REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Diaconu: „După 26 de ani în care Constanţa a fost condusă de oameni fără de lege, PRU propune un om al legii”

Diaconu: „După 26 de ani în care Constanţa a fost condusă de oameni fără de lege, PRU propune un om al legii”

Replica API 3 martie 2016 | 00:04 835

Cine e bărbatul cu mască de gaze

Cine e bărbatul cu mască de gaze

Preşedintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, a fost prezent ieri la Constanţa pentru a anunţa o parte din candidaţii la alegerile locale din judeţ. Diaconu a anunţat că PRU are candidaţi în toate localităţile din ţară, inclusiv la Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe şi Târgu Mureş, unde PNL şi UDMR au încheiat un protocol „pentru a vinde primăria ungurilor”, motiv pentru care PRU va avea un candidat propriu „ca să-l menţinem un oraş românesc”. La rândul său, Bogdan Diaconu va candida pentru Primăria Capitalei, unde preşedintele PRU promite o surpriză de proporţii la Sectorul 6, nedorind însă să dezvăluie numele candidatului. Tot la categoria surpriză poate fi şi candidatura la Primăria Sectorului 3 a luptătorului Daniel Ghiţă.

După cum se ştia deja, candidatul PRU pentru Primăria Constanţa este preşedintele filialei judeţene, avocatul Dumitru Bădrăgan. „După 26 de ani în care oraşul şi judeţul au fost conduse de oameni fără de lege care au jefuit Constanţa, PRU propune constănţenilor un om al legii, un avocat cu o carieră impresionantă”, a declarat Bogdan Diaconu. Preşedintele PRU a reluat şi subiectul Portului Constanţa, despre care susţine că este principalul motiv pentru Olanda nu a permis intrarea României în Spaţiul Schengen, întrucât ar fid us la moartea portului din Rotterdam. Ceilalţi candidaţi prezentaţi de Diaconu au fost Marian Cârnu la Năvodari, Nicolae Crăciun pentru comuna Limanu, Ion Şerban la Ovidiu şi Lucia Sărăcilă pentru Primăria Eforie. La puţin timp după începerea conferinţeide presă, în sală şi-a făcut apariţia un bărbat cu o mască de gaze şi o salopetă albă, care a luat loc la masă, alături de Dumitru Bădrăgan. Ulterior, acesta s-a prezentat a fi activistul de mediu Sorin Belu, care va candida din partea PRU pentru Consiliul Local Constanţa. Acesta şi-a explicat “uniforma” prin pericolul la care supune administraţia locală populaţia Constanţei prin distrugerea spaţiilor verzi din oraş, invocând în plus şi dezinteresul primăriei şi a instituţiilor de mediu de a fi anunţat populaţia marţi, 1 martie, despre ploaia cu noroi, care putea afecta copiii sau persoanele cu probleme respiratorii.

Cristian ANTON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614