REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dezvăluiri terifiante în dosarul soților Moroșan, acuzați de crimele de la Onești

Dezvăluiri terifiante în dosarul soților Moroșan, acuzați de crimele de la Onești

Replica API 21 mai 2022 | 00:00 927

Gheorghe Moroșan, bărbatul din Onești care a executat doi muncitori pe care i-a luat ostatici în fostul său apartament, este aproape de o condamnare pe viață.

Apar informații noi în dosarul crimelor de la Onești, în care Gheorghe Moroșan a ucis doi bărbați care veniseră să execute lucrări de reparații la apartamentul pe care ucigașul îl pierduse în urma unui proces. Joi, 19 mai, la Tribunalul Bacău au fost audiați polițiștii care au participat la intervenție.

Soția criminalului de la Onești către un polițist: ”Să-i omoare pe toți”

Aceștia au declarat, în fața instanței, că soția lui Moroșan nu numai că nu a încercat să-și împiedice partenerul să facă vreo faptă necugetată ci chiar l-a încurajat.

”Au fost mai mulți polițiști audiați. În fapt, dosarul ăsta vizează fapte de omor. Aurelia (soția lui Gheorghe Moroșan, n.r.) e complice la infracțiunea de omor.

Polițiștii care au asistat la eveniment au relatat că soția îl încuraja pe Moroșan. Îi spunea să-i ucidă. În momentul în care polițistul i-a spus că trebuie să-l convingă pe soțul ei să renunțe la toată nebunia asta, ea i-a răspuns, citez: ”Nu, lasă-l să-i omoare pe toți că și ei ne-au făcut nouă rău”. Asta a fost afirmația ei”, a declarat pentru FANATIK avocatul Adrian Cuculis, cel care reprezintă familiile victimelor în procesul de la Tribunalul Bacău.

Avocat Cuculis: ”Soții Moroșan spun că și-au făcut dreptate”

Procesul în care Gheorghe și Aurelia Moroșan sunt inculpați a început în noiembrie 2021, iar cei doi au reușit să-i șocheze inclusiv pe magistrați, prin faptul că nu au arătat nici un moment că ar regreta fapta. Pe de-o parte, soții Moroșan susțin că și-au făcut dreptate, pe de altă parte, criminalul spune că nu el a omorât victimele ci polițiștii care au intrat peste ei în casă.

”Soții Moroșan spun că ei doar și-au făcut dreptate. Nu există nici o remușcare din partea lor, pur și simplu nu-i interesează. Părerea mea e că suferă amândoi de sociopatie.

Ei susțin că victimele au fost ucise de polițiști, când au intrat peste ei”, a mai declarat Adrian Cuculis.

Ucigașul de la Onești, aproape de o condamnare pe viață

Avocatul crede că procesul celor doi inculpați este aproape de final și că acesta se va încheia cu o condamnare pentru Gheorghe și Aurelia Moroșan.

”Apreciez că vor mai fi cam două termene. El este acuzat de omor calificat, ea la complicitate la omor calificat. La cum s-a desfășurat procesul, eu cred, realmente, că va lua închisoare pe viață. Undeva, la 25 de ani, dar oricum, pedeapsa maximă”, a mai declarat avocatul Cuculis.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614