REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DETALIILE INCREDIBILE ale crimei de la Delfinariu! Pentru ce a fost ucisă Adriana, vânzătoarea de la chioșc!

DETALIILE INCREDIBILE ale crimei de la Delfinariu! Pentru ce a fost ucisă Adriana, vânzătoarea de la chioșc!

Replica API 29 mai 2016 | 00:24 944

O femeie de 33 de ani a fost ucisă, cu mai multe lovituri de cuțit, în chioșcul din zona Delfinariu, acolo unde muncea. Mamă a doi copii, de 4 și respectiv 6 ani, Adriana Farcaș a fost preluată vineri seara cu ambulanța și transportată, după atac, la spital, însă toate încercările medicilor de a o ține în viață au eșuat!

Imediat după gestul său, criminalul a fugit, fiind declanșată o luptă contracronometru pentru prinderea lui. Și a fost prins, sâmbătă seara, în zona Sibiului, unde ajunsese cu trenul.

Nicolae Filimon, de 30 de ani, locuieşte în zona Delfinariu, iar imediat după ce a înjunghiat-o pe femeie, a fugit, fiind depistat în zona localităţii Sibiu. În jurul orei 4.00 dimineaţa, poliţiştii din cadrul IPJ Constanţa au plecat, din Sibiu, cu presupusul criminal, spre Constanţa.

Potrivit unor surse oficiale, bărbatul care a ucis-o pe Adriana Farcaș, vânzătoarea de la chioșcul de ziare din zona Delfinariu, ar fi avut probleme cu băutura din cauza certurilor repetate pe care le avea cu prietena lui. Acesta nu a mai avut probleme cu legea, însă în momentul în care consuma băuturi alcoolice devenea foarte violent. Se pare că, acesta a fost și motivul pentru care prietena lui, o tânără din Constanța, ar fi decis să încheie relația. Pentru că nu a suportat această idee, bărbatul a încercat să se sinucidă.

Vineri seara, când a înjunghiat-o pe Adriana Farcaș, bărbatul ar fi fost nervos, spun surse judiciare. Ar fi mers la magazinul unde lucra victima, a cerut un pachet de țigări și, nemulțumit de cum a fost servit (că femeia a refuzat să îi dea ţigări pe datorie), a început să facă scandal. Potrivit surselor noastre, bărbatul ar fi declarat la audieri că femeia a ripostat verbal și l-a invitat să părăsească zona, moment în care a scos cuțitul pe care îl avea la el și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Întrucât se comentează intens asupra faptului că poate femeia ar fi fost salvată dacă în zonă s-ar fi aflat, la momentul atacului, o patrulă de poliție sau jandarmi, de precizat că, potrivit surselor noastre, în jurul orei 22.00, când s-a produs oroarea, în zona Delfinariu erau oameni. Erau mai multe taxiuri și taximetriști pe stradă, la fumat, erau și câțiva tineri de 14-15 ani, erau oameni care se aflau la cazinoul din zonă. Cel puțin așa indică imaginile de pe o cameră de supraveghere din zonă, mai spun sursele noastre.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614