REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Detalii ȘOCANTE în cazul fetiței împărțită între rude, după ce tatăl s-a SPÂNZURAT! Mama a plecat cu.. NAŞUL?!

Detalii ȘOCANTE în cazul fetiței împărțită între rude, după ce tatăl s-a SPÂNZURAT! Mama a plecat cu.. NAŞUL?!

Replica API 21 ianuarie 2020 | 23:53 9542

În cazul femeii din Constanța, stabilită de ceva timp în Germania, care dorește să-și recupereze copilul, după ce tatăl acesteia, respectiv fostul ei soț, s-a sinucis, la începutul lunii decembrie, începe să se facă lumină. Femeia este acuzată de rudele apropiate că nu s-a interesat de fată și că de fiecare dată când vorbesc o jignește. Ce este și mai grav în această poveste este faptul că aceasta are o relație cu nașul de cununie, care a divorțat de soție pentru ea, lăsând un copil cu dizabilități, fără tată, după cum spun rudele.

Povestea transmisă din punctul de vedere al nașei, mătușii și fetei este în schimb alta. Fetița a fost traumatizată de mamă încă de mic copil, iar mama ar fi fost principala cauză în sinuciderea bărbatului. Un eveniment ce a pus sare pe rană a fost într-un an, înainte de divorț, în perioada sărbătorilor, când mama ar fi plecat la munte cu nașul. „Eu știam că soțul meu este în Germania, nicidecum la munte cu fina mea. Oricum atunci finul a fost extrem de deprimat că soția sa a plecat și l-a lăsat cu fata de Crăciun și Revelion, însă a trecut peste. Când s-a întors era ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic” a transmis nașa celor doi.

După acest eveniment, tatăl copilei i-a descoperit pe cei doi și au fost de comun acord să înceapă procesul de divorț, fiind urmat de plecarea soției în anul 2016 în Germania, aceasta fiind o a doua decepție suferită de bărbat. Instanța i-a încredințat fiica în vârstă de 10 ani tatălului, însă, după ce bărbatul și-a pus capăt zilelor, copila a rămas în grija mătușii, sora bărbatului. Femeia a întrerupt orice contact cu fosta cumnată, învinuind-o de moartea fratelului ei. „De fiecare dată când fratele meu vorbea la telefon cu fosta soție, ea îi vorbea numai urât și îl amenința că vine acasă și îi ia și fata și casa și îl lasă pe drumuri. O știu toți vecinii ce fel face pentru că de fiecare dată când venea din străinătate venea la poartă și făcea scandal, zbiera să o audă tot cartierul ce mamă bună este ea” a mai adăugat mătușa fetei.

S-a apelat la o firmă de detectivi particulari!

Tot adevărul nașa l-a aflat în anul când au divorțat deoarece aceasta apelase la o firmă de detectivi, pentru a afla ce se întâmplă cu soțul ei în Germania. „Atunci am suferit extrem de mult și am angajat o firmă de detectivi și astfel am aflat că soțul meu își trăia povestea de dragoste cu fina într-un hotel din Germania, pe când eu îi trimiteam pachete cu mâncare și bani pentru că, spunea el ‘că nu se ajunge cu banii’…” a mai adăugat nașa copilului.

Nașa fetiței a mai transmis și faptul că mama ținea legătura cu învățătoarea copilei, așa cum a relatat și ea în fața magistraților și că așa a aflat de decesul fostului soț, însă aceasta fiind doar o parte a relatării. Nașa precizează faptul că cea mică este traumatizată de profesoară și că o înjosește ori de câte ori este posibil. „Acum nu de mult îi pusese pe copiii care au părinții divorțați să se ridice în picioare, fiind doar trei cei care s-au conformat printre care și finuța mea. Învățătoarea i-a întrebat pe rând dacă părintele la care sunt în custodie le oferă dreptul de a lua legătura cu celălalt părinte, la care finuța mea a spus că da, tatăl o lasă să vorbească. Învățătoarea când a auzit aceste lucruri a început să îi vorbeasă urât, să îi spună că minte și să se manifeste într-un mod necuviincios față de ea, în fața clasei” a mai adăugat nașa. Copila confirmă cele spuse de părintele spiritual și spune că de fiecare dată când este scoasă la tablă îi este frică de învățătoare pentru că nu ezită să o înjosească.

Copila susţine că îi este TEAMĂ de mamă!

Acestei temeri i se adaugă și faptul că mama ar lua-o de lângă persoanele care o iubesc și au grijă de ea. ”Îmi este foarte frică de ea și nu vreau să mă ia cu ea! Mătușa mea mă iubește foarte mult. Și vecinii au grijă de mine și mă iubesc și eu am toți prietenii aici … toți mă iubesc și eu nu vreau să plec de aici” a precizat micuța. Cea mică, o fire foarte puternică, povestește cu lacrimi în ochi că tatăl nu mai este și că el a făcut absolut orice să îi fie ei bine, la un moment dat, când mama veniseră în țară i-ar fi cerut tatălui să stea cu ea la școală pentru că îi era frică să nu vină să o răpească de la școală. Acesta s-ar fi conformat imediat luându-și concediu și stând pe holul școlii până la terminarea orelor.

Amintim că, în luna decembrie, tatăl copilei s-a sinucis, iar fata a rămas în grija bunicii paterne și a mătușii ei, sora bărbatului. În tot acest timp, femeia nu a luat o lungă perioadă legătura cu fiica sa, însă când a încercat să o contacteze pe micuță nu a reușit fiind blocată pe telefonul acesteia pentru a nu putea nici măcar să o sune. Despre acest lucru cea mică spună că ea a blocat-o fără să îi spună nimeni. Tatăl îi spunea mereu să îi răspundă la telefon însă cea mică nu îi răspundea pentru că știa că îi va vorbi urât. Fetița o învinuiește pe mama ei de moartea tatălui dar și de rele tratamente. Aceasta a precizat că mama îi repeta în mod agresiv că din pricina ei i-a fost stricată viața. „Și cât a fost aici, cu mine dar și după ce a plecat ea îmi spunea mereu că i-am stricat viața, că ea nu mă voia, că ce caut eu în viața ei” spunea fetița.

Trebuie să reamintim și faptul că mama fetei a revenit în România, imediat după decesul tatălui pentru a-și lua fata, însă s-a lovit de refuzul mătușii, care o acuza că i-a omorât fratele. De altfel, a mers și la școala copilei, însă la sfârșitul orelor, mătușa ar fi provocat un scandal de față cu copilul și profesorii, fiind nevoie de intervenția poliției. Deși polițiștii i-au impus mătușii să o lase pe mamă să ia legătura cu copilul, aceasta a refuzat. Mama a deschis, astfel, acțiune în instanță, solicitând magistraților modificarea măsurii stabilite prin hotărârea judecătorescă din 2016, în ceea ce privește locuința minorei. Cererea i-a fost admisă, însă decizia nu este definitvă.

DETALII AICI: O mamă se chinuie să-și recupereze copilul, după ce tatăl acestuia s-a sinucis!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga mama te astept sa discutam despre viata care o traiesti si o vei traii pana ne vom intalnii..
16
0
Doamne Dumnezeule cum ii mai rabda pamintu pe nelegiuitii astia. A murit un nevinovat,un suflet curat cal stiu si sufera un copilas. 2 scirnavii blestemate.Iadu sai manince
69
6
Asa e.oameni fara scrupule,fara caracter care au mintit, furat de la copiii lor si i-au facut sa sufere,fara rusine, au "presat" un om pana si-a luat viata.De la astfel de persoane te poti astepta la orice, pt ca nu au empatie si nu pot anticipa rezultatul actiunilor lor, pt ei conteaza DOAR PERSOANA LOR. Si..."Primul simptom al prostiei este lipsa totala a rusinii"-Freud
113
9
Pacat de copil ca traieste o astfel de drama,care il va urmari toata viata,din cauza mamei si a nasului,oameni de nimic,care au distrus familii si vieti.Viata bate filmul
99
7
Comentariile vulgare sunt facute de persoane care nu au primit o educatie care sa-i fi ajutat sa aibe un limbaj adecvat situatiei prezentate. Lipsa cuvintelor din vocabularul unui om arata si nivelul lui de inteligenta.
66
0
Se pare ca au aparut persoane care comenteaza foarte vulgar. Daca doriti sa faceti comentarii va rugam sa nu folositi cuvinte vulgare si comentati doar la subiectul articolului.
22
0
Vali tiganu iti arat eu tie bagamias pula in tine de lake obosit iti tai tendoanele pisica ce esti
0
0
Vira e la coada vacii! Intreaba Poarta alba de mine, mai fetita...stai la locu tau ca nu sti in ce te bagi...eu ma ocup de ciorile...migratoare
17
2
ba vali tiganu pe cine mortii matii ai mai bagat tu in pamant sa ii bagi si pe astia ma catelule? bagamias pula in mata daca te prind de despic in doua! unu e vira in orasul asta!
1
17
Stiu cine e Sebastian Vladescu, stiu cine e Irina Boureanu,cum stie toata Tara,de asta am pus numele intre ghilimele....ca sa va dati seama si voi pui de curve ce sunteti,ca stiu.Am inteles si aluzia,ca era atat de "subtila" ca nivelul vostru de IQ...Dar un lucru sa tineti minte: Tiganii isi tin cuvantul atunci cand promit.Eu va bag in pamant.N-am glumit,n-am blufat
31
2
Cred ca toata lumea si-a dat seama ca numele trecute aici sunt imprumutate nu sunt cele reale. Aici si eu pot fi Iohannis daca vreau.
36
0
Cand citesti doar replicaonline e normal sa nu stii cine e Sebastian Vladescu fost ministru in cabinetul Tariceanu ajuns celebru pentru ca a fugit cu fina Irina Boureanu, tipul asta isi bate joc de voi in comentarii in cel mai penal hal si voi o haliti ca niste ghertoi tarani satui de spectacolele psd de la caminul cultural de la voi din comuna! Amuzant exact ca majoritatea comentariilor de aici , chiar sunt prost asa de fel dar ma uit la voi si prind curaj..
3
37
Cum va dati de gol,voi, familie de Ciori de curve....Te-a deranjat atat de tare ca vor iesi la suprafata toate mizeriile voastre incat te-ai grabit sa raspunzi sub nume anonim,ca sa creada lumea ca esti barbat....proasta needucata ce esti,in ce primejdie te-ai pus...acum e prea tarziu...
35
6
Pentru ""Irina Boureanu"":Fa curveto, eu te prind cu toti tiganii Mei din Coiciu, din Pta Chiliei si din Pta Grivitei,ii aduc pe toti si ciur te fac fa curva imputita proasta ce esti.Eu te voi prinde cu toti tiganii Mei. Pun toti tiganii Mei dupa tine,vezi tu.Am fost coleg cu tine ..stii tu
33
2
Las date de contact acolo unde ai muncit. Multumesc
30
4
Sunteti 2 in 1...? Dupa limbajul de mahala asa s-ar zice...dar se pare ca doar atat te duce capul...cah...
39
2
daca ma prinzi o sa mi iei belita in gura umed si o sa mi o molfai pana isi da drumu ma ta ! poti sa mi spui tata bai orfanule, copil facut din flori ce esti! hahahaha
5
39
Esti transsexual? ASA de vede dupa exprimare si dupa nume.Daca te prind,iti fac eu tot ce ai spus .
44
4
Sigur.vorbim in privat.dar sa imi spuneti cum.va spun tot ce stiu si am vazut
37
4
11 10 sa te iau in pla pe tine pe ma ta pe ca22 pe nasu pe fina si pe toata rasa voastra de moldoveni incestosi! sa va iau gurile in pula sunteti niste pleve niste hiene ordinare la fel ca si muissta asta care se da mama alo nasa sa ti dau si tie la muie da te n sloboz sa te bata si pe tine si pe nasu ba da ce l au facut pe ghertoiu asta libidinos si batran vedeta, barbatu fatal e o gloaba obosita
5
42
As vrea sa vorbim in privat despre ceea ce sti,... daca vrei, bineinteles.
39
5
doua panarame fina plus nasul, nu exista sa fie stricata casa cuiva fara ca acel cineva sa nu ii placa sa i fie stricata casa, oricum romanii sunt prost cu demnitatea , natie de specimene tradatoare si asta o zice istoria nu eu! pe unde au calcat romanii doar shuste si manevre !! daca nu ma crezi pe mine intreaba l pe Maresalul Antonescu!
57
5
O stiu pe asta.o patisera care si o tragea cu sefu prin beci.Toate fetele stiam dar ne era rusine de rusinea lor dar si de sefa care e o doamna.Le-a stricat casa si si-a parasit fata si a fugit dupa el in Germania.
77
5
Dar tu ce esti?Tu nu esti roman?Ca dupa nume pari a fi roman...Sau poate ai vrut sa spui altceva?...Afla ca sunt multe tari,in OCCIDENT si in ORIENT,unde este legala casatoria intre Veri...Istoria Angliei e plina de astfel de familiei,mai ales princiare...Aici insa, e vorba de altceva...e vorba despre o femeie, care a stricat casa nasului ei, care a calcat totul in picioare ca sa-i fie ei bine...si-a calcat in picioare bruma de demnitate pe care..probabil nu a avut-o niciodata...si-a parasit copilul lasandu-l sa-l creasca fostul sot,pe care,ulterior,l-a ponegrit...
70
12
asta e rasa spurcata a romanilor si machedonilor , versiorii se fut intre ei, nasu cu fina, etc
25
7
Asta cu fututu in gura de potriveste foarte bine la mama fetitei, credeti-ma cred ca face Postaa in Germania...posta cu pule...
48
9
A dracului curva se terminase pula si a gasit-o tocmai pe a lu nasisu. Si zdrentoiul ala alta pizda nu a mai gasit decat pe a lui finasa. Baa distrusi mai sunt unii frateee futu-va in gura de curve si zdrentoi
103
10
Va rog sa ma scuzati. Am gresit crezand ca este vorba despre acelasi caz. Sper ca fetita din cazul prezentat sa gaseasca alinare in sanul unei familii bune.
94
8
In cazul din articol tatal era un om de buna credinta ce si-a iubit mult fata. Dumnezeu sa il ierte...un om bun, vecin bun, coleg si prieten bun. Mama copilei in schimb...o depramata...
107
8
Un caz asemanator. Tot in Decembrie, am strans la munca haine, dulciuri, bani pentru o familie amarata din Dumbraveni. Mama plecata, tatal betiv. 5 copii, fetita 13 anisori parca, restul mai mici de 7 ani. S-a intors colega distrusa afland ca tatal s-a spanzurat, desi merita ars de viu, dupa ce si-a batjocorit fetita.
1
5
Cazul este din Constanta
83
7
Poate confund cazurile, ceea ce nu cred. Daca este vorba despre familia amarata de undeva de pe langa Baneasa. Tatal fetitei s-a spanzurat pentru ca s-a aflat ca si-a abuzat fetita si a ramas insarcinata, fiind prea tarziu acum pentru o intrerupere a sarcinii.
2
13
Atentie!NU TIN CU ASA ZISA"MAMA" A FETITEI!!!NU!!! Aveti dreptate in ceea ce spuneti,doar ca articolul devine prea vulgar...desi...situatia este extrem de vulgara si deplasata din cauza mamei...Probabil ca primeste ceea ce merita...dupa fapte...si vorbe....Asta merita cu siguranta
139
13
Da, este adevarat...dar faptele determina vorbele si uneori doar asa poti descrie persoanele in adevarata lor imagine...dupa faptele lor...
143
13
Fiecare se defineste prin limbajul pe care-l foloseste.Sau: "deschide gura si vorbeste,ca sa afle lumea cine esti";sau..."Cine esti,aia vorbesti".Ultimele doua expresii sunt vorbe din "batrani".Si ar mai fi una:"ce scoti pe gura, aia esti".Bravo! Multumim!!!Ai aratat la toata lumea cine esti cu adevarat!!!
124
10
Hahahaha esti de cacat
127
15
la cat prost esti numai plecai cu ma-ta de la pomana lu vartu' ...si acum te crezi smardoi,bai parlitule !
10
135
Hahahaha rideti de mine.uitati ls voi vere cum e.cacat.ai facut neamu de cacat
137
15
Mai baiatule mai baiatule ce ai facut.ce ai facut.teai luat dupa curva asta a bagat un om in pamant.iti distruge viata si tie.tot orasu nostru vorbeste de tine.trist
167
18
Oooo nasicule!!! Tu, care esti om de buna credinta ai vazut ca nasa comenteaza 90 %?? Nu esti bun observator. Mai suntem si noi vecinii si colegii! Dar si curvele tale! Ca se zice ca le-ai avut si pe surorile finei!!! Taur comunal! Iar de dovezi nu mai spun ... le-am vazut cu ochii mei! Rusine!!! Ti-ai facut copiii de rusine!!! RUSINE!!!
189
20
Pentru a strange dovezi un reporter merge pe teren si vorbeste, interogheaza vecini si persoane implicate intr-un anumit caz. Asa s-a intamplat si aici. Deci in afara de dovezi scrise, poze, filmari, sunt si oamenii, martorii, care au fost de fata cand s-au intamplat anumite evenimente. Si ei sunt cei mai importanti in asemenea cazuri!
189
21
Sunt dovezi cu filmari, poze si rapoarte de investigatie care au fost puse la dispozitia redactiei. Ati uitat ca povestea a inceput-o mama copilei, iar daca ati urmarit comentariile, ati fi putut sa va dati seama ca sunt diverse persoane, implicate sau nu in poveste
181
20
Stimata redactie Am urmarit aceasta poveste pe care ati supus-o unor dezbateri publice. As vrea sa stiu, daca se poate, in momentul in care o persoana vine la dumneavoastra si va roaga sa publicati acuzatii adresate altei persoane, cereti si dovezi care sa sustina aceste acuzatii? V-am adresat aceasta intrebare pentru ca 90% din afirmatiile pe care nasa fetitei le face sunt false pentru a induce in eroare opinia publica. Cred ca orice om de buna credinta a observat ca acelasi procent de 90% din comentarii sunt scrise de aceeasi persoana, nasa fetitei.
22
185
Ce ar putea sa invete un copil de la o mama ca asta?! Judecatorul trebuie sa tina cont neaparat de reputatia foarte proasta a mamei,de declaratiile vecinilor care o invinuiesc,de faptul ca nu are loc de munca...ce femeie de nimic, ce zdeanta ..din ce traieste??? Face Strada?!
185
21
Si un psihopat, asta a fost. Nu mai vorbim de lache flausat. Cum dracu sa ti-o traga pe pla nasu atata amar de vreme si tu sa te prefaci ca nu pricepi.
23
189
Sa vii dupa 4 ani sa-ti acuzi fostul sot cu aceleasi acuzatii din sentinta de divort,motamo punct cu punct si virgula cu virgula....eu cred ca nici tu nu esti in toate facultatile mintale si "URMARIM CA SA NU FIM URMARITI"..si apropo asa cum zici tu ca a fost,a crescut copilul pe care tu l-ai refuzat la divort..parlit-o ! a fost si ramane prietenul meu in continuare.
189
20
Omul a fost slab de inger si a clacat, a avut nesansa sa se insoare cu o tarfa ordinara , la fel ca javra aia de a comentat ea prima pe aici cu barfele 00.33 . Auzi la ea, Nas sau Fin....nu conteaza ! Doar o tarfa ordinara poate gandi asa , nici prostituatele de la sosea nu-si reguleaza nasii si finii !
197
23
Pensia de urmas si alte drepturi de urmas ale copilului, altceva ce sa vrea acum.Doar nu s-a trezit in ea dragostea de mama si are remuscari ca a lasat-o cand era mai mica si a plecat in lumea larga.Numai ca legislatia de la noi poate sa-i dea castig de cauza mamei si daca are un avocat bun.Lucrurile sunt discutabile.
201
20
Un copil are DOAR o mama! Dar nu este aceea care il face si apoi il paraseste, ci este aceea care il creste, care pierde noptile langa el cand este bolnav, care este langa copil atunci cand acesta are nevoie de sprijin, care ii ofera caldura, afectiune si iubire. Asta vrea acum copilul gata crescut? De ce nu a luat-o la divort? Urmareste altceva! O tarfa de femeie!
207
21
Numai un om josnic, murdar, fara caracter, fara moralitate, fara constiinta poate afirma ce ai spus tu. Se vede lipsa educatiei. Probabil si tu traiesti in aceeasi mocirla!
204
23
O tragedie a unui copil nevinovat. Va fi marcat pe viata.
213
21
Ce dea zdrente misuna libere pe strazi!
203
21
Pt 0 33 sa imi bag pl in ma ta de tarfa obosita la strada cu astea ca tine fa haladitelor slobozitelor
199
22
Nasu, finul nu conteaza ca nu sunt rude de sange. Normal ca l-a lasat pe sot, nu era normal la cap, ce om normal la cap se omoara? De inteles cei cu boli incurabile cu dureri ca vor sa sfarseasca chinul dar nu era cazul lui. Daca el a-a omorat va dati seama in ce hal era? Cum sa stea femeia cu el? Normal ca sotia parasita de nasu sa o urasca, daca era ceva de capul wi isi fasea altul. Lasati copilul la mama, nebunelor.
28
226

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369