REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DGASPC intervine în cazul vârstnicei din Viile Noi, despre care vecinii susţin că îi terorizează!

DGASPC intervine în cazul vârstnicei din Viile Noi, despre care vecinii susţin că îi terorizează!

Replica API 18 ianuarie 2018 | 00:00 226

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa intervine în cazul vârstnicei din zona Viile Noi, despre care vecinii susțin că îi terorizează. Aceștia au precizat că urmează să meargă la fața locului, dar să vorbească și cu fiului acesteia, urmând a se analiza situația și, dacă se impune, să ia măsuri.

Amintim că mai mulți locuitori din zona mai sus precizată, de pe strada Sergent Scarlat Drăgan, au precizat că trăiesc în continuă teroare din pricina unei vecine care ar avea probleme psihice și care este pusă mereu pe harță. ”Nu știm ce să mai facem! Efectiv nu știm, pentru că acum a rămas și singură în casă, fiul ei având interdicție. Dar femeia are probleme serioase. Copiilor noștri le este frică să mai umble pe stradă sau să stea singuri în casă!

De câte ori ne vede începe să țipe că ne dezbracă, că ne drege, că ne face. De injurii nici nu mai zic. Am ajuns toți să mergem cu teamă spre locuințe. Ne aruncă în curți gunoaie, saci întregi! Ne pune sticle în poartă, farfurii la roțile de la mașini. Se ia de copii... Este înfiorător să locuim în preajma unui om atât de periculos. Ne e teamă să nu se ajungă ca în cazul criminalei de la metrou”, au spus, pentru ”Replica”, locuitorii zonei.

Liliana CHIRU

Citește și: https://www.replicaonline.ro/teroare-in-viile-noi-locuitorii-sustin-ca-se-confrunta-cu-un-caz-de-genul-criminalei-de-la-metrou-video-342400/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine cine intervine DGASPC adica subordonati vasnicului Dinica.Ii decalotata raaau treaba dak avem baza pe acesti facatori de nimic.Sa avem in vedere si cazurile graaaave care zac ne rezolvate da perioade bune.Dar la ce bun sa ne asteptam cind politicul Dinica PSD ii implicat si vesnic la butoane.
2
0
Handicapatii adevarati stau neinstitutionalizati, iar cei buni de munca faptic, dar scriptic cu grade de handicap stau linistiti si asteapta pensionarea de limita de varsta.Numai cs cei cu probleme devin si periculosi.
1
0
Dupa cum se observa NU ESTE BOLNAVA din pct.de vedere a DGASPC C-ta noua comisie care are instructiuni clare ROMANIA NU ESTE HANDICAPATA PE HARTIE DOAR FAPTIC!Rusine noii comisii care fara pic de nesimtire ridica gradul de handicap tuturor handicapatilor dovediti cu acte in regula .Multumim PSD ca ai marit salariile ,pensiile si ai luat exact de unde nu trebuia HANDICAPATI .
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102