REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.5° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

DEZASTRU la Cogealac. ‘Oamenii nu vor să înţeleagă, se aventurează la drum şi apoi îi culegem noi din nămeţi. La Râmnic, am mers să ducem pâine’

DEZASTRU la Cogealac. ‘Oamenii nu vor să înţeleagă, se aventurează la drum şi apoi îi culegem noi din nămeţi. La Râmnic, am mers să ducem pâine’

Replica API 1 martie 2018 | 00:04 759

Drumul care leagă Cogealac de Tulcea este impracticabil, dar, chiar şi aşa, şoferii se aventurează în trafic, ignorând avertizările autorităţilor. De câteva zile, de când a început ninsoarea abundentă şi viscolul, s-a acţionat în zona amintită, pentru maşini rămase blocate în trafic.

„Am intervenit cu wole, oamenii nu înţeleg că nu se poate circula. Au rămas înzăpeziţi mai mulţi care veneau dinspre Tulcea, am avut şi cazul celor care au plecat de la Cogealac spre Constanţa şi au derapat. Zilele acestea, am fost pe drum şi mă rugam de oameni să înţeleagă situaţia. Unii oameni însă nu vor să înţeleagă, se aventurează la drum şi apoi mergem şi îi culegem noi din nămeţi”, a relatat edilul de la Cogealac, Gheorghe Alexa.

În cursul zilei de azi, a mai precizat primarul, din Cogealac s-a deplasat cu utilajul în satul Râmnic: „E dezastru, nu ai ce să deszăpezeşti, că se pune la loc. Drumurile fiind blocate, oamenii nu mai aveau pâine. Am mers să ducem pâine, iar dacă mai este nevoie, vom mai face deplasări de genul acesta”.

A.C.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/o-masina-a-derapat-pe-drumul-dintre-cogealac-si-constanta-tinerii-au-avut-nevoie-de-ajutor-video-347120/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa topit zapada , bani de dezapezire ii da lui Sorin sapte consilierul ca doar si a luat utilaj de dezapezire, lu nepotasu si lui Mutu ca au muncit saraci . Fraieri sa dea la lopata pe strazi ca utilajele stau in fata la primarie . Mafiaaaa rusine hotilor .
1
0
Deszapezesc doar unde vreau eu! La Ramnicu de Jos deszapezesc pentru ca fraerii m-au votat pe mine!La Ramnicu de Sus nu deszapezesc,pentru ca nu m-ati votat! Acelasi lucru se intampla si la Gura Dobrogei si Tariverde unde nu m-ati votat asa ca,ciocu mic! Deocamdata,eu sunt sefu!
3
3
Azi ai de gand sa vii sa dezapezesti sau te duci la ramnic sa mai cumperi niste voturi
2
0
Este o fata nicoleta di rimnicul de sus care il intreaba pe domnul primar daca ei exista. Ei bine nu draga mea nu existati. Existati doar cand vine vorba sa votati si dnu primar va cumpara voturile cu 500 de lei... nu te supara dar va cam meritati soarta. Si "Cogealac" pot sa pun pariu ca e baiatul domnului primar care se plictise in parcare la Aqua Mahic.
5
0
Fatalaul de Fagadau e dat disparut, in timp ce orasul e sub nameti la propriu. Unde esti ma imbecilule ?
4
0
L-am invatat pe Jiji,ca pe fraeri trebuie sa-i duci de nas cu paine si apa!Atat,nu mai mult! Acuma mi-a furat talentu si va ramane primar toata viata! Bravo Jiji! Calca-i pe cap pe fraeri ca merita!
9
0
Bravo Macavei,handicapatulee
9
2
Primarul duce paine la Ramnic ca de acolo a luat voturi.De la Tariverde ...prea putine asa ca.....stati flamanzi si inzapeziti fratilor !
13
0
Vaaaaii ... aproape ca mi a dat o lacrima . Oamenii nu inteleg si se aventureaza si ii culege dumnealui ... off ... dar fiisu de ce s a aventurat in parcarea de la Aqua Magic ? Sa se dea cu sania ?! Nu pleaca oamenii de prosti, au urgente, nevoi ... Nu va mai laudati, dom' primar . N ati facut mare lucru .
16
2
Domnul primar,dar in rimnicul de sus nu sunt oameni?Sau acest sat nu exista??Ar trebui sa veniti sa vedeti ce conditii sunt in acest sat..care si acesta face parte din comuna cogealac.Nu doar rimnicul de jos!!Josnicc...:O
13
2
Un bou prost
10
2
Sa va fie rusine!
11
3
Painea conteaza... cel mai bun primar machidon Macavei bv tine o asa
5
6
cotzealac esti mai prost ca vremea de afara fmm de oligofren
9
7
Dar cat de corect gramatical s-a exprimat edilul . Felicitari . Nu cred
9
1
machidoni prosti...pardon de pleonasm
16
4
DEZASTRU la Kogalniceanu: S-AU MARIT TAXELE LOCALE dar si salariile pentru PRIMARITA si vicele PANDREA!
6
3
Hai mai suge niste lapte de oaie macavei.Nu ai stiut decat sa iti aduci oameni platiti ca sa te voteze.in rest nici nu te vede lumea pe la primarie.O arzi cu matracucele din ramnic toata ziua.
9
2
Make fura e corupt acest primar am vazu
8
4
Cel mai smecher primar! A deszapezit toata comuna,a dus paine la Ramnic,Gura Dobrogei,la Tariverde functioneaza apa,se ia gunoiul,etc! Bravo dle primar Alexa Gheorghe.Multumim pentru implicarea de care ati dat dovada
11
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218