REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DEZASTRU după PRIMA PLOAIE la INTERSECȚIA TOMIS cu AUREL VLAICU, spre CARREFOUR

DEZASTRU după PRIMA PLOAIE la INTERSECȚIA TOMIS cu AUREL VLAICU, spre CARREFOUR

Replica API 24 august 2020 | 23:08 2418

După fiecare ploaie serioasă ce se abate asupra Constanței, șoferii întâmpină mari probleme în a circula pe arterele principale, deoarece acestea se inundă. Această problemă cauzează cozi interminabile, nervi și creează daune componentelor electrice ale mașinilor.

După ultima ploaie care a venit peste oraș, șoferii nu au mai fost surprinși să vadă cum intersecția dintre bulevardele Tomis cu Aurel Vlaicu a fost luată pe sus de ape, așa că s-au conformat condițiilor de trafic.

Au luat-o pe scurtătură

După o ploaie torențială ce a durat, cu aproximație, 15 minute, intrarea în Constanța de pe drumul european DN 2A a devenit aproape imposibilă, joi seară. Intersecția de la vapor a fost inundată, iar șoferii au avut bătăi de cap încercând să pătrundă ori să iasă din oraș. Nu au scăpat nici cei care au avut treabă la centrele comerciale situate la intrarea în municipiu și pe care i-a prins ploaia la volan. Fiind în imposibilitatea de a respecta regulile, pentru a pătrunde pe drumul principal șoferii s-au văzut nevoiți să apeleze la scurtătură pentru a evita măcar o parte din puhoi. Astfel, constănțenii au călcat în picioare, la propriu, gazonul proaspăt plantat de administrația locală condusă de Decebal Făgădău, spațiu verde cu care acesta tocmai ce se lăudase pe contul personal de Facebook.

Ce spun reprezentanții primăriei

Întrebați de reporterii Replica de ce, după fiecare ploaie, apare această situație neplăcută, reprezentanții Primăriei Constanța au declarat că au făcut o sesizare către SC Confort Urban și că așteaptă un răspuns pentru a putea oferi lămuriri în acest caz.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haos total. Asa se intampla cand un oras unde unii frustrati se deplaseaza in orice directie numai cu auto personal, excluzand alternative precum transportul in comun, biciclete si alte mijloace de transport, alternative. Este extrem de stresant si in privinta respectarii regulilor de convietuire, din cate se vede. Pare sa fie un nivel extrem de redus, bazat in general pe idei primare imprumutate cel mai probabil din anumite culturi orientale in amestec cu altele de un nivel foarte redus raportat la o scara a evolutiei. P.S. Nu mai folositi claxoanele aiurea!
0
1
Au calcat in picioare la propriu cu rotile.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218