REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DETALII din DOSARUL VILELOR MApN din Mangalia,'CĂLCATE' de HOȚI: Au ARUNCAT un TV în MARE!

DETALII din DOSARUL VILELOR MApN din Mangalia,'CĂLCATE' de HOȚI: Au ARUNCAT un TV în MARE!

Replica API 11 iunie 2019 | 00:00 1371

Prima instanță s-a PRONUNȚAT

Prima instanță s-a PRONUNȚAT

Oamenii legii au continuat cercetările în cazul Complexului de Vile Speciale (MApN) situat pe faleza din Mangalia, care, la începutul acestui an, a fost 'vizitat' de hoți. Inculpații mai comiseră și alte fapte, în aceeași perioadă. Magistrații Judecătoriei Mangalia i-au condamnat pe cei trei minori la pedepse cu suspendare sau asistare zilnică, iar pe cel major, care se afla în stare de arest preventiv, la 3 ani și 2 luni. Decizia nu a fost definitivă.

Potrivit rechizitoriului, la data de 7.02.2019 , o persoană a adresat Poliției Municipiului Mangalia o plângere cu privire la faptul că au fost sustrase bunuri din incinta Complexului de Vile Speciale ce aparține Unității Militare 02574 situat pe faleza din Mangalia, iar cu prilejul audierii a relatat că era administratorul Complexului de Vile Speciale și că din Vila nr. 3 au fost sustrase televizoare și o combină audio. Potrivit probelor administrate în cursul urmăririi penale, respectiv proces-verbal de cercetare la locul săvârșirii faptei, înregistrările efectuate de camerele de supraveghere amplasate în zonă, declarație martor, declarațiile date de inculpați pe parcursul procesului penal, potrivit rolii.ro, în noaptea de 6 spre 7.02.2019 inculpații P.A.P., K.I.A., S.A.N. și K.L.S., în baza unei înțelegeri prealabile, au pătruns prin escaladare în incinta Complexului de Vile Speciale (ale MApN – nr.), au forțat o fereastră de la Vila nr. 3 și din interior au sustras șapte televizoare și o combină audio, ulterior au aruncat un televizor în mare întrucât în timp ce îl transportau l-au scăpat din mână și s-a stricat, iar trei televizoare și combina audio au fost abandonate lângă hotelul Corsa întrucât inculpații s-au speriat că vor fi prinși. De asemenea, inculpatul P.A.P. i-a vândut unei persoane un televizor pentru suma de 300 lei, fără să îi spună acestuia despre proveniența ilicită a bunului, și a depus un televizor la o casă de amanet încasând suma de 1.000 lei. Cel de-al treilea televizor a fost vândut de către ceilalți pentru suma de 400 lei, fără să îi spună acestuia despre proveniența ilicită a bunului. În continuarea cercetărilor s-a mai stabilit faptul că indivizii s-au mai întâlnit și au decis să se "plimbe" prin Mangalia, cu o mașină condusă de P.A.P., care nu are permis de conducere, și au mai sustras bunuri dintr-un magazin.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu a fost asa v-ati incurcat in persoane si detalii! Lasati baietii in pace, isi ispasesc pedeapsa ce doriti mai mult de atat?
0
1
Eu v-am spus , nu degeaba scapam de ei in anii 40
7
0
Lichele pe strazile Mangaliei ! Adunati-i pe toti ! Nu le mai dati drumul !
10
0
Bagatil si pe Bogdan Pruia ca ne-am saturat de acest proxenet infect care face si trafic de droguri de mare risc trecand granita cu ele in fundulet abuzeaza persoane sexual eu sunt una dintre ele
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367