REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit, în uralele minerilor: 'Nemernicul de Arafat. E criminalul României'

Diana Șoșoacă s-a dezlănțuit, în uralele minerilor: 'Nemernicul de Arafat. E criminalul României'

Replica API 22 februarie 2021 | 20:35 2163

Diana Șoșoacă s-a dus, sâmbătă, la Lupeni, în Valea Jiului, unde minerii protestează pentru că nu și-au primit drepturile salariile. Aproape 100 dintre ei refuză să iasă din subteran, în timp ce alte câteva sute sunt adunați în fața Exploatării Miniere Lupeni.

Șoșoacă s-a dezlănțuit la adresa lui Raed Arafat, șeful DSU, pe care l-a numit ”nemernic” și ”criminal”.

”Unde sunt ambulanțele SMURD ale nemernicului de Arafat? E criminalul României, unul dintre criminalii României!”, a spus Diana Șoșoacă la un discurs susținut în fața a sute de mineri, în Lupeni, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca te angajezi paznic este necesara o testare psihologica iar ca si parlamentar nu este necesar. Asa ajung unii cu grave probleme psihice sa emita legi si sa se erijeze in conducatori.
17
1
Nenorocito esti acuzata de rebeliune armata si terorism.Stii cum se pedepseste asta?Pedeapsa capitala.De asemenea se solicita tuturor care o vad si pot pune mana pe numita sosoaka diana sa o predea autoritatilor statului roman pentru indeplinirea sentintei.
13
1
Femeia asta se hraneste din orice rahat al societatii romanesti....!
18
2
Nimeni nu poate lua atitudine in privinta doamnei?
19
2
mai e si tiganca asta escroaca
16
3
@03,31... Nevasta-ta si cu ma-ta sunt premiante la supt cariciul si la dat limbi in gaoz... Nu pot sa le dau la o parte... Asa aduc si ele niscaiva carne si condimente acasa la tine... Sa halesti si tu ceva, acum, ramas fara ciolan, postac piz-dist.. Esti prea batut in cap cu pooola de catre Dragnea... Ti-a intrat poola pe o ureche si a iesit pe cealalta, transformand personajul tau intr-un vierme idiot...perseverenta voastra, a piz-deilor, in datul limbilor in cooor si suptul pooolilor este imbatabila... Asa ca.. Sugeo.... MUIE PSD..
10
4
Mahalaua si a luat flit si acu umbla cu populisme , lipsesc fraierii care sa puna botul!!
16
2
Sunt kwj si imi plac limbile tale care mi le dai zilnic pe carici si in rozeta curului.De limbisti ca tine esre nevoie...fi perseverent nu lasa pe altii sa iti ia locul !
7
16
@magnific sosoaca, gigi si alti postaci piz-dei....MUIE PSD.... Sa fiti luati in carici de haita de babuini... V-au luat ciolanul pnl-istii si acum nu mai ciorditi nimic... Sosoaca.. O mare cretina... Moooooooieeee psd...
15
6
Fuck you KWJ,arafat,citu,orban zdrente internationale
9
21
Ai iesit iarasi la comentat jegule?Te exprimi mai rau ca un copil de clasa a-ll-a
8
17
vezi sosoaca nesi comunista ce estimai era unul miron care a mers pemina minerilor si securistilor si a facut pirnaie.ti se apropie,e locul tau!
20
9
De ce e jegoasa? Ca va trenura gaoaza derbedeilor, hotilor, analfabetilor. Ptr mineri nu simt nici un fel de compasiune ca au iesit ca boii cand le a cerut ilescu. Sa moara de foame acum merita
11
26
Oameni buni. Nu mai stai pe net si pe ziare de cacat. Ca acolo intra oameni care erau executati in Iran, la ce prostii debiteaza. La noi nu se intapla asta ca Romania e colonie si e liber la furat din ea si e liber la viermi care sa posteze comentarii impotriva romanilor. Fameia asta vorbeste adevarul.
15
20
Cand uiti ca esti politist! pe iutube, cu dedicatie speciala
9
2
Ai descris-o pe ma-ta.
12
22
nu era mai potrivit ca malai mare sa renunte saptamana asta la vacanta si sa mearga la cea mai ramas din mineri si minerit,termocentrala mintia functioneaza pe baza carbunelui venit la poarta unitatii,ceva nemaivazut si de neimaginat,acuma ca sa reporneasca va dura f mult timp si iarna mai este iar ca sa inlocuiasca aportul de energie electrica sa pornit o termocentrala pe gaz,probabil cea de la tg mures
12
9
Aceasta vaca este un gunoi, o mizerie, o defecatie umana, un accident al naturii! Nu mai promovati asemenea vaca ordinara!
31
21
discursul si spune multe adevaruri de aceea ii rog pe cei care nu l-au ascultatl sa aiba bunul simt sa nu posteze. ATAT.
12
31

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367