REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

DEZASTRU pe Arena Naţională: România, 1-1 cu Norvegia

DEZASTRU pe Arena Naţională: România, 1-1 cu Norvegia

Replica API 16 octombrie 2019 | 00:40 569

Selecţionatele României şi Norvegiei au terminat la egalitate, 1-1 (0-0), marţi seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020 la fotbal, notează Agerpres.

Alexandru Mitriță a deschis scorul. A beneficiat de o degajare greșită a portarului norvegian, a pătruns până la marginea careului advers și a șutat în plasa norvegienilor, cu piciorul stâng. Norvegia a egalat România, scor 1-1, în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională. Sorloth a marcat pentru norvegieni, în timp ce pentru România a înscris Mitriţă, în minutul 61. România este pe locul 3 în grupă, în spatele Suediei, care a terminat la egalitate, 1-1, cu Spania. Suedezii au fost egalați pe final.

La doar un minut după ce a intrat pe teren, Florin Andone putea majora avantajul României, însă a trimis în bara transversală, cu capul, după o fază confuză în careul nordicilor.

Marea ocazie a lui Andone a venit la două minute după ce Alexandru Mitriță a deschis scorul. Fotbalistul lui New York City FC a beneficiat de o degajare greşită a portarului norvegian, a pătruns până la marginea careului advers şi a şutat în plasa norvegienilor, cu piciorul stâng. Tot Andone a ratat mari ocazii pe final, când putea tranșa soarta celor 3 puncte.

Reuşita lui Mitriţă a venit la aproximativ 10 minute după ce tricolorii au ratat un penalty. Nicuşor Bancu a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 51, după ce a fost faultat în careu, însă George Puşcaş a ratat de la punctul cu var. Atacantul lui Reading a ales să trimită pe jos, însă portarul Jarstein a respins.

Cele mai mari ocazii ale tricolorilor din prima repriză a partidei de pe Arena Naţională i-au aparţinut lui Alexandru Mitriţă. În minutul 15, Mitriţă a fost aproape de a deschide scorul la capătul unui contraatac. Fotbalistul lui New York City FC a fost lansat de Stanciu în flanc, însă şutul său a trecut pe lângă bara norvegienilor.

Tot Mitriţă a avut o ocazie mare în minutul 45+1, când a şutat de la marginea careului, însă portarul nordicilor a respins.

De asemenea, Norvegia a avut şi ea o şansă importantă, în minutul 12. Odegaard a şutat periculos din apropierea careului, la colţul lung, însă Tătăruşanu a respins.

La meciul de pe Arena Naţională au fost prezenţi 29.854 de copii şi însoţitori, conform anunţului oficial făcut la staţia de amplificare.

Astfel, România se menține pe locul 3, în spatele Spaniei și Suediei.

Clasamentul grupei F de calificare, după opt runde disputate, conform stiripesurse.ro:

1. Spania - 20p

2. Suedia - 15p

3. România - 14p

4. Norvegia - 11p

5. Insulele Feroe - 3p

6. Malta - 3p

Meciurile rămase de disputat în grupa F:

15 noiembrie: România-Suedia/ Spania-Malta/ Norvegia-Insulele Feroe;

18 noiembrie: Spania-România/ Suedia-Insulele Feroe/ Malta-Norvegia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta e valoarea antrenorului , daca il mai baga si pe Ianis lua sigur bataie , juca practic in 10 oameni.
1
0
Echipa este buna fotbalisti avem dar cu acest antrenor cu fata de betiv si care il imita pe Simeone nici nu merita sai pronunt numele hahalera de antrenor sluga fratilor becali
3
1
Cand o sa intelegeti ca valoarea nationalei de fotbal a Romaniei este zero?
8
1
la fotbal ca si in politica . fiecare cu gasca lui , contra un fost jucator performant dar fara abilitati de antrenor de nationala . comportament total deplasat la nivelul asta , iar jucatorii 90 % din ei nu pot sa fie mobilizati de un asemenea antrenor pentru ca ii seamana . cei 10 % cu personalitate ori fac tusa ori nu sunt convocati ca deranjeaza ...........
3
0
Nu va mai agitati degeaba ma,oricum Norvegia era favorita la casele de pariuri pentru ca asta e valoarea echipei nationale adica mica.Despre alt antrenor,daca se aduce un antrenor cu trofee in campionatul romanesc dar zero perforfante in europa o sa fie si mai rau decat cu C.Contra.
4
0
Daca il baga pe Ianis, omul vizat de Barca si Real Madrid altul era scorul Si neaparat cu numarul 10 pe tricou
5
2
trebuie oameni de viteza , oameni ca sa alerge repede .. daca mitrita nu alerga dadea pulea gol restu sunt putori inclusiv ianis hagi fala machedoneasca
9
0
Contra e un betivan care n-are nicio treaba cu antrenoratul, trebuie adusi la nationala oameni cu experienta care au castigat trofee, altfel nu ne mai calificam in veci nicaeri.
9
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218