REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dezbatere între candidații pentru fotoliul de primar al municipiului Mangalia

Dezbatere între candidații pentru fotoliul de primar al municipiului Mangalia

Replica API 18 septembrie 2020 | 19:02 1423

În aceste momente, are loc o dezbatere între candidații pentru fotoliul de primar al municipiului Mangalia.

Până acum au răspuns prezent Mohammad Murad, candidat independent, Zanfir Iorguș, candidat din partea alianței PSD-ALDE-PNȚCD și Mihai Petre Crăciun, din partea PMP.

Actualul primar, Cristian Radu, candidat PNL pentru un nou mandat la Primăria Mangalia, nu a răspuns prezent invitației.

„Nicăieri în România, prețurile practicate de biroul de achiziții din Mangalia nu le veți regăsi în vreun alt oraș. Nu am interese ascunse, dar trebuie urgent găsită o soluție pentru îndepărtarea conducerii PNL din orașul Mangalia“, a spus Mohammad Murad.

„Știu foarte bine care sunt problemele legate de administrarea unui oraș. Din experiența avută, trag un semnal de alarmă prin candidatura mea. Drumul pe care pleacă acum Mangalia este fără întoarcere, stabilit de niște oameni pe care-i suspectez de rea voință. Au importat tot felul de prieteni și cunoștințe și au transformat Mangalia într-o colonie“, a declarat Zanfir Iorguș.

„Este nevoie de măsuri radicale, așa cum spunea și contracandidatul meu Mohammad Murad. Îmi aduc aminte că și atunci când nu aveam bani, am găsit soluții, în premieră națională, prin proiecte care se genereze dezvoltare economică“, a mai zis Iorguș.

„Trebuie sa tăiem cheltuielile nesustenabile și să închidem robinetul de bani către anumite interese. Să nu uităm că Mangalia avea în trecut peste 3.000 de societăți comerciale, iar acum sunt sub 1.000 de societăți comerciale. Oamenii au tras obloanele pentru că sunt speriați“, susține Mihai Petre Crăciun, candidatul PMP la Primăria Mangalia.

„Ce se întâmplă în Mangalia este un jaf, o teroare. Ii întreb pe contracandidații mei dacă vor să scape Mangalia de această teroare. Am dorit să organizez această dezbatere într-un alt loc și am primit acordul să o facem la hotel Doina și m-am bucurat că se poate organiza acolo. După 30 de minute, patronul de acolo a fost sunat de la cel mai înalt nivel liberal pentru că s-a supărat Cristian Radu. De aceea am organizat dezbaterea aici, la hotelul Panoramic“, a declarat Murad.

„În Mangalia există o dictatură a actualei administrații. El nu a participat la ședințele de consiliu local, nu a avut dialog cu nimeni. Știți care a fost grija lui? Blocarea urgentă a lui Iorguș. Turismul și sănătatea trebuie făcută de profesioniști, d-aia nu merge treaba în Mangalia“, a completat Iorguș.

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mor caii cand vor cainii! Iar daca unii sunt rasisti nu inseamna ca sunt si d-zei, hotarand destine.Iar primar va fi cel votat de cetatenii urbei.
0
1
Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!Moarte arabitoiului Murad!!!!!
2
2
Goguleeee! Pleaca Radu saracesti atarnatule.
1
2
Bravo ! Un nenea doftor, un hot ordinar si un neica nimeni, o adunatura de lingai care tin in spate alti lingai. Asta de acuma e hot putred, asa ca ce mai ramane ca sa alegem noi, cetatenii acestui oras !!
6
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367