REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Dieta hipocalorică a Gabrielei Cristea funcţionează. Cum arată acum prezentatoarea tv

Dieta hipocalorică a Gabrielei Cristea funcţionează. Cum arată acum prezentatoarea tv

Replica API 16 noiembrie 2019 | 18:28 471

Gabriela Cristea

Foto: arhivă personală

Gabriela Cristea topeşte kilogram după kilogram în timp ce îşi numără caloriile din farfurie. Vedeta tv a început să ţină regim în urmă cu două săptămâni şi îşi calculează atent porţiile de mâncare şi gustările dintre mese. Completează cu apă plată cu lămâie, iar rezultatele au început deja să se vadă. Prezentatoarea tv radiază, iar acest lucru se vede şi pe micul ecran.

Gabriela Cristea a revenit pe sticlă şi odată cu acest pas s-a apucat şi de dietă. Bruneta este gazda emisiunii "Like a star" de la Antena Stars, un show matrimonial, format cu care vedeta este deja obişnuită.Vedeta tv urmează un regim hipocaloric şi are grijă ca cele trei mese principale şi cele două gustări să nu depăşească 1000 kcalorii. Cu această dietă se poate slăbi 2 kilograme într-o săptămâni, iar rezultatele se văd şi la ea. Mândră că reuşeşte să se abţină de la tentaţiile culinare, Gabriela Cristea publică în fiecare zi meniul ei personalizat, fiind o sursă de inspiraţie şi pentru fanii care o urmăresc.

Gabriela Cristea, înainte și după dietă

Vedeta are trei mese şi două gustări pe zi. Începe dimineaţa cu un mic dejun uşor. Se rezumă doar la o sticlă de sana cu fulgi de secară sau mozzarela cu roşii şi ulei de măsline, are gustările la fel de simple, care constau înttr-un suc de fructe sau tot lactate, sărace în grăsimi. La prânz, Gabriela Cristea îşi poate permite să mănânce salate şi supe, iar cinele sunt alternate de la o zi la alta. Mămăliga cu iaurt, grătarul de pui, fructe de mare sau sushi intră şi ele în opţiunile vedetei pentru masa de seară. În total, vorbim de un meniu de doar 1000 de calorii zilnic cu care bruneta vrea să slăbească repede şi uşor. Între mese, Gabriela Cristea bea multă apă cu lămâie.

Aceasta nu este prima dietă pe care vedeta tv o urmează. De-a lungul timpului, bruneta s-a supus mai multor programe de slăbit, ba chiar a mers şi la nutriţionist pentru un plan alimentar personalizat. Şi în această vară, gabriela Cristea a ţinut cură de slăbire având în vedere că se pregătea să îmbrace rochia de mireasă. Gabriela Cristea s-a cununat religios cu Tavi Clonda la finele lunii august. Cei doi au împreună două fetiţe, Bella Victoria Margot (doi ani) şi Thea Iris Selena (7 luni).

click.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Chizda proasta.....
2
0
revarsata ; emisiue de 2 lei
3
0
Din graba de a slabi, de fapt se infometeaza. "Nutritionist" tare la cele 1000 de calorii. Cred ca face altceva totusi decat o dieta ca asta ...
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920