REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Dezvoltarea aviației civile în următorul deceniu, tema Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România

Dezvoltarea aviației civile în următorul deceniu, tema Adunării Generale a Asociației Aeroporturilor din România

Replica API 6 noiembrie 2018 | 00:37 390

În perioada 1 – 2 noiembrie a.c., la Iași a avut loc Conferința Anuală și Adunarea Generală a Asociației Aeroporturilor din România. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” Constanța a fost reprezentat de directorul general Bogdan Artagea, și de directorul economic Joria Mihail Acatrinei.

Tema principală a întrunirii a fost „Dezvoltarea aviației civile din România în următorul deceniu”. La ședință au participat reprezentanți ai Ministerului Transporturilor, directori din cadrul aeroporturilor, reprezentanți Romatsa și companii aeriene, președinți ai Consiliilor Județene precum și alte personalități din domeniu.

În cadrul întâlnirii au fost abordate următoarele subiecte: dezvoltarea aviației civile în România; reglementări, tehnologii și standarde privind siguranța aviației civile; provocări pentru companiile aeriene care activează pe piața din România, în următorii 10 ani; securitatea aviației civile în România și Europa și impactul noilor tehnologii asupra serviciilor aeroportuare.

Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa are în vedere găsirea celor mai optime soluţii pentru fluidizarea traficului de pasageri, astfel încât să se constituie ca un factor de încredere pentru toţi partenerii: pasageri, companii aeriene, alte categorii de parteneri interesaţi în buna desfăşurarea a activităţii pe acest aeroport.

„Având în vedere dezvoltarea din ultimii ani, ţelul nostru este să continuăm pe aceeaşi linie prin sprijinirea companiilor aeriene care operează deja pe acest aeroport dar şi prin susţinerea celor care îşi manifestă dorinţa de a opera de pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, astfel de întâlniri fiind oportune pentru atingerea acestor obiective”, a afirmat Bogdan Artagea, directorul general al aeroportului.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba Artagea lasa dracu blonda. Te ai apucat si tu sa i dai limbi ??
0
0
bai fratilor primare la constanta zboara doar nato? sau mai e si pasageri? ptr ce tineti director acolo sa plimbe cainele in parc? aduceti firme noi cum e la cluj sibiu bacau etc,la voi cat e spaga ?
1
0
care linie, care suport, sunteti zero barat, politruci prosti si spaaaagari, uitati-va la,Cluj, Sibiu, Timisoara,Iasi si luati exemple bolovanilor, Constanta trebuia sa aibe cel mai tare aeroport regional papagalilor, lasati-i pe altii daca sunteti nemernici
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614