REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Dezvăluire-ȘOC: "Traian Băsescu a fost un blestem, ne merităm soarta"

Dezvăluire-ȘOC: "Traian Băsescu a fost un blestem, ne merităm soarta"

Replica API 2 mai 2017 | 01:09 589

Unul dintre ginerii lui Nicolae Ceaușescu, profesorul Mircea Oprean, a spus duminică, la Antena 3, că Traian Băsescu avea trecere la Elena Ceaușescu, dar a fost „un blestem”. Totodată, Mircea Oprean a mai spus despre fostul președinte Traian Băsescu că era „omul securității”.

„(...) Este un blestem pentru poporul român și poporul român nu a ajuns la fund. Din tot ce se întâmplă, părerea mea, este un blestem și Băsescu a fost unul dintre blesteme și tot ce a lăsat el. Se vede”, a spus profesorul Oprean.

Întrebat dacă TRaian Băsescu avea și grad la Securitate, Mircea Oprean a spus că nu știe aceste detalii, dar „erau în structură toți” și că „ne merităm soarta”.

„Oameni care au fost și membri ai consiliului CNSAS și-au distrus mai întâi dosarele lor și apoi ei îi judecă pe ceilalți. Ne merim soarta. Oameni de cultură, în repetate guverne. (...) Altfel, nu avea cum să ajungă la Anvers”, a spus Oprea, care a precizat că nu știe dacă avea și grad, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa aibe parte de aceiasi soarta cun a avut si poporul pe perioada cat si-a batuit el joc :Acum si poporul sa poata sa-si bata joc si de el si de familia si toti cretini ce l-au sustinut : Soarta tortionarilor sa aibe partesi el !
0
0
totul ni se trage de la Iliescu de atunci au inceput hotiile in tara, acum sa aruncam pisica , toata asa zisa revolutie unde au murit multi tineri a fost lovitura de stat ce sa ne mai ccm pe noi , toti vorbesc dar nimeni nu recunoaste .La mancat handel toti se pricep
1
3
Si cand v-o arata pe succesuri limbiti toti admirativ
1
2
uitati-va in imagine asta este drak pe acest pamant si i-mi doresc sa pateasca si cei ce nu vor sa-l aresteze sa aibe si ei aceiasi soarta a celor ce au suferit si inca sufera din cauza lui !
6
1
"Unul dintre ginerii lui NC" ??? Apoi "a spus Opre", nu cumva Oprean.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367