REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALII din dosarul în care sunt implicaţi membrii clanului Săceanu: alte acorduri încheiate; ‘PIROMANUL’ rămâne în arest!

DETALII din dosarul în care sunt implicaţi membrii clanului Săceanu: alte acorduri încheiate; ‘PIROMANUL’ rămâne în arest!

Replica API 7 aprilie 2018 | 23:21 2354

A primit bani pentru a incendia maşini?

A primit bani pentru a incendia maşini?

Rând pe rând, persoanele vizate de perchezițiile de la mijlocul lunii martie, care fuseseră arestate preventiv, aleg să încheie acorduri de recunoaștere a vinovăției pentru a scăpa cu condamnări cu suspendare, dar și pentru a părăsi arestul. Însă, în cazul lui Florin Gheorghe Țârdea, procurorii au cerut prelungirea măsurii preventive. Acesta este acuzat că a incendiat două autoturisme. Potrivit informațiilor noastre, el ar fi fost plătit să recurgă la asemenea fapte: “A primit bani în 3 tranșe: 1.500 de euro, 300 de euro și apoi cam 1.000 de lei…”

După ce Iașar Bechir și Iașar Elvis au încheiat acorduri de recunoaștere a vinovăției cu procurorii, sesizările fiind trimise spre soluționare la Tribunalul Constanța, iată că și alte persoane din dosar le-au călcat pe urme. Este vorba despre Ion Iancu, în cazul căruia magistrații i-au înlocuit măsura arestului preventiv cu controlul judiciar, pe 3 aprilie. Urmează Marcu Adrian (parte vătămată Stila Sarafu), în cazul căruia măsura arestului preventiv a fost revocată pe 3 aprilie, urmând a se judeca sesizarea cu acordul de recunoaștere. La fel și în cazul lui Nicolae Cosmin Luca (parte vătămată Stila Sarafu), care s-a ales tot cu revocarea măsurii arestării preventive.

De cealaltă parte, pe 5 aprilie, procurorii au cerut prelungirea măsurii arestului pentru Suliman Giuniet și Ţîrdea Florin Gheorghe, termenul fiind fixat pentru 10 aprilie. Cel din urmă este acuzat că incendiat două autoturisme. Mai exact, incidentul s-a petrecut în vara anului trecut, în noaptea de 24 spre 25 iunie, pe strada Dragoslavelor, când un Mercedes S 400 aproape s-a făcut scrum. Este vorba despre vehiculul fiicei patronului restaurantului Asado.

Imediat s-a conturat ideea unuia "atac mafiot" și asta pentru că omul de afaceri Gabriel Anghel a mai avut parte de evenimente ciudate, în sensul că a găsit o coroană mortuară pe scările localului său. În aceeași noapte, Țârdea a incendiat și un Volkswagen. După toate aceste ”evenimente” ivite de la perchezițiile și arestările de la mijlocul lunii martie, mai multe comentarii au apărut, inclusiv legate de faptul că Țârdea ar fi primit bani chiar de la unul din membrii clanului Săceanu pentru a da foc autovehiculelor precizate mai sus.

”A primit bani în 3 tranșe: 1.500 de euro, 300 de euro și apoi cam 1.000 de lei. Este un pârlit, trăiește de azi pe mâine. A primit de la unu din clanul lui Săceanu. Și acum l-au băgat pe el la înaintare pentru ca ei să scape…”, a spus o cunoștință de-a lui Țârdea. Amintim că mai multe percheziții au avut loc pe 15 martie, la Constanța, Călărași și București, vizați fiind și membrii clanului Săceanu. Giuniet Suliman, Elvis Iaşar, Bechir Iaşar, Ion Iancu, Adrian Marcu şi Nicolae Cosmin Luca au fost reținuți și, pe 16 martie, arestați.

Acțiunea a vizat destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în comiterea infracțiunilor de camătă și șantaj, înșelăciune, influențarea declarațiilor, fals în înscrisuri sub semnătură privată și complicitate la înșelăciune. Potrivit informațiilor noastre, totul ar avea legătură cu jocurile de barbut, cu mese special concepute cu elemente electromagnetice ascunse.

Parte civilă s-a constituit și Stila Sarafu, cu 200.000 de euro. Însă, cum încrengăturile sunt și mai complicate în speța de față, întrucât la mijloc este vorba și despre neînțelegeri mai vechi, coroane lăsate pe scările restaurantelor, cu mesaj către patronii acestora, dar și despre mașini incendiate. Ulterior a fost depistat și Țârdea, care se află acum în arest.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sotia mea m a lasat pt ca am probleme severe la cap dar va spun ca la noi este din neam aceasta problema si nu trebuia sa fuga cu altul
0
0
Tata Bocea ce mai invarte prin Ct?
0
0
Goniti ciorile astea din piata. La tarnacop cu ei nu la praduieli.
3
0
Da prostu de Luca de cand este in clan si el? Ca asta tot timpul vine cu nevastasa sa-i playeasca datoriile.
5
0
Ana luca era soferul meu si acum e soferul lu sedan. Bvo ospataru meu ai grija sa faci curat in curte cum faceai la a mea acasa.
10
0
Luca nu cumva este trompeta aia inalta care face masaj lu Sedan? Sau felatie lu Gipsi.
11
0
Lu bechir i-am dat puta de mic sa o bage in gura
12
0
Sa se duca la puscarie Sedan si fisu ca au pus pe Tirdea sa-i dea foc la masini lu Gabi. Justitia chiar asa oarba e?
14
1
Clanul asta Saceanu trebuie extirpati din oras ca au facut numai praduieli si magarii
14
0
Sadica ala s-a insurat cu o femeie in varsta , mi-a zis mie madi ca e paliu . Abe la nuntaa canta salam si pindu yalan
5
0
Galiman Sadica Bekir Barbatii la activ ai Madalinei !!!!
12
1
Mie mi place sa mi rup narile
3
1
Madalina Nicolaie e insarcinata cu Bekir
6
1
Madalinei nicolaie ii plac baietii altora. de asta nu se marita, ca ii place sa aiba relatii cu barbatii altora.
9
0
Astia macar ies in gastig. Cand ies afara din parnaie, statul le da bani ! Tu daca esti cinstit si muncesti? Iesi pe minus ! Si apropo, de cand e Stila fata mare ?
2
1
Madalina Nicolaie si prietena ei Elena Mihale doua idioate cand deschid nu stii pe unde sa mai fugi, am iesit cu fiecare la un suc
9
0
Clanu Saceanu pe dracu nici Cori nu mai sunt au devenit Grauri
16
0
Socrul lui Bekir a zis ca il pune pe Sedan primar la Stejaru
8
1
E adevarat mie mi-a placut mereu de Stila pentru ca e un barbat frumos si capabil nu ca sotul meu Luca care il intretin eu
14
2
Alexandra fugi de Luca si vino inapoi la mn
11
1
Stila traia cu Alexandra a lu Luca. De multi ani o stropea in bas.
12
2
Paste fericit!
1
0
E adevarat ca am fost cu Stila imi dadea mai bine decat Gaby da nu avea banii era sarac si Stila ii placea numai in scara blocului si la bass
2
0
Eeeeee nu cred eu sunt
1
0
Eu leam facutoooooo eu sunt sefa in locu lu mazareee
3
0
Eu i am tras la bas lu Madalina ca i putea pasa a branza ....
12
0
Dupa cate s-au scris despre madalina, nici la follow pe insta n-am mai tinut-o.
13
0
Niste sifoane tiganesti astia a lu Saceanu. Rusine ca au fost eliberati si au bagat pe altii nevinovati
11
1
O ia in gurita frumos Madalina Nicolaie , doar si-a operat nasul ca il deranja pe Bechir cand ii facea muie
12
0
Sa le luati belengherul la smotocit la toti gaborii, hateri obositi, jegosi si sparti in cwr ...care sunteti
1
6
Cum pot fii numiti CLANUL SACEANUL si sant liberi . Nu inteleg cum Politia si Judecatorii fac targuri cu Tiganii pe care ii lasa afara si baga la Puscarie romani amarati care sant bagati in fata. De ce este afara Bechir si Seidan . Corupatie in politie si judecatorie .Voi Politisti corupti nu aveti pic de demnitate s-au nationalism , va corupe niste tigani sa bagati Romanii la puscarie .
20
1
Asa-zisului clan saceanu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13
1
Atentie DIICOT ! Fraude Informatice Carduri Bancomate si Masluire Pacanele. Luati si pe astia din Mangalia. Nicolae Tutza condamnat zis nicky impreuna cu Tzatza Andrei zis ciusky , Tzatza Nicu tatal , Dani Lupu , Cubanitz Cristian toti cu domiciliul in Mangalia au furat si fura in continuare din bancomate , carduri si aparate slot machine din Romania dar mai mult prin Tari Straine din anul 2008 pana in prezent. Semnat un fost coechipier de sustragere din bancomate , carduri si masluire pacanele care nu si-a luat partea
4
1
Deci mai bine sa fii tigan decat roman, ca vad ca gaborii si judecatorii te trateaza cu manusi de catifea
17
1
Ce stire seaca
4
2
Sedan analfabetul talhar,la puscarieee
16
1
Sedan plateste paguba instigatorule
12
0
Madalina Nicolaie doarme la bekir acasa si umbla cu rochii de tiganci
19
0
legea daca politia si ar face treaba si avocatii interlopilor ar fi lapidati.
18
0
Daca tiganii astia respectau legea nu ii mai facea nimeni ciori imputite dar javrele.astea sunt obraznice rau dar rau de tot
30
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614