REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Diana Șoșoacă le cere ministrului Bode și lui Raed Arafat să prezinte dovada că există coronavirus

Diana Șoșoacă le cere ministrului Bode și lui Raed Arafat să prezinte dovada că există coronavirus

Replica API 21 septembrie 2021 | 00:00 1727

Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut, într-o interpelare parlamentară, să îi fie prezentate dovezile „materiale” ale existenței coronavirusului.

Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă cere ministrului de interne, Lucian Bode, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, dar și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”, scrie newsweek.ro, citat de antena3.ro.

Șoșoacă cere aceleași probe și-n cazul variantei Delta a coronavirusului, precum și dovada că vaccinurile „opresc și vindecă” această variantă.

Mai mult decât atât senatoarea a solicitat răspunsul la această întrebare atât în scris, cât și oral.

„Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă”, susținea, în decembrie 2020, Diana Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Iași

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Răchițeni, județul Iași.

Potrivit autorităților, Diana Șoșoacă a încălcat unele norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

După ce a făcut un live pe Facebook în care a catalogat campania de imunizare drept "un experiment social", senatoarea Diana Șoșoacă a oprit vaccinarea în Răchițeni.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă. ”Cea mai mare minciună a secolului", a continuat Diana Șoșoacă revoltată, după care a ținut să le spună oamenilor că în localitate nu există nicio persoană infectată.

„Auzi, cică 5.7 la sută infectați. Pe bune? Păi la o comună de aproape 1.800 de locuitori ar însemna să fie nouă persoane vezi Doamne bolnave. Niciun mort până acum, dar ei închid o localitate. Pe hârtie, că în rest se circulă ca în codru, asta ca să înțelegeți, este cea mai mare farsă a secolului. [...] Nu vă e rușine mă, să mințiți oamenii? Asta e localitate carantinată? Nu vezi pe nimeni, nu vezi poliție...", a afirmat Diana Șoșoacă.

Potrivit directorului DSP Iași, Vasile Cepoi, localnicii s-au speriat și nu s-a mai vaccinat nimeni în ziua respectivă.

"Avem probleme, ultima situație nedorită este intervenția doamnei senator Șoșoacă la Răchiteni, care a blocat o acțiune de vaccinare a persoanelor care și-au exprimat această dorință, prin prezența ei cu un grup mai mare de oameni care nu le-a permis acestora să intre să se vaccineze. Din păcate, este o acțiune ilicită".

Canalul de YouTube al Senatului, suspendat din cauza Dianei Șoșoacă

Canalul de YouTube al Senatului a fost suspendat din cauza discursurilor Dianei Șoșoacă.

Intervențiile pe care senatoarea le-a avut la începutul ședințelor de plen au determinat administratorii YouTube să trimită mai multe sesizări contului de pe platformă al Senatului. Avertismente au mai fost trimise și în sesiunea parlamentară trecută, în primăvară.

O săptămână va fi blocat canalul de YouTube al Senatului după intervențiile Dianei Șoșoacă.

Reprezentanții YouTube spun că prin discursurile ei Diana Șoșoacă descurajează vaccinarea și aduce acuzații nefondate împotriva demersului de imunizare a populației.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai s-o infecteze chiar pe distinsa senatoare. Si vede ea dovada.
0
0
ea a fost aleasa unora , reprezentanta lor , a fost votata, deci nu e ...singura!
1
0
SOSOAACAAAAAAA
0
0
nu exista sosoaca,aia au murit de ris,iar papagalii care respira prin tub si se caca in pampersi 20 de zile o fac pentru ca asa lemplace.ei nu sint decit raciti.ymbecilo nespalata!
3
1
ia o in gura coclitule
2
3
CE masca poarta sa i se vada ratul cand guita
3
4
Degeaba au iesit oameni in strada in Germania Spania Franta ,etc sa denunte minciuna cu vaccinarea?De cei vaccinati sunt contagiosi?
3
2
pai sa faca dovada ca exista asa cum o descriu ei !
4
2
O femeie cu coaie
6
7
Ce frumos ne dati cu limbutele pe salam.
5
4
merge si oral.
3
1
Se nazare la politie, search pe yt
3
1
Doamna Diana va rog arati-ne si noua, poporului, ca dumneavoastra aveti creier, preferabil dovezi materiale !
21
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367