REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

DIICOT Constanța și polițiștii BCCO, FLAGRANT și PERCHEZIȚII: 2 persoane ARESTATE PREVENTIV

DIICOT Constanța și polițiștii BCCO, FLAGRANT și PERCHEZIȚII: 2 persoane ARESTATE PREVENTIV

Replica API 28 februarie 2020 | 00:34 2661

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

Mai exact, la data de 27 februarie a.c., polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanța, au surprins, în flagrant delict, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi vândut droguri de risc (canabis) către o altă persoană.

În urma acțiunii, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc, 26.900 de lei și 100 de euro, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, 3 grindere, 2 cântare electronice, 7 telefoane mobile și 21 de cartele SIM.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de două persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, ia vineri, 28 februarie, să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

UPDATE:

Cei doi bărbați au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pemtru pruia....legendo sa fi pregătit timpul tia trecut eu nu ma bat ca tine cu cuțite și 10 lângă mine eu te iau în pumni
0
0
Spaima nu te supara acum nu ca ii iau eu apararea lui x y sa fim seriosi la sa mai bn sa nu mai ia pe nimeni si nu iti mai fa asa multi dusmani ca dupa sa nu ai probleme in primul rand sa dat reclama ca drogurile sunt un tratament cu ce var privi pe voi ca (x) (y) are droguri vide droguri ce va este ciuda ca nu aveti si voi sau ce e treaba lor daca are sau nu acum voi ce faceti nu faceti nimic de cat sa va faceti rau cu mana voastra ei de inchis se in chide cati va ani jn puscarie dar voi ar trebui sa va ganditi ca pt ei puscaria este ca si cum o hartie genica de sters la c*r nu le pasa lor de puscarie pentru ei este ca si cum un hotel gratuit ce nati inteles si cand scapa dati de dracu nu e mai bn sa va vedeti de treaba voastra ca vinde bogdan pruia ca vinde ala ala ce i treaba voastra vinde cum va din gradina voastra sa fim serios
0
1
Jeguri de oameni.
2
0
Tati in km 4-5 este cea mai mare gasca de netrebnici din toata Constanta.Sunt vreo 30 in gasca dar politia vine si pleaca repede de acolo multumita.Este un personaj acolo un pitic cu bmw mare smardoi care cauta zilnic scandal.Se ia pana si de batranei de 70ani pitecantropu pt .ca e acoperit de tovarasii lui care la nevoie sar pe tine ca o haita de lupi.Ce politie chiar ei sunt sefii acolo.
0
0
Ies la pensie
6
0
ESTI UN IDIOT,BRAVO SI NOTA 10 PENTRU PROFESIONALISM CELOR DE LA BCCO SI DIICOT CONSTANTA. SINCER,SUNTETI CEI MAI BUNI DIN TARA,RESPECT PT MUNCA VOASTRA SI TENACITATEA IN PRINDEREA INFRACTORILOR. VENITI SI PRIN KM 4-5,AICI ESTE RAIUL INFRACTORILOR,DE LA EVASIUNE FISCALA PANA LA ...ETC.
4
2
la cernavoda protejam contribuabilii
8
0
ziua in amiaza mare tineri care se invart in loc parca sunt veniti dupa alta planeta si niciun politist nu ii intreaba de unde cumpara prafuri.Trupa de interlopi si proxeneti isi face treaba IAT politia din Cernavoda isi primeste spagile la greu.
4
2
muie politia
7
0
piata griviti se vinde la greu
4
0
In km 4-5 sunt o gramada de vanzatori VIRA BROASCA CALU GRIGORENCO BIDI si indragostitul de MANUTA, care in curand se va spinzura pentru copila aia de care sa indragostit la batranete acest peste ordinar
16
2
Luatil pe Bebiti de la Cernavoda are kg de cocaina si pe pruia bogdan ,imprruna cu Filip Alexandru traian..stiti voi. Lasati astea de ochii lumi cu 2g de canabis ,inafara e si legal
13
1
Cinste vanzatorului ! Omul acesta este un erou! BCCO-ul sunt niste lachei infecti ale scarbelor comuniste anacronice! MOARTE BCCO! TRAIASCA LIBERTATEA!
11
8
El a legalizat ,dupa?cum a platit?s a scuzat sau?n am stiut ca fac atat rau! Sa i fut copiii lu'Tariceanu cum a futut el vieti!
7
3
Intre strada Mircea cel Batran si strada Mihail Kogalniceanu , peste drum de ANAF . se vand ETNOBOTANICE la greu . Sper ca veti reusi sa ii prindeti pe cei care vand Etnobotanice nu doar pe cei care le consuma . Sa le putrezeasca oaselle in puscarie acestor nemernici care vand moartea la plic .
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920