REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Detalii din viaţa unei tinere din Constanţa care a fost obligată să îngenuncheze în plină stradă pentru a fi scuipată!

Detalii din viaţa unei tinere din Constanţa care a fost obligată să îngenuncheze în plină stradă pentru a fi scuipată!

Replica API 10 octombrie 2016 | 00:00 260

CRUZIME fără margini!

CRUZIME fără margini!

A fost violată, bătută şi umilită de fostul iubit, însă a ales să-l ierte parţial, retrăgându-şi una dintre plângeri. Astfel, inculpatul s-a ales cu doi ani de închisoare cu suspendare, decizie rămasă definitivă la finele anului trecut, ceea ce înseamnă că este în libertate. La una dintre şedinţele de judecată, detalii incredibile au ieşit la suprafaţă, ceea ce reliefează amănunte din traiul unei tinere care a ales să ia viaţa în piept mult prea devreme, primind reproşuri de la fostul concubin că merge la şcoală în loc să… fie „fată de casă”.

Monica B. avea 18 ani când a trecut printr-o experienţă neplăcută, legată de fostul iubit, pe numele căruia a şi depus plângere penală. Mai exact, este vorba despre Elvis Ainur Ali, fostul său concubin cu care are un copil mic (avea 7 luni la finele anului 2014). În fapt, începând cu luna iunie 2013 şi până în luna august 2014 persoana vătămată a convieţuit cu inculpat. La începutul lunii august 2014, persoana vătămată a luat hotărârea de a se despărţi de acesta, astfel încât împreună cu copilul a plecat de la domiciliul părinţilor inculpatului.

Fiind audiată, persoana vătămată a declarat că de la acea dată şi până în seara zilei de 14.11.2014, inculpatul a sunat-o şi căutat-o în repetate rânduri pentru a se împăca, dar aceasta nu a fost de acord. În seara de 14.11.2014, în jurul orelor 19.00, după ce a terminat orele de curs, Monica a plecat singură către domiciliu. Pe bulevardul I.C. Brătianu s-a întâlnit cu o colegă de şcoală, care era însoţită de o altă fată. În timp ce stăteau de vorbă, potrivit rolii.ro, la faţa locului a sosit inculpatul Elvis Ainur Ali însoţit de prietenul său Ali Sever, zis „Sevăn”.

În acest context inculpatul a chemat-o pe persoana vătămată şi i-a cerut să îl însoţească, însă din cauza faptului că a refuzat, acesta i-a aplicat o lovitură cu palma în zona feţei, după care a prins-o de mână şi a tras-o către el, spunându-i că doreşte să vorbească ceva important cu ea. De teama unor repercusiuni mai grave, persoana vătămată l-a urmat pe inculpat pe lângă blocurile de locatari, s-au deplasat pe o stradă către calea ferată, apoi au mai mers circa 400 metri pe o stradă paralelă, cu calea ferată.

De asemenea, persoana vătămată a precizat că, pe drum, inculpatul a ameninţat-o cu acte de violenţă în cazul în care va ţipa sau va încerca să fugă, menţionând că urmare a faptului că inculpatul trăgea de ea pe stradă pentru a merge cu el, acesta i-a rupt eşarfa pe care o purta la gât, aspect ce rezultă şi din planşele fotografice ataşate la dosarul cauzei. Persoana vătămată a precizat că pe tot traseul parcurs, aşa-zisul Sevăn a mers în spatele lor la o distanţă de circa 7-8 metri, fără a interveni în nici un fel.

Înainte de a o viola i-a reproşat că merge la şcoală în loc să fie „fată de casă”

În momentul în care au ajuns în capătul străzii, Ainur a condus-o pe un teren viran, unde se aflau mai multe deşeuri şi pietre, după un gard din beton, lângă un stâlp, loc identificat cu ocazia cercetării la faţa locului ca fiind fosta fabrică I.P.M.C. În acest loc inculpatul i-a mai aplicat două lovituri cu ambele palme peste urechi, reproşându-i că merge la şcoală, că iese cu fetele şi că îşi caută bărbat în loc să fie fată de casă.

Aici, după cum a spus persoana vătămată, Ainur i-a deschis nasturele de la pantaloni, moment în care l-a împins şi l-a întrebat ce are de gând să facă. Iritat, individul i-a aplicat o nouă lovitură cu palma peste faţă şi a ameninţat-o că în cazul în care refuză să întreţină relaţii sexuale cu el, o va lovi cu o piatră în cap. Având în vedere ameninţările cu acte de violenţă proferate, fata s-a conformat, întreţinând împotriva voinţei sale un raport sexual. Ulterior, susţine persoana vătămată, inculpatul i-a mai aplicat două lovituri cu palmele peste urechi.

A pus-o să îngenuncheze pentru a o scuipa!

La scurt timp, Monica şi inculpatul au ieşit de după stâlpul în spatele căruia se aflau, revenind în stradă. El i-a cerut persoanei vătămate să îngenuncheze în faţa sa şi să jure că a doua zi va veni împreună cu fiica lor să locuiască la el, ameninţând-o cu acte de violenţă. Persoana vătămată s-a conformat, iar în timp ce stătea în genunchi, inculpatul a prins-o de păr, a scuipat-o şi i-a adresat injurii, conform rolii.ro. Oamenii legii au declanşat cercetările, individul fiind trimis în judecată. Însă, la scurt timp, Monica şi-a retras plângerea cu privire la viol, individul fiind condamnat doar pentru lipsire de libertate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614