REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Detalii neașteptate din căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. „A devenit violent verbal cu ea”

Detalii neașteptate din căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea. „A devenit violent verbal cu ea”

Replica API 26 martie 2020 | 00:00 1142

Andreea Bălan și George Burcea

Vestea divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea a făcut valuri în mediul online, însă cu timpul, fanii artistei au încetat să spere într-o conciliere între cei doi. Actorul a fost depistat pozitiv pentru consum de substanțe interzise, iar la scurt timp și-a părăsit familia.

Andreea a decis să divorțeze, pentru a-și proteja fiicele, după cum a declarat, însă, pentru că între ei rămăseseră multe lucruri nespuse, războiul dintre cei doi s-a mutat pe conturile de socializare. Chiar dacă nu a intrat prea mult în amănunte, Andreea a lăsat să se înțeleagă în vlogurile ei că George începuse să-și neglijeze familia, acesta fiind un motiv întemeiat pentru despărțire.

Conform wowbiz.ro, citat de libertatea.ro, care citează surse din proximitatea celor doi, lucrurile ar fi stat mult mai rău decât a crezut toată lumea… „George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc. El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a povestit sursa pentru publicația citată.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată Lucrurile s-ar fi agravat de la finele anului trecut, moment din care ruptura dintre cei doi a devenit clară. „Din decembrie, George a lipsit de acasă cu nopțile, fără explicații. Iar la jumătatea lui decembrie, pe când Andreea Bălan avea deja tot felul de concerte programate, așa cum se întâmplă în acea perioadă a anului, el a început să încerce să provoace scandaluri în casă. Îi răspunea în doi peri, se închidea în tăceri opace, iar la un moment dat, chiar când ea se pregătea să meargă la un concert, i-a trântit, verde în față, că nu o mai iubește. Andreea a ajuns la concert, era pe lângă București, și abia s-a mai putut concentra la show-ul ei, se vedea că era afectată. Iar asta se petrecea pe 21 decembrie… iar de atunci, din rău în mai rău”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sotul Andreei este actor- absolvent al Facultatii de teatru si actorie, are studii superioare, da. Nevasta lui, l-a umilit, l-a desconsiderat, transformandul in bona, femeie de casa, il culca cu fetita cea mare - Ella. El gatea, el spala, el da cu mopul, in timp ce ea se poza si isi expunea in detaliu familia prin presa, retele de socializare si televiziuni. Este si asta un "mod de a face bani" ?! Nunta i-au platit-o antenele - antena stars... despre ce vorbim !? Ce-i prea mult, STRICA... daa.... Avem si alte ex. : dragusanca, columbeanu, oana roman,....etc.
2
0
Bine ca a plecat golanul ala din viata Andreei. Fostul sot era un atarnator! Stia si el. Si nu a mai suportat ca nevasta sa aduca mai multi bani.
0
2
Balanco, din nou apari, iar ne redai in amanunt detalii din familia ta?? Din nou te expui ?? Asa iti protejezi fetele, copiii ?? Una spui si alta faci IPOCRITO ! Stai cu fetele, ai grija de ele. Lasa postarile si aparitiile TV., FOMISTO, nu te mai saturi de atata publicitate, inconstiento. Ti-ai distrus familia, ti-au plecat toti barbatii din viata ta. Oare realizezi SI DE CE, realizezi unde ai GRESIT maimuto posesiva, aroganta, dominanta, materialista ?! Ti-ai umilit barbatii din viata ta. Unde iti este feminitatea, farmecul, simplitatea si duiosia, discretia,... femeii din tine ??!!
3
2
La ce sa te astepti de la un drogat ? Bine ca te-ai despartit de el !
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218