REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Diana Șoșoacă cheamă PSD la protestele din 7 martie

Diana Șoșoacă cheamă PSD la protestele din 7 martie

Replica API 2 martie 2021 | 00:00 1618

Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a cerut conducerii PSD să cheme simpatizanții partidului la protestele naționale anti-vaccinare obligatorie care vor fi organizate pe 7 martie.

„Vă așteptăm cu drag la manifestarea din 7 martie, dar vedeți că noi nu purtăm mască”, a zis Șoșoacă, luni, în plenul reunit. Apelul senatoarei a venit după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a zis că social-democraţii nu vor vota bugetul în această formulă şi, dacă este cazul, vor ieşi în stradă.

„Nu vom vota bugetul în această formulă - Totul pentru voi şi nimic pentru români. Şi dacă aici, în Parlament, nu veţi respecta românii din întreaga ţară, şi cei care v-au votat, şi cei care nu, atunci eu şi colegii mei, parlamentari, simpatizanţi, administraţiile locale, aleşi locali, vom merge în stradă alături de ceilalţi români care ies zilnic”, a spus liderul PSD.

Pe 7 martie, Alianța Părinților va organiza un protest împotriva vaccinării obligatorii, iar evenimentul se va desfășura în fața Parlamentului, scrie stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Porti deja masca de porc idioata dracului
1
1
Alaturi de scroafa asta stau si boii Barna, Orban, Turcanu, Ciolos, Iohannis toti care fac politica antiromaneasca de acum
1
1
Cancerul galben a instaurat dictatura de dreapta. Sustinuta de guvernul meu si parlamentul meu. Este cea mai antiromaneasca si anticrestina dictatura! Desteapta-te, romane!
3
6
Ortaca Sosoaca cheama Ciuma Rosie la protest. Minerii au parasit-o, acum incearca cu ciumatii.
6
5
care cheama alti porci la cotet!
9
5
sosoaca,cheamo pe mata aia moarta la proteste.Proteste ptr eliminarea pensiilor si salariilor speciale cind faci fa,purcica nesi needucata si proasta?
8
5
Caricatura asta ne face tara de ras! Probabil ca cineva a votat-o fara sa stie nimic de dansa. Oare le face vreun control psihiatric acestor alesi ai poporului. Uite asa poate apare un nou Hitler sau o Ana Paucker!
10
7
Asa se intampla cand din neica nimeni , te trezesti in valtoarea intereselor, nici nu mai stii pe care sa le joci!
8
7
Caricatura asta ne face tara de ras! Probabil ca cineva a votat-o fara sa stie nimic de dansa. Oare le face vreun control psihiatric acestor alesi ai poporului. Uite asa poate apare un nou Hitler sau o Ana Paucker!
11
12

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218