REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Diagnosticul primit de Simona Halep, după accidentarea de la Roma

Diagnosticul primit de Simona Halep, după accidentarea de la Roma

Replica API 13 mai 2021 | 00:00 1440

În actul secund, după aproape o oră de joc, la scorul de 3-3, Simona a acuzat dureri puternice la gamba stângă și a cerut intervenția medicului. Staff-ul medical și-a făcut imediat prezența pe teren și a ajutat-o pe Simona să meargă pe margine. După câteva minute de consultări, în care nu și-a putut explica accidentarea venită din senin, românca a decis să abandoneze.

Diagnosticul primit de Simona Halep, după accidentarea de la Roma

La aproximativ o oră după finalul meciului, Simona Halep a oferit câteva detalii despre accidentarea sa, însă a anunțat că un diagnostic exact va primi în zilele următoare, după ce va efectua un RMN.

"Investigațiile au arătat că am o ruptură la nivelul gambei stângi. Voi efectua un RMN mâine pentru a înțelege mai bine despre ce accidentare este vorba, dar, pentru moment, nu suntem siguri de perioada de recuperare.

Sunt foarte dezamăgită să închei în acest fel turneul de la Roma, dar voi face tot ce pot să mă recuperez și să revin cât mai rapid posibil. Vă mulțumesc pentru susținere și vă voi ține la curent cu recuperarea", a transmis Simona Halep, pe Twitter.

Simona Halep riscă să rateze turneul preferat de Grand Slam, cel de la Roland Garros, care se va disputa în perioada 30 mai - 12 iunie.

Simona Halep nu pricepea cum s-a accidentat. Ce le-a spus medicilor

Sportiva din Constanța a ajuns pe margine și a cerut ajutorul staff-ului medical. Când a fost întrebată dacă a simțit că ar fi călcat greșit sau dacă-și reproșează ceva în gesturile ei, Simona a replicat, uluită.

"Păi nu știu cum. Nu am făcut nimic”, le-a spus Simona celor din staff-ul medical.

Apoi, tot Simona a replicat: ”Se poate întâmpla o astfel de accidentare din senin?”. Doctorii nu au știut ce să-i răspundă, dar au decis pe loc că este nevoie de un bandaj și de transportul sportivei la o clinică pentru investigații.

Simona era îngrijorată, pe lângă faptul că nu-și va putea apăra trofeul de aici de la Roma, câștigat anul trecut, și de faptul că ar putea rata prezența la Roland Garros, turneu care va începe la 30 mai.

Cu ochii în lacrimi, Simona a încercat să dialogheze cu cei de pe margine. Apoi, a ajuns la vestiare cu o mașinuță, precum cele de pe terenurile de golf, pentru că așa prevede regulamentul în orice tip de accidentare, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367