REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Detalii în cazul motocicletei URMĂRITE de polițiști pe bulevardul Mamaia!

Detalii în cazul motocicletei URMĂRITE de polițiști pe bulevardul Mamaia!

Replica API 17 iulie 2018 | 00:20 516

A fost un final de săptămână plin pentru polițiștii rutieri. Printre numeroasele accidente rutiere, aceștia s-au confruntat și cu conducători auto care nu au vrut să oprescă la semnalele lor. Spre exemplu, la data de 15 iulie a.c., în jurul orei 23.00, un bărbat, de 27 de ani, din orașul Ovidiu, a condus o motocicleta marca Kawasaki pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, dinspre strada Soveja către stațiunea Mamaia și nu a oprit la semnalele acustice și luminoase ale polițiștilor rutieri.

Astfel, s-a procedat la urmarirea acestuia, iar la sensul giratoriu din zona Pescărie, a pierdut controlul direcției de mers, oprindu-se în bordură. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motocicletei.A fost verificat în bazele de date informatizate ale Poliției și s-a constatat faptul că acesta nu poseda permis de conducere pentru categoria A. În cauză a fost întocmit dosar penal.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poc ala de la rutiera fratele lu frk , ala de e tinut in frau de fratele lui sa nu ii arda pe pestisorii orasului, hahahaha
2
0
Daca te stii bine cu un motor bun e imposibil sa te prinda rutiera cu auto !
3
4
masini cu folii negre pe geamuri,the de la zodiac de ce are folii? FRK?POC?WGC?THE
6
2
Bai "86gdiof" si " stromeleag" ca nici nume nu aveti de zdrente ce sunteti. In primul rand cascati voi ochii in trafic si lasati naiba telefoanele la volan ca sunteti toti niste incompetenti cand bagati aceeasi placa...nu te am vazut pai cum sa ne vedeti cand sunteti niste retardati conectati la jegurile de telefoane cu nasul in facebook sa vezi daca ti a mai dat mata un like...lacheti infecti...invatati voi sa fiti civilizati si apoi veti avea si rezultate .O ziulica buna tuturor.
4
4
Sa te fereasca pe tine sa iesi in calea unui astfel de "om". Acest "tanar care a gresit" nu era debil mintal ? stia bine ce face.
8
2
Sa va fereasca Dumnezeu sa aveti nevoie de vreun organ al "donatorilor" cum le spuneti voi. De unde atata ura? Nu sunt si ei tot oameni? Mai bine va faceti probleme pentru toti batraneii care provoaca accidente foarte grave..Acest tanar a gresit si cu siguranta va fi tras la raspundere pentru ce a facut.
7
4
CHIAR NU SE POATE FACE NIMIC CU DONATORII DE ORGANE CARE ISI TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE PE STRAZILE DIN ORAS?????? DOAR PRIN SELECTIA NATURALA CAND MAI INTRA CATE UNUL IN STALP SAU COPAC SI CRAPA PUTEM SCAPA DE EI????
12
3
Va-n gura de melteni, dupa ce ca n-aveti permis pentru donare de organe, mai puneti in pericol si vietile altora
12
4

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920