestau agresiv (adresând injurii și lovindu-se reciproc), printre care și cei trei inculpați. Întrucât persoanele în cauză nu s-au conformat solicitărilor polițiștilor de a înceta, s-a făcut uz de spray lacrimogen. Între timp, unul dintre ei a lovit cu o piatră autospeciala (inscripționată) cu care polițiștii se deplasaseră la fața locului. După utilizarea sprayului lacrimogen, persoanele s-au dispersat iar inculpatul a fost imobilizat și condus la Postul de Poliție Cobadin. Cu acest prilej, inculpatul a sesizat sustragerea unui autoturism de către un alt inculpat, și a solicitat organelor de ordine recuperarea acestuia. După ce al treilea inculpat a fost îndrumat să plece acasă, persoanele vătămate au continuat patrularea în localitate. Identificat pe strada Măceșului, unul dintre cei implicați, în speță Omer Emurah, le-a adus la cunoștință polițiștilor că inculpații Sali Baieram și Șaban Gelal s-ar îndrepta către locuința sa pentru a-i agresa familia.

Astfel, lucrătorii de poliție l-au luat pe inculpat în autospecială, și ajungând în dreptul cimitirului musulman i-a dentificat pe inculpații Baieram și Șaban, însoțiți de alte aproximativ cinci persoane.

La vederea autospecialei de poliție și observându-l pe coinculpatul Omer în mașinp au început să se manifeste agresiv. Au scos fiecare câte un cuțit și amenințând (cu moartea) lucrătorii de poliție, s-au apropiat de autospecială, au zgâriat geamul de la portiera stângă față, pe care au deschis-o, și încercând să îl lovească pe coinculpat (aflat pe bancheta din spate), l-au zgâriat pe talpa piciorului stâng cu lama cuțitului.

Organele de intervenție au folosit spray-ul iritant lacrimogen asupra inculpaților, care au fugit de la fața locului.

Cei trei au fost cercetați, trimiși în judecată și condamnați de către instanța de fond. Acum urmează apelul.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu trageti in astia , ce asteptati sa va zicem noi , folositi armele alea ca de astea le aveti .
8
0
Sa nu faci uz de arma cand viata e in pericol, bine ca loganul are incuietori. Vor scapa cu suspendare
12
2
Poate labagii de la Cobadin, ce naiba aduceti in prim plan toti ghertzoii de la sate....
6
2
Cum plm or fi dat 6:4 cu Ion, Baltagul si Dune ?????
5
0
Astia au vazut filme cu clanul Dafina sii acum fac repetitie
4
4

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367