REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
12.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Detalii neștiute din viața lui Cătălin Botezatu. Ce face atunci când nu apare în fața camerelor de filmat

Detalii neștiute din viața lui Cătălin Botezatu. Ce face atunci când nu apare în fața camerelor de filmat

Replica API 26 martie 2019 | 00:00 465

Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, unul dintre jurații emisiunii de fashion de la Kanal D, “Bravo, ai stil!”, a acordat un interviu , în care a povestit lucruri mai puțin cunoscute de publicul larg. Cătălin Botezatu a fost surprins recent, în atelierul de creație, acolo unde se nasc ideile pentru noile colecții vestimentare pe care le lansează. Acesta a oferit detalii despre noua colecție lansată, despre debutul lui în modă, sursele inedite de inspirație în creațiile sale vestimentare, dar a povestit și aventuri din călătoriile lui prin toată lumea.

”Atunci când nu mă aflu la filmarile pentru , mă găsiți aici, în magazin, unde îmi desfășor o mare parte din activitate, sau în atelierul destinat femeilor. Sunt în acest domeniu de 34 de ani și am ales să fac acest lucru dintr-o întâmplare. Bianca Brad este de vina, ea mi-a îndrumat pașii către modelling, apoi, după cariera de model, am îmbrățisat profesia de designer”, spune Cătălin Botezatu la Kanal D.

Designerul Cătălin Botezatu a avut relații amoroase cu multe femei frumoase și celebre, însă una singură a rămas în inima lui. Cătălin Botezatu a trăit o poveste de iubire cu totul aparte cu Dana Opsitaru, unul dintre cele mai cunoscute modele din Epoca de Aur. Dana, care era cu 8 ani mai în vârstă ca el, a fost marea dragoste a creatorului de modă.

libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un drogat, un infumurat, un arogant.... taie frunze la caini. Nu are familie, nu are copii...
3
0
Un arogant si un nesimtit care isi bate joc de concurentele de la Bravo ai Stil ! Rusine anormalule !
2
0
Ce face....isi impinge mustarul la deal cu tinerei naivi.
2
0
Ce face cand nu apare la TV? Va spun eu, ca stiu multe despre el. Fumeaza trabucuri. Chiar daca nu trage fumul direct in plamani, atmosfera incarcata il afecteaza si pe unul perfect sanatos. Apoi ajunge la operatii pe cord deschis. Ce mai face? Ia credite in sume imense de la banci gen Bancorex. Banci care se duc dracului mai apoi, iar el nu mai ramburseaza nimic si ramane multimilionar! Cam asta face.
3
0
Un filfizon cu nasul ... prafuit !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369