REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Digurile din Faleză Nord, ÎNGHIȚITE de NISIP!

Digurile din Faleză Nord, ÎNGHIȚITE de NISIP!

Replica API 27 mai 2020 | 00:00 3675

Digurile din Faleză Nord, din zona plajei Dacica, fiind vorba de cartierul Consilieri, sunt, efectiv, impracticabile. În condițiile în care, săptămâna trecută, acolo au fost controale serioase care s-au lăsat cu demolarea beach barurilor construite ilegal. Interesant este faptul că nu puteai să ajungi la acțiunea de demolare fără să treci la un metru de aceste diguri, care, de luni de zile, sunt înghițite de nisip.

Mai mulți cetățeni care locuiesc în zonă ne-au sesizat faptul că nu pot avea acces pe diguri (nici la pas, nici copiii cu bicicletele, nici mămicile cu cărucioarele) fără să rămână împotmoliți la propriu.

Culmea este că, așa cum este precizat mai sus, cei abilitați chiar au fost în zonă de dată recentă, însă nu au avut ochi pentru așa ceva.

Contactat aseară (marți, 26 mai - n.r.), de către reporterii Replica de Constanța, Bogdan Bola, șeful Administrației Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, a precizat că va trimite pe cineva, în cursul zilei de miercuri, 27 mai, pentru a verifica speța și pentru a acționa în consecință.

Însă, prima sa reacție a fost: ”Constănțenii sunt deranjați, la ora 22.00, că e nisip pe dig?”. Am înțeles subtilitatea domnului director, dar cam așa se întâmplă când unii ajung undeva și uită de unde au plecat.

Însă, un aspect nu trebuie, totuși, uitat: că fumul puterii se va dispersa rapid, că nimeni nu stă pe viață într-o funcție. Iar noi, ca întotdeauna, vom rămâne tot aici, la fel de ”amabili”. Restul e can can.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat de vaca sa fii sa suni la ora 22 pentru a scrie o porcarie de articol?Si in loc de subiect sa te iei de interlocutor! Probabil a ramas fara bani pentru tampoane si credea ca i da Bola! Penibil, extrem de penibil, oare acesta este nivelul celui care are pretentia ca este jurnalist? GREATA..
3
0
HUOOO! JOS CU ECONOMICA! AB OBOSIT DE CAND VA TOT ATENTIONEZ DOMNULE BOLA! ESTE OMNIPREZENTA IN BIROUL DVS CU TEXTE GEN EU FAC, EU DREG, EU REZOLV. REZOLVA PE NAIBA, ALEARGA PROSTIMEA PE CARE O TERORIZEAZA SI APOI ISI ASUMA! A FOST LINISTE CAT A LIPSIT, CUM A APARUT CUM AU INCEPUT INTRIGILE, MINCIUNILE, RAUTATILE. NU VEDETI CA NU O MAI PUTEM SUPORTA!!! SA MUNCEASCA LA CAT BANET CASTIGA. NOI DACA INDRAZNIM SA RIDICAM VOCEA ASTA NE SPUNE, MUNCITI PE BANI BUNI. CARE BANI BUNI? VA UITATI IN STATE SA VEDETI DISCREPANTELE? DA, NOI VORBIM DIN BARFE, DAR ORICE BARFA ARE O BAZA.
1
0
te rog eu rade parul ala de pe gat.. sa pari mai ingrijit in publicatii. propun o femeie in locul lui bola ca ne reprezinta mai elegant
4
0
de obicei , dupa ora 2100 suni doar daca te mananca undeva si ai ramas singurica acasa . ai inteles subtilitatea ?
7
2
asa se intampla cand nu esti la fel ca psd-isti sa platesti pentru a da bine. Se inventeaza nimicuri ca acum. Mult succes in continuare Bogdan!
6
2
asistatii sociali sa mature si asa iau bani degeaba
3
1
Boul baltii, urmeaza la nesfarsit. Alupigus
5
0
De ce trebuie sa se plimbe cu bicicleta pe dig? Acesta este rolul digului?! E totusi un dig nu o promenada!!!
15
5
mancavash, asta e aschie din trunchi din fosta securitate... nu e de gluma... aruncat la gunoi, altfel riscam sa distrugem societatea
12
7
Ordinarilor, a intrat omul peste mafia plajelor si demoleaza ilegalitatile, si acum tanti asta cu mooci la nas isi ia si ea 20 de lei pentru un articol care sa discute despre nisipul de pe dig.
19
6
Acolo cand se aplica legea ? Beach baruri fara autorizatie, constructii ilegale pe plaja! Cand se intampla asta ?
13
0
Cu privirea bolanda bolea verbal niste cuvinte dintr o functie necuvenita!
7
8
digul e dig si nu este promenada in plus isi indeplineste functiile pt care a fost construit chiar si cu nisip pe el
23
4
Copilul asta impins de borfasi o sa intre la apa in curand. Prietene, tu nu existi decat pentru o semnatura la comanda.
15
7
a dat eBOLA in bitchbaristi!
15
1
FOARTE CIUDAT CUM DE ASTA A INCEPUT SA FIE ATACAT IN PRESA EXACT CAND S-A APUCAT SA DARAME COSMELIILE DE PE PLAJA...
30
5
Constructiile si plaja au fost rebilitate cu scopul prevenirii eroziunii costiere.Folosirea acestor locuri au un caracter auxiliar neesential.Omul asta degenerat, sa se mai obisnuiasca si cu lucruri mai naturale.
10
1
ce articol de tot cacatul. bola face treaba buna mai dava-n sange cu nisipu vostru, asta era problema acum
23
8
sa betonam plajele
10
1
Nisipul de care vorbiti si de care se plang unele persoane, ese o bogatie incontestabila a municipiului Constanta. Din acest punct de vedere trebuie sa abordam cu indulgenta problema.
13
2
Bola pleaca acasa
11
16
Urmatorul articol madam ne va spune ca e nisip pe plaja si apa in marea neagra
21
4
Povesti...art scris la comanda ...probabil ca cei carora li s-au daramat sandramalele au inceput sa scoata coltii ...cata promptitudine pe aceasta Lili...!!!!
29
3
Bravo Bola!Fa treaba ,lasa ceva in urma ta.Cei care au fost directori inainte au rezultate zero.
22
8
barat, dar reporterii sunt niste imbecili sinistri: cum sa il suni la 22:00? Office hours, idiotilor!
29
7
da, e marioneta fostilor securisti si un papagal care stie sa se duca la coafor. Da bine la poze. Restul stie sa semneze la ordin
20
10
in afara de a incasa redevente ptr ''cosmeliile''de pe nisip, apele romane, au obligatia de a intretine aceste diguri.
13
2
Afacere PNL
15
17
Nu e voie sa scriem de p s d sau de trattoria care fac pe investitorii?
11
3
Copilandrul asta este directorul? Cine il recomanda?
20
15
Ca tot PNL este nisip. Atitudine de semanat vant. Ii asteptam la cules.
16
11
e putin nisip pe dig, sa se duca el personal sal mature nea bolovan
20
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614