REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
24° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

„Diego Maradona a fost omorât!“. Noi informații ies la iveală în acest caz

„Diego Maradona a fost omorât!“. Noi informații ies la iveală în acest caz

Replica API 18 iunie 2021 | 23:57 898

Rodolfo Baque, avocatul uneia dintre infirmierele lui Maradona, i-a acuzat pe medicii care l-au tratat pe fostul fotbalist în ultimele clipe din viață, de decesul acestuia.

Maradona

Omul legii a menționat faptul că celebrul argentinian ar mai fi avut șanse la viață, însă tratamentul administrat de medici i-a fost fatal: "Diego a fost omorât!”, a declarat Baque, avocatul infirmierei Dahiana Madrid, cea care s-a îngrijit de fostul fotbalist. Din spusele avocatului, Diego Maradona ar fi primit o medicamentație care avea ca efect mărirea pulsului, deși acesta avea probleme cardiace, scrie wowbiz.ro.

De asemenea, Rodolfo Baque a ținut să precizeze că Dahiana, clienta lui, doar s-a conformat indicațiilor date de echipa medicală, considerându-i vinovați pe medici: "Există o responsabilitate a medicilor care l-au tratat. Au fost multe semnale de alarmă că Maradona va muri.

Şi niciunul dintre medici nu a făcut nimic pentru evitarea acestui lucru. Ceea ce Dahiana Madrid a făcut, a fost să se conformeze indicaţiilor medicilor”, a subliniat avocatul infirmierei.

Diego Maradona a făcut atac de cord în 2020

Fostul fotbalist, care avea mai multe probleme de sănătate, a murit la vârsta de 60 de ani, după un atac de cord.

Maradona se afla la reşedinţa sa din Tigre, Buenos Aires, la momentul tragediei, după ce în urmă cu câteva săptămâni fusese operat pentru un hematom la cap. Ancheta morții starului argentinian se află încă în desfășurare și, până acum, șapte persoane au fost acuzate de "omor simplu cu premeditare" de către procurorii care se ocupă de caz.

Printre ele se află și Dahiana Madrid, una dintre infirmierele lui Maradona, care, în urma audierii, face obiectul unei anchete pentru “omor simplu cu premeditare”. Ea riscă o pedeapsă de 8 până la 25 de ani de închisoare. Tot suspect de omor este și Ricardo Almiron, un alt infirmier, care a declarat că idolul dormea și respira normal înainte să moară, lucru infirmat de autopsie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369