REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DETALIILE și URMĂRILE CARNAGIULUI de la Topraisar! STAREA VICTIMELOR

DETALIILE și URMĂRILE CARNAGIULUI de la Topraisar! STAREA VICTIMELOR

Replica API 17 ianuarie 2020 | 17:56 568

Un accident rutier cu un microbuz răsturnat a avut loc miercuri, 15 ianuarie, la intrare în localitatea Topraisar dinspre Amzacea. Acest eveniment nefericit s-a soldat cu decesul a două persoane, respectiv o fată de 17 ani și un bărbat de 37 ani dar și cu 20 persoane transportate pentru mai multe verificări. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut tragedia.

Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au fost solicitați să intervină, în jurul orei 08.50, la un accident rutier care a avut loc pe DN 38, la km 19+500m, în afara localității Topraisar, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteo nefavorabile, respectiv ceață densă și carosabil umed. În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța, conducătorul auto pierzând controlul direcției de mers și răsturnându-se în afara părții carosabile. Astfel, s-au mobilizat mai multe forțe, precum: 4 echipaje SMURD, o autospecială de transport victime multiple, o autospecială de stingere și autospecială de descarcerare și 4 ambulanțe SAJ. Din primele informații, se știa faptul că un număr de 11 persoane au fost rănite rănite, iar două erau încarcerate, prinse sub microbuz. În urma accidentului rutier, un bărbat și o tânără au decedat la fața locului.

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului s-a UMPLUT!

Astfel, cele 20 de persoane cu multiple traumatisme au fost preluate și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța pentru investigații medicale amănunțite. În această situație, reprezentanții spitalului au transmis faptul că, de cum au început să ajungă ambulanțele, medicii de gardă i-au preluat și au demarat investigațiile. Toți pacienții care au fost aduși la UPU sunt stabili, constienți și colaboranți. În cursul zilei de miercuri, patru dintre ei au fost internați, alți patru au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare, restul fiind în continuare investigați. În ziua de joi, 16 ianuarie, reprezentanții spitalului au transmis faptul că 5 persoane au rămas internate, iar celelalte 15, în urma investigațiilor, fiind lăsate să plece acasă cu recomandare de tratament. „Cinci dintre victimele accidentului rutier petrecut miercuri, 15 ianuarie, pe DN 38, au rămas internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța, în secțiile Chirurgie Plastică, Ortopedie Traumatologie și Neurochirurgie, sub atenta monitorizare a personalului medical. Evoluția acestora este favorabilă. Celelalte 15 persoane au plecat cu recomandare de tratament în ambulatoriu, fără să necesite spitalizare”a transmis reprezentantul spitalului, Crina Kibedi.

Iată cine sunt cele două persoane care au murit în accidentul de la Topraisar

În microbuzul groazei care s-a răsturnat miercuri, 15 ianuarie, la Topraisar, se aflau și două eleve de la Liceul Tehnologic Miron Costin din Constanța. Fetele mergeau la școală, iar pentru una dintre ele a fost ultimul drum pe care l-a făcut. Mihaela Lupu, în vârstă de 17 ani a murit, din păcate, în ciuda manevrelor medicilor de resuscitare. Fata era din localitatea Tătaru și a fost prinsă sub microbuz, care s-a răsturnat peste ea, dar și peste un bărbat de 37 de ani. Legat de acest regretabil moment, Inspectoratul Școlar Județean Constanța a transmis un mesaj de condoleanțe familiei fetei. ”Este un eveniment regretabil și gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmit sincere condoleanțe în aceste momente dificile”, a transmis șeful Inspectoratului Județean Școlar Constanța, Sorin Mihai.

Cea de-a doua persoană care a murit, Ion. O, în vârstă de 37 de ani, avea domiciliul în localitatea General Scărișoreanu.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
se pare ca Vlad Tepes nu se mai naste odata! hai sa prindem un mafiot din transporturi de jeg si sal tragenm in teapa! hai sa explodeze mamaliga odata! sau vreti sa fiti carne de tun pentru acesti porci nemernici la nesfarsit???
1
0
PSD,acesti nemernici, sunt la conducerea orasului si a judetului de 20 de ani.Sictir !
8
4
Ce sa zic.... la PNL sunt toti in lacrimi......
5
6
La "judeteana" de partid,nicio greata.La PSD, niciun regret.....Sictir !
10
4
Aceste rute erau deservite de autobuze ITA si ITC , in care erai in siguranta ! Asta pana cand au aparut interese din partea partidului....
17
1
0 nenorocire de harb, modificat dintr o carosata veche, incarcata la maxim si peste, a intrat in balans pe aderenta minima si un pic de frana , neatentie, graba etc, a dus la eveniment!
21
1
Este clar vina soferului care nu a tinut cont de umiditate si mazga de pe asfalt.
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614