REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dezbatere publică la Primăria Constanţa: ONG-urile care vor BANI MULŢI pentru evenimente n-au catadicsit să se prezinte

Dezbatere publică la Primăria Constanţa: ONG-urile care vor BANI MULŢI pentru evenimente n-au catadicsit să se prezinte

Replica API 17 februarie 2018 | 11:17 278

Dezbaterea organizată de Primăria Constanța privind Regulamentul de acordare a finanțării nerambursabile pentru proiecte de interes general finanțate din bugetul local nu a stârnit interesul asociațiilor ONG și fundațiilor, care în fiecare an organizează evenimente culturale în municipiu. Viceprimarul Constanței, Costin Răsăuțeanu, a declarat că Regulamentul a mai fost supus dezbaterii publice de două ori anul trecut, iar aceasta este ultima întâlnire urmând ca regulamentul să intre pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal din luna martie.

Chiar şi aşa, de neînţeles dezinteresul ONG-urilor, care, altminteri, sunt dornice să obţină fonduri de la primărie, în vederea organizării de evenimente. Probabil că discuţiile i-ar fi lămurit care sunt „regulile jocului”, aşa încât să nu se mai repete situaţii ca de exemplu cel de la final de an, când organizarea „Revelion 2018” a adus în atenţia opiniei publice urmptoarea situaţie: câştigătorul a fost descalificat pentru că, în urmă cu un an, „minţise” în documente.

Revenind la dezbaterea de vineri, între noutăți din regulament se află obligativitatea organizațiilor de evenimente să își facă un media plan al evenimentelor, dar și existența unui cont dedicat exclusiv manifestărilor culturale organizate, după cum a precizat Răsăuțeanu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ONG uri? ...gauri negre de bagat banii fraierilor care cotizeaza luna de luna la stat
1
0
Circ si paine ne ofera ptr ca votantii sa fie amortiti iar orasul arata ca dupa bombardament, turismul e de domeniul trecutului, investiti zero in oras, ma intreb cine dracu ne mai scapa de incompetenti si hoti.
3
1
TOVARASI : Nu dati cu spray peste murdarie.... Faceti lucrurile in ordinea fireasca. Curatati orasul de ruine, protejati patrimoniul existent, nu aruncati banii pe fel de fel de actiuni care unele chiar strica .....
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614