REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Diana Șoșoacă: „Se pregătește interdicția de Paște. Le cer românilor să iasă în stradă“

Diana Șoșoacă: „Se pregătește interdicția de Paște. Le cer românilor să iasă în stradă“

Replica API 8 martie 2021 | 00:00 1503

Autoritățile guvernamentale și sanitare, în frunte cu Florin Cîțu, Vlad Voiculescu și Raed Arafat, au anunțat că se ia în calcul ca interdicția circulației să fie extinsă de la ora 22:00 la ora 05:00, nu de la ora 23:00, așa cum este în acest moment.

Diana Şoşoacă

Senatoarea Diana Șoșoacă spune că totul face parte dintr-un plan îndreptat împotriva ortodocșilor cu țintă directă sărbătorile pascale.

”Anularea drepturilor și libertăților cetățenești se realizează pas cu pas. Se pregătește interdicția de Paște. La ora 23 de pleacă la biserică. Este un atac la Constituția României. Aceste interdicții sunt neconstituționale, nu au nicio logică, nu au niciun studiu științific la baza lor. Noaptea circulă foarte puțini oameni, în general în mașini. Le cer românilor să iasă în stradă.

Europa este în fierbere în acest moment. Sunt milioane de oameni care se luptă cu forțele de ordine pe străzi. În Germania, peste 2,5 milioane de oameni s-au luptat cu polițiștii și cu jandarmii”, a spus Diana Șoșoacă, luni seara, în emisiunea lui Victor Ciutacu, la România TV, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pesedeu jegos, sa-i lingi cacatul sosoaicei !!!
1
1
De fapt guvernul este miserupist in privinta vietii si sanatatii romanilor. Castele conducatoare nu vor decat sa tina bocancii pe capetele romanilor si reusesc,pentru ca niste prosti,multi cu milioanele,in loc sa vada cum sunt luati la misto de guvern,se iau de una ca Sosoaca sau alte persoane ce pana la urma nu tac in folosul tiranilor. Corect,romanii merita tot ce este mai rau,pentru ca de fapt asa se poarta,asa arata ca vor. Sa fii ateu e una,dobitoc si pupincurist al odiosilor e altceva.
0
2
Se rauceste Vadim in mormant cand vede cine vrea sa ii ia locul. Si nu doar ca se rasuceste, dar paznicul de la cimitir sustine ca noaptea, cand uita televizorul din ghereta pe Romania TV, se aude o voce puternica strigand de dedesubt : "Taci, fa sosomaldoaca dracului!".
4
0
Daca ies in strada nu ma mai imbolnavesc? Daca ma imbolnavesc ma ingrijeste sosocata? Tanti are o CONSTITUTIE mintala slaba.
3
0
fiecare pasare pe limba ei piere.
1
0
Sosoaco aranjeaza cu paznicii de la Sapoca, Socola si Spitalul 9 sa le dea drumul fratilor tai sa iasa in strada.
3
0
cu sosoaca, firea si olguta
3
0
Groh, grohh, guitz, guitzz, guitzzz !!!
5
1
Aceasta "femeie" este o anomalie, un cancer, un accident al naturii!
8
3
Nu era destul ca-i aveam pe sosrosistii aia care puneau muzica si dormeau in Parlament, ca Stelica, Gotiu, a aparut si idioata asta care manipuleaza si minte o gramada de alti idioti. Tot de intrebi , asa a ajuns societatea romaneasca , plina de cretini, semianalfabeti, criminali, prostituate, securisti, talhari, drogati, betivi. De la an la an mai rau. Asta se vede si pe cine voteaza rumanasii, fele de fel de neaveniti. Primul a fost penalul Basescu , votat in cea mai inalta functie in stat. Oare cu ce am ramas dupa 10 ani de basism.Cu saracie si indatorarea tarii pe 2 generatii.
4
3
Daca nu ar mai fi bagata in seama nu ar mai avea asemenea iesiri.
8
3
asta retardata, dar cei din alte tari??? iar vad comentarii care nu au ce cauta
1
4
cati prosti aici, cand s-au dus ca oile pe 10 august sa beheie la comanda in piata victoriei erau patrioti!! vai de poola noastra neam romanesc!!!
2
10
SOSOACAAAAAA
1
3
Wow! Iar apare ZDRUNCINATA asta, zbuciumata asta ?? Ascundeti sosoaca! E dusa rau, rau de tot. Este un pericol social pentru democratie, pentru o tara europeana, in secolul 21. Cine o sustine ?? Scursurile societatii: asistatii sociali,.... cei care se lasa manipulati, cei care nu sunt informati, nu vor,.... turma,.....daa..... Vai de noi! Ce cauta in parlament LATRATOAREA asta ?! Platita din banii nostri, sa faca CE ??!!
14
5
scirboaso,iesi tu cu mata pe strada!imbolnaviti.va intre voi,boaitelor!te maninca izda,stai dreq in casa sau vezi.ti de treaba ta,mergi la rasila,taranca imput..ce esti!
14
5
Asta ce vrea?
6
4
Bravo catelusul nostru cu limba ta aspra ca polizoru sa nu iti ramana unu nespalat la boase.De limbistii ca tine este nevoie sa ne tina mereu curati la rozeta.
4
9
Cam are dreptate , vizavi de partzari din guvern
11
8
Retarzilor de mai jos
9
8
Are dreptate dna SOSOACA!! Dak nu luam atitudine va fi GRELE!!!!! Acu serios....
11
21
Pt gasca de borfasi sa mi suflakys in mingeac adica vagin
5
11
Tanti stai ghine cu bostanu? Vezi ca se unelteste sa ti se inchida muia!
13
14

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218