REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

"Diferenţa între mine şi alţi candidaţi e că eu am ajutat oameni, ei au palmat miliarde"

"Diferenţa între mine şi alţi candidaţi e că eu am ajutat oameni, ei au palmat miliarde"

Replica API 28 mai 2012 | 00:00 188

Candidatul PP-DD la Primăria Mangalia, Marin Ciocâia:

Candidatul PP-DD la Primăria Mangalia, Marin Ciocâia:

Marin Ciocâia, candidatul PP-DD la Primăria Mangalia, luptă şi el, alături de mulţi alţii, pentru un oraş liniştit, fără probleme. Ciocâia îşi doreşte să "elibereze" oraşul din mâinile lui Claudiu Tusac, care, spune el, s-au îmbogăţit de când au ajuns la cârma localităţii.

Reporter: Candidaţi din partea PP-DD la Primăria Mangalia. De ce v-aţi decis să candidaţi?

Marin Ciocâia: M-am implicat pentru că nu-mi place cum merg lucrurile în oraş, pentru că primarii care i-a avut Mangalia sunt oameni care ori nu ştiu să administreze bine oraşul, ori fură prea mult. Vorbesc de ei doi care au nenorocit oraşul ăsta din 1996 încoace, fostul primar şi Claudiu Tusac. De când au venit naşul şi finul la primărie oraşul este sub ocupaţie. Nu mai dezvoltăm faptul că n-am avut căldură iarna trecută. Dacă ar fi o justiţie corectă, fostul şi actualul primar ar lua 350 de ani de puşcărie amândoi.

Rep.: Dacă veţi fi ales primar, ce aţi schimba în Mangalia?

M.C.: Gigacaloria, să nu să se mai întâmple ce s-a întâmplat iarna trecută, apoi să dăm drumul la fabrica de pâine care este oprită de patru ani de zile, să izolăm blocurile, să fie linişte, în primărie să nu mai fie primari şi consilieri suspendaţi. Em am demonstrat că sunt bun. Am o situaţie financiară bună de dinainte de a fi om politic. N-am intrat în politică să mă îmbogăţesc. Eu n-am nevoie nici de salariu. Aşa cum am făcut donaţii douăzeci şi ceva de miliarde, pot să donez şi salariul. Am făcut biserici, am ajutat bolnavi de leucemie, am dat calculatoare la copii, am făcut donaţii de peste 500.000 euro.Toţi consilierii ş primarii, din 1996 până acum, n-au făcut donaţii câte am făcut eu. Pe mine nu mă au la mână şi pot să mă iau în gură, sunt mai exigent. Ei sunt doar nişte şmecheraşi care s-au îmbogăţit de când au ajuns în primărie. Prioritar în Mangalia este să izolăm blocurile, pentru că reducem, astfel, cu 30 % cheltuielile, dar să fie făcute cu firmele din Mangalia, ca acei salariaţi să lucreze în linişte, nu cu teama că sunt angajaţi de Tusac. Este important să redăm încrederea în Mangalia, pentru că lumea e speriată, dezamăgită.

Rep.: Cum decurge campania electorală? Aţi întâmpinat ceva greutăţi până acum?

M.C.: Nu sunt probleme. Urlă maşinile, în schimb, prin oraş strigând numele unor candidaţi. De unde or avea ăştia atâţia bani nu ştiu. Cumpărau un oraş întreg cât au cheltuit aici. Noi nu avem banii lor, facem campanie de promovare. Eu sunt singurul sponsor la partidul PP-DD, dar nu pot să ţin pasul cu coloşii ăstia. Coloşi pentru că au bani, nu pentru că sunt mai buni ca mine. Că eu demonstrez că sunt mai bun ca toţi alţi trei la un loc. Ei dau excursii, mâncăruri, majorate... eu nu pot să fac aşa ceva, să-mi nenorocesc familia. Am câteva panouri, dar nu şi afişe pentru că aşa e la noi, la români, se rup şi nu rezistă.

Rep.: Ce relaţie aveţi cu contracandidaţii dumneavostră?

M.C.: Sunt în relaţii bune cu toţi trei, îi respect pe toţi, dar trebuie să înţeleagă că nu-i un concurs de frumuseţe, să nu poţi să spui ceva despre Iorguş, Tusac, Radu. Eu zic de ei, pentru că e o diferenţă mare între mine şi ei. Eu sunt omul care am ajutat oamenii de douăzeci şi ceva de miliarde, ei sunt oamenii care au cam palmat mai multe miliarde, nu doar 20.

Rep.: Ce părere aveţi despre evenimentul de zilele trecute, când au fost otrăviţi mai mulţi câini în Mangalia? Cine credeţi că este vinovat pentru asta?

M.C.: Nu ştiu prea multe despre asta. Treaba e neorganizată. Avem câini aici... nu avem alegători, câţi câini sunt! E vina primarilor. Dacă vor să scape de câini, să voteze Marin Ciocâia.

Rep.: În încheiere, transmiteţi un mesaj pentru mangalioţi

M.C.: Să se trezească pe 10 iunie. E ultima lor şansă să iasă la vot, să voteze singura variantă în Mangalia PP-DD, Marin Ciocâia, pentru că ceillaţi sunt unii şi aceiaşi. Sunt de 40 de ani în oraşul ăsta şi sufăr alături de ei.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614