REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dezbatere la Constanța: tema principală - spațiul european

Dezbatere la Constanța: tema principală - spațiul european

Replica API 29 mai 2018 | 21:16 634

În cursul zilei de duminică, 27 mai a.c., a avut loc o dezbatere pe tema "Mesaje liberale în Europa", eveniment ce a avut loc la Constanța, printre moderatori fiind Tudor-Tim Ionescu.

Iată că proiectul a fost apreciat de către moderator, mai ales că la dezbatere s-au pus în discuție mai multe subiecte de interes local, național și european.

"Astăzi am avut plăcerea de a modera, alături de colegii mei Ciprian Negoiță de la Institutul de Studii Liberale și Raimar Wagner, de la fundația Friedrich Naumann din Germania, dezbaterea "Mesaje liberale în Europa" la Constanța.

Dezbaterea face parte dintr-un program de consultări în mai multe țări din Uniunea Europeană, inițiate de partidul liberal european ALDE Party, prind fundația sa, ELF - forumul liberal european, în parteneriat cu ISL (Institutul de Studii Liberale) și FNF (Fundația Friedrich Naumann). În total, șase astfel de dezbateri au loc în România, plus două la Roma și Chișinău cu comunicațiile românești de acolo. Concluziile vor fi prezentate conducerii ALDE Party și ALDE România la București în luna septembrie.

Nu a venit ca o surpriză faptul că pe primul loc pentru agenda europeană pentru participanți a fost tema transporturilor și a aderării la spațiul Schengen, ceea ce va transforma Constanța în cea mai importantă cale de acces din estul Europei a bunurilor în Uniunea Europeană.

Am apreciat în mod deosebit nivelul ridicat de cunoștințe și implicare a celor douăzeci de participanți astăzi. Constanța în primul rând are un viitor prosper cu astfel de cetățeni implicați și dornici de progres", a spus Tudor-Tim Ionescu, lector al Institutului de Studii Liberale - ISL.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cin sa fie, cin sa fie... bagareata mustacioasa, tatiana moldovan..o parvenita cu un sot papagal pe care-l traduce oricand oricum....feriti va de ea...specimen fals intalnit oriunde in acest oras
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614