REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DEȚINUȚII de la POARTA ALBĂ, ACUZAȚII grave legate de COVID-19

DEȚINUȚII de la POARTA ALBĂ, ACUZAȚII grave legate de COVID-19

Replica API 27 august 2020 | 00:56 7070

Acuzaţii grave făcute de familiile unor deţinuţi încarceraţi la penitenciarul Poarta Albă. Potrivit spuselor acestora în perioada 19 august – 1 septembrie, în penitenciar s-ar fi instituit carantina medicală, după ce mai multe cadre din instituţie au fost depistate pozitiv, iar din această cauză ar fi fost suspendate toate drepturile celor privați de libertate.

Conform spuselor celor nemulţumiţi de această situaţie, cu toate că există aceste cazuri, instituţia nu a făcut testări nici în rândul deţinuţilor şi nici al celorlalţi angajaţi. Cu atât mai mult, în această perioadă de carantină drepturile celor încarceraţi au fost suspendate

Penitenciarul este în izolare până pe 30 august

„Avem un caz confirmat de coronavirus şi mai avem o altă persoană care prezintă simptomatologie şi care deocamdată este izolată la domiciliu. Penitenciarul este în izolare până pe 30 august, iar până atunci au fost suspendate vizitele la anumite categorii de deţinuţi, nu pentru tot penitenciarul. Este un procent destul de mic dintre deţinuţi care nu au putut să iasă la cumpărături sau să primească vizite." a declarat, pentru Replica, Andreea Elena Brescan, purtătorul de cuvânt al penitenciarului Poarta Albă.

„Nu poate fi vorba de un focar"

Contactat de către reporterii Replica pentru a lămuri situaţia în legătură cu apariţia unui focar de coronavirus în Penitenciarul Poarta Albă, directorul DSP Constanţa, Cristina Schipor, a declarat: „Din ce ştim noi, există un singur caz confirmat de coronavirus la penitenciarul Poarta Albă, aşa că nu poate fi vorba de un focar.”

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ctran.. poate ajungi acolo..
0
0
Nu-i lasati sa scape usor, legati de maini si atarnati de lustra! chinuiti ca-n Coreea de nord, infometati, fara nici un medicament...
3
3
se pare ca o duc foarte bine pe banii nostri ia uite ce bine arata parnaiasii pentru ei e un fel de hotel all inclusive pai asta e puscarie sau sejur?
9
9
Nu ai dreptate ma pentru ca in puscarii sunt si oameni de valoare ca:L.Dragnea,Nicusor Constantinescu,R.Mazare si alti.
8
5
Pandemia asta era pretextul ideal sa scapam de toate scursurile societatii din puscarii!!! Trebuia lasat liber covid-ul in puscarii si se rezolva problema!!
7
9
De ce nu se spune si de cei care au murit de Covid in Penitenciare ????
7
6
Parnaiasi nenorociti ! Numai turtoi mucegait ar trebui sa va dea sa haliti si la spart piatra in cariere futu-va rasa de infractori nenorociti !
20
11
Poarta Alba asteapta interlopii si proxenetii din Romania protejati de m.a.i si ministrul Vela sa le ia locul.Sunteti corupti ordinarilor pana in maduva oaselor.Va vindeti demnitatea si juramantul pentru 50 de euro.Voi trebuie sa ne luati locul in puscarie coruptilor !!!
19
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367