REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Dezbatere electorală la Constanţa, între Comunitatea elenă Elpis Constanța, PMP, Pro România şi PPU-SL

Dezbatere electorală la Constanţa, între Comunitatea elenă Elpis Constanța, PMP, Pro România şi PPU-SL

Replica API 21 septembrie 2020 | 23:50 1463

Uniunea Elenă din România - Comunitatea elenă Elpis Constanța, Partidul Mișcarea Populară Constanța, Partidul PRO România Constanța și Partidul Puterii Umaniste – Social-Liberal Constanța, invită partidele locale la o DEZBATERE ELECTORALĂ privind alegerile locale din 27 septembrie. Candidații pentru funcția de primar al CONSTANȚEI, Anton Traian ANTONIADIS, Claudiu-Iorga PALAZ, Mircea Titus DOBRE și Horia CONSTANTINESCU vor fi prezenţi în parcul Pavilionului Expoziţional, miercuri, 23 septembrie, de la ora 17:00!

"Întrucât dezbaterea candidaților pentru funcția de primar al Constanței presupune tragerea la sorți a întrebărilor pentru toți candidații, rugăm reprezentanții mass-media care vor onora prezența la eveniment să redacteze întrebările, care vor fi centralizate de delegațiile celor patru candidați într-o urnă sigilată și, ulterior, înmânată Moderatului.

Fiecare publicație media din Constanța poate să formuleze patru întrebări, cu privire la subiectul alegerilor locale. Menționăm că întrebările de natură personală, familială, de activitate antreprenorială sau de altă natură nu vor fi introduse în timpul dezbaterii electorale. Fiecare candidat va avea posibilitatea să răspundă în 60 de secunde la fiecare întrebare.

La final, vor fi secțiunile politice: Fiecare candidat va avea posibilitatea să adreseze o întrebare altui candidat – la alegere – iar acesta va trebui să ofere un răspuns în 30 de secunde. La ultima secțiune, fiecare candidat va avea posibilitatea, în 5 minute, să prezinte programul său electoral și de ce ar trebui să fie votat.

Strângerea întrebărilor din partea reprezentanților mass-media de către delegațiile candidaților se va face până marți, 24 septembrie, ora 15:00!

Dezbaterea electorală va fi transmisă LIVE, atât pe conturile de socializare ale candidaților și partidelor pe care le reprezintă, cât și de către reprezentanții mass-media care vor participa", transmit partidele organizatoare.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ba invitati-o si pe Corinuta balena Constantei. A spus ca face Venetia aici. Adica vorbeste cu Stroe sa sparga si mai multe tevi
0
0
Adica ii doare in c... de parerea noastra. Asa vor voturi?
3
0
Corinuta da din coate sa tina pe scaun la aeroport pe Artagea retardul. A angajat toate curvele acolo si daca pleaca piticul porno de Artagea pleaca si curvele angajate de el.
5
0
Eu nu stiu cine a stabilit ca amiral lu peste, garsoniera si fagabou sunt favoriti. Constantenii se pisa pe ele se partide si de comunisti
5
0
Cand pierzi un proces cu subventie la caldura din 2013 care din punct de vedere este ilegal ,fiind termenul de prescriere din anul 2013. Judecatorul,nu te lasa sa vorbesti,nu se uita in documentele scrise de avocati si iti cere sa a aduci copii si hartii din foile care s-au depus in 2013 la primarie.Acele formulare care s-au depus la primarie in 2013 sunt intr-un singur exemplar,nu s-au dat cetatenilor dublu exemplar,si nu sunt stampilate si sigilate foile cu ora data si an,asa ca pot fi falsificate.Intr-o tara care se fura,nu merg sa votez cu tot neamul si cunostintele vom sta acasa.
5
0
Cum mai, Corina basina neamului nu participa? Freza de mort la fel? Amiralul tata Covid ului nu? Stelica cu ea mica nici el?
6
0
Foarte bine. Macar astia au coaie sa iasa. Basinosii gen Spagadau, Carton-amiral sau Stelica-garsoniera-parlita stau in barlog de frica. Sculer-matriterul Chesoi sau Fura-fara-frica Pizdiris Corinuta ce sa caute ca la primul nu i-a luat foc soba aia cu Cet-ul si a doua a inchis agentia cum l-au inchis aia pe bartat-su. Si mai era linge cur ala de senatorul melcilor Vasiliev care tocmai s-a stricat la stomac de emotie. Bravo lor
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218