REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Diaconu, ATAC DUR la Iohannis!

Diaconu, ATAC DUR la Iohannis!

Replica API 25 august 2015 | 13:02 357

Președintele Iohannis a strecurat, duminică, în mesajul oficial de 23 August o atenționare: „Trebuie să fim vigilenți și să prevenim acțiunile și inițiativele radicale, utopice și extremiste, inclusiv de pe scena politică, care reprezintă atacuri la statul de drept și la democrație”, a spus Iohannis. Discursul președintelui poate avea și o țintă: Partidul România Unită, ale cărui poziții din ultima perioadă în spațiul public s-ar apropia de atenționările prezidențiale.

Legea privind abrogarea așa numitei legi „anti-legionare”, revenirea la denumirea de țigani pentru romi, dar și propunerea de închisoare pe viață pentru corupți, plus confiscarea totală și extinsă a averilor acestora, precum și asimilarea violului și pedofiliei cu crima și pedepsirea lor cu detenția de la 15 la 25 de ani, sunt doar câteva din inițiativele PRU, extrem de populare în mediul online.

„Eu cred că domnul președinte Iohannis este un președinte care respectă ordinea constituțională și legile României și nu cred că se referea la noi sau cel puțin așa sper! Nu ne simțim vizați, dar eu am făcut un autodenunț public că nu voi înceta în a apăra valorile românești, că se numesc Țuțea, Eliade ș.a.m.d. Dar, cred că Iohannis, care a fost președintele Forumului German, este mult mai aproape de a fi asociat cu propriul discurs. Știm foarte bine că Forumul German s-a declarat ca moștenitor al Grupului Etnic German, care a fost judecat la Procesul de la Nurnberg pentru activități naziste și a și beneficiat în această calitate de nenumărate retrocedări!”, a spus președintele PRU, deputatul Bogdan Diaconu, pentru Replica.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367