REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DIICOT intră din nou, azi, în 'Casa groazei'. Familia Alexandrei cere şi o expertiză internaţională

DIICOT intră din nou, azi, în 'Casa groazei'. Familia Alexandrei cere şi o expertiză internaţională

Replica API 3 august 2019 | 10:02 255

Verificările continuă la locuința lui Gheorghe Dincă, după ce părinții Alexandrei au primit vestea că fata lor a fost ucisă. ADN-ul din oase coincide în proporție de 99% cu cel al copilei de 15 ani, au declarat surse judiciare. Unchiul acesteia a scris pe Facebook că familia Alexandrei a fost anunțată telefonic de către ministrul Justiției, Ana Birchall.

Alexandru Cumpănașu spune că părinții vor cere o expertiză internațională a rămășițelor pentru că nu își explică faptul că la acea temperatură uriașă, bijuteriile din argint ale Alexandrei au rămas intacte.

Alexandru Cumpănașu a transmis un mesaj pe Facebook, vineri seara, după ce INML a confirmat că ADN-ul din oasele găsite în casa lui Gheorghe Dincă este al Alexandrei. ”ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu”, a scris acesta.

”Oameni buni ai acestei tari care ne-ati fost alaturi. ALEXANDRA ESTE CONFIRMATA DECEDATA de testele ADN. Ministrul Justitiei l-a anuntat pe varul meu Am esuat. Nu am reusit sa salvez viata acestui minunat copil. Daca as fi aflat cu cateva ore mai devreme macar de ora 2100 joi... STATUL ESTE CEL CARE A OMORAT-O! Dar va promit CA NU VA SCAPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLITIST, JUDECATOR, STS-ist. Asta tine de mine. Si voi rascoli tot acest sistem cu orice pret. #112vreausatraiesc”, a scris Alexandru Cumpănași pe pagina sa de Facebook, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jos cu aia de la justitie. Ana Birchall. Ala de la interne a plecat cu o gramada de politisti. In consecinta sa plece si panarama de la justitie pentru ca procurorul ala a fost suspendat.
0
0
CUM E POSIBIL UN REZULTAT Al ADN-ului DA FIE COMUNICAT TELEFONIC ?Ori cei care fac asta sunt din alta lume, ori suntem o tara de prosti: unii care nu stiu ce fac si altii care cred.Urmand zic ei, sa fie emis si un raport cu acelasi rezultat.Da, nene, negru pe alb sa am dovada in mana, ca vorba zboara, peste 5 minute nu se mai recunoaste ce s-a spus.Acest caz e de noaptea mintii.
2
0
De unde stiii ma t Pyzdel astea?? Luamiaikakatu la laba cu lymba
0
0
Ezact asa am facut!
0
0
Raportul de identificare ADN al victimei trebuie sa contina tipul de proba biologica, cantitatea de ADN extrasa, metoda de identificare -low copy PCR, PCR normal etc, numarul de loci STR examinati-minim trebuie sa fie 13, alte profile ADN identificate, surse de contaminare si surse de eroare precum si probabilitatea exacta, calculata ca aceasta proba biologica sa apartina Alexandrei. Acest raport trebuie sa fie facut public in mod transparent. Fara aceste detalii si data fiind lipsa crasa de profesionalism a autoritatilor, nici un alt fel de demers de raportare a decesului este credibil.
0
0
Alexandra a fost ucisa cu un pumn. Dintr un pumn i a fost rupta coloana. A avut o moarte rapida.
0
0
Cumpanasu latra.. ursul trece.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218