REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DETALII din DOSARUL şoferului care conducea aproape în COMĂ ALCOOLICĂ cu PERMISUL ANULAT

DETALII din DOSARUL şoferului care conducea aproape în COMĂ ALCOOLICĂ cu PERMISUL ANULAT

Replica API 16 septembrie 2020 | 00:00 2054

Gabriel Topîrceanu, bărbatul care a condus sun influenţa băuturilor alcoolice, şi cu permisul anulat, pe DN 39, dinspre municipiul Constanța către comuna Agigea, a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni, în regim de detenţie, cu menţiunea că el mai fusese condamnat, în 2018, pentru fapte similare, atunci când i s-a anulat şi permisul de conducere. Decizia nu este definitivă şi urmează să se judece apelul, pe 22.10.2020.

sursa foto: newsbv.ro

Amintim că polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat, la data de 18 mai, a.c., în jurul orei 21.35, un bărbat, de 37 de ani, care a condus un autoturism pe DN 39, dinspre municipiul Constanța către comuna Agigea, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. este vorba despre Gabriel Topîrceanu, care, totodată, a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

Apelantul 112: M-a depăşit, a ras copacii, a revenit şi s-a răsturnat de mai multe ori

Apelantul 112,a fost audiat în calitate de martor și a declarat că se deplasa pe DN39 în Lazu, iar, la un moment dat, l-a depășit un autoturism marca Opel. A văzut că acest autoturism a pierdut controlul direcției de mers și a părăsit partea carosabilă întrând în coliziune cu copacii din lizieră, iar ulterior a revenit pe partea carosabilă unde s-a răsturnat de mai multe ori.

Totodată, martorul a declarat că a oprit și un autovehicul al Armatei Române din care au coborât mai mulți militari care l-au scos pe conducătorul auto din vehiculul răsturnat. Acesta se afla singur în mașină, nemaifiind alte persoane. Ulterior a fost consultat de echipajul de pe ambulanță însă a refuzat transportul la spital. În continuare a fost testat cu aparatul etilotest de către organele de poliție, rezultatul fiind 1,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citeşte şi:

A fost prins individul care conducea 'în comă alcoolică'!

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu esti prost ma,daca ai omorat un om pentru ca ai intrat pe contrasens aici unde sunt eu nu ai nici o sansa pentru ca orice ai spune la proces judecatorul iti raspunde"din pacate domunle Xman cealalta parte nu este in sala pt.ca sa se poata apara"si bate cu ciocanul in masa dupa care te ia politisti si te arunca in puscarie,si in cazul asta cu un asa trecut soferul este condamnat,dar daca ai ghinionul sa omori un om din culpa asta este un lucru mult mai grav pt ca ai bagat un om nevinovat in pamant.
2
0
nu e vorba de bani, e vorba de circumstante agravante - condus beat, cu carnetul suspendat, dupa ce mai avea deja o condamnare.
1
0
Trebuia sa primeasca 36 de ani
3
1
fagadau a facut blat cu chitac - iesiti la vot ca daca nu urmeaza inca 4 ani de praduiala
1
2
un prostan cu un cacat de OPEL!!!!!
3
0
Si cel care a si omorat un om a luat tot atat cu suspendare. Banii ...
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367