REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

DEZASTRU în urma DESTRĂBĂLĂRII turiștilor pe LITORAL!

DEZASTRU în urma DESTRĂBĂLĂRII turiștilor pe LITORAL!

Replica API 18 mai 2021 | 17:32 1762

Relaxarea restricţiilor împotriva Covid-19 a venit la pachet cu distracţie şi voie bună pe litoral, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat. Însă, din păcate, turiştii au lăsat dezastru în urma lor. La plecare, au uitat să ia cu ei pet-urile, sticlele de bere, ambalajele şi chiştoacele de ţigări. Plaja din Vama Veche a fost cea mai grav afectată de lipsa bunului simţ, iar cetăţenii din localitate au rămas cu un gust amar.

Debandadă pe plaja din Vama Veche

Odată cu relaxarea restricțiilor, din 15 mai, tinerii s-au înghesuit la distracţie pe plaja din Vama Veche. După ce au petrecut şi au băut bine, cei mai mulţi dintre aceştia şi-au abandonat resturile pe nisip.

Locuitorii din Vama Veche au rămas cu un gust amar după ce s-au trezit că sunt înghiţiţi la propriu de gunoaiele turiştilor. Resturile de mâncare sau recipientele pentru băuturi, dar şi nelipsitele chiştoace au fost lăsate pe nisip, deși la Vama Veche nu lipsesc coșurile de gunoi.

“În afară de dezmăț, ce mai știm în ziua de astăzi? De unde educație când asta se promovează peste tot? Avem pretenții, dar o să fie din ce în ce mai jalnic. Dar de ce ne mai mirăm? Așa a fost mereu acolo!”, transmit locuitorii din Vama Veche.

Prima etapă de relaxare a restricţiilor a început pe data de 15 mai

Amintim că prima etapă de relaxare a restricţiilor a început pe data de 15 mai. Este vorba despre renunțarea la masca de protecție în aer liber, cu câteva excepții, și la restricțiile de circulație pe timp de noapte. Nici agenții comerciali nu mai au programul limitat. Tot din acest weekend, activităţile sportive în aer liber sunt posibile cu 25% din locuri ocupate. „Am pregătit un calendar cu măsuri de relaxare, care cuprinde întreaga perioadă de vară, ne pregătim de relaxare. Dar nu vrem să relaxăm în iunie, ca să revenim la restricții în august. Vom avea o relaxare pas cu pas, relaxările sunt condiționate de evoluția pandemiei și gradul de vaccinare”, a spus Klaus Iohannis, preşedintele României, într-o declarație de presă.

Citeşte şi:

LISTA cu MĂSURILE pe care TREBUIE să le RESPECTĂM și din ce DATĂ, AICI!

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ei nu sunt civilizati,cand merg in alte tzari aceiasi turisti dece nu fac tot ascha?.
2
0
amplasate din cinci in cinci cand vin turistii , ei trebue scolarizati, civilizati si lasdati sa plece in ...lume!
0
0
poti civiliza taranii?niciodata!
2
0
Asta e educatia celor care au fost acolo!
3
0
ce mare afacere a fost in vama week end ul trecut ? 100 de beri ? se vad resturile pe plaja
5
0
Gunoiul trebuie lasat acolo.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367