REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Diana Dușu, patroana de la Pizzico, a ajuns mare investitor imobiliar

Diana Dușu, patroana de la Pizzico, a ajuns mare investitor imobiliar

Andreea VREJOIU 28 octombrie 2022 | 00:00 4076

Diana Dușu, soția unuia dintre cei mai controversați și vocali patroni de localuri din Piața Ovidiu, fiind vorba despre Andrei Dușu, are în plan construirea unui ansamblu de locuințe, în satul Poiana. Alături de Libu Laurețiu Dumitru, Diana Dușu, a elaborat un Plan Urbanistic Zonal pentru introducere în intravilan teren agricol, reglementări urbanistice pentru construire ansamblu de locuințe și funcțiuni complementare.

Libu Laurențiu Dumitru și Dușu Diana, cea din urmă fiind patroana Restaurantului Pizzico, din Piața Ovidiu, au elaborat și depus la Agenția pentru Protecția Mediului un Plan Urbanistic Zonal. Obiectul lucrării constă în propunerea unei parcelări, introducerea în intravilan și aprofundarea și rezolvarea complexă a problemelor funcționale, tehnice și estetice în zonă. Planul Urbanistic Zonal stabilește zonele de amplasare a construcțiilor prevăzute a fi realizate. Terenul aflat în studiu este reglementat în prezent prin P.U.G. Ovidiu ca teren agricol extravilan.

Prezenta documentație are ca obiectiv Planul Urbanistic Zonal și Regulamentul de urbanism pentru terenurile cu număr cadastral: 108771 și 108772 din UAT Ovidiu, extravilan, parcela 306/72, loturile 1 și 2.  Acestea aparțin lui Libu Laurențiu Dumitru și Dușu Diana și sunt situate în extravilan, în apropierea satului Poiana. Suprafața totală a terenului studiat este de 78 200 mp. În prezent este alcătuit din terenuri agricole, neconstruite. Pe amplasament nu există rețele de apă, rețea de canalizare, rețea termică, rețea de alimentare cu energie electrică, rețele de telecomunicații, rețele de distribuție a gazelor natural.


Tema de proiectare prevede pentru terenul care a declanșat P.U.Z. introducerea în intravilan, lotizarea și conversia funcțiunii agricole cu funcțiuni de locuire și conexe: comerț și alimentație publică, alte funcțiuni complementare, echipare edilitară. Regimul de înălțime maxim solicitat pentru loturile create este D+P, P+1, P+M, P+2,P+1+M, D+P+1, D+P+M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai din cauza ta ion si a altora ca tine gheorghe ,sapte,,moga,doda,cioca, coco,decu,lecu sunt romani dar gandesc aroman adică doar pentru si construiesc blocuri peste tot unde respirq orasul chiar si pe locuri de parcare in Municipiu si asa insuficeiente adevaratii investitori fug de voi ....nu vedeti ca totul e in paragina in sud si pustiu cand el ar trebui populat dar intai trebuie sa se construiasca un mall,o scoala ,productie,o fabrica ,etc sa se creeze locuri de munca si apoi blocuri dar oierii astia vad numai blocuri ,fara retele de canalizare ,fara parcari ba chiar isi insusesc si trotuarele .....
0
0
mai analfabetilor machidoni sunt romani nu mai debitati p****i puneti mana pe carte
1
2
Pai da dna Lușu,Mușu ,Ghioca,Moca,Loca,Leca,Ioca ,Moia Gherghe,Vlad ,Deca ,..inainte de 1989 visau OAIA ...... doar nu Stefan cel Mare
8
1
A elaborat si depus la APM un plan urbanistic. Te bufneste rasul . A elaborat ea , acum cinci zile a invatat sa vorbeasaca corect romaneste si sa scrie. Harfe de m******n parvenit
12
1
Spalatorie de bani, duhneste a branza cu aracet !
12
3
ce treaba ai cu crucea bai dobitocule?
1
5
Nu ajungeau machidonii analfabeti care construiesc blocuri in toate statiile de autobuz, acum avem si machidoance cu cruce in frunte care sa ne distruga nervii. Romania, trezeste-te!
11
4
Câtă dreptate ai Fane, dar degeaba, aici sunt și banii justitiabililor din România își spală banii prin interpuși, totul este cangrena, deja România este în moarte clinică adusă aici de jigodiile care ne-au vândut fără nici un fel de scrupul
11
2
Mai au bani de spalat ,mafii sint destule locale ,arabesti ,turcesti ,grecesti ,israeliene (pardon astea sint in curtea lui Mazare & Co ),albaneze chiar si occidentale (cu actionari tot din cei amintiti inainte ),piata drogurilor ,prostitutiei ,evaziunii fiscale,jaful din bugetul statului ,excrocarea populatiei trebuie sa spele banii murdari undeva altfel de unde sa scoate acesti indivizi cu afaceri dubioase si pierderi colosale milioane ptr constructii ? doar daca bancile sint in cirdasie cu ei acceptind gaj terenuri luate tot prin frauda.
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369