REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DIICOT reacţionează la presupusa înregistrare cu Luiza Melencu

DIICOT reacţionează la presupusa înregistrare cu Luiza Melencu

Replica API 8 noiembrie 2019 | 20:21 208

Pe niciun canal de cooperare internațională, autorități judiciare sau cooperare polițienească nu există indicii care ar putea susține afirmațiile lui Alexandru Cumpănașu în privința unui filmuleț realizat în Italia și în care apare Luiza Melencu, a precizat Mihaela Porime, reprezentantul DIICOT.

Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT, a precizat, conform Mediafax, în privința filmulețului despre care a vorbit Cumpănașu, că pe niciun canal de cooperare internațională - autorități judiciare, cooperare polițienească - nu există indicii care ar putea susține afirmațiile acestuia.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani ucisă de Gheorghe Dincă, spune că familia Luizei Melencu ar fi recunoscut-o pe fată într-un filmuleț pe care îl deține și care a fost făcut recent în Italia.

Mama Luizei afirmă că fizic seamănă, dar vocea nu se aude foarte bine.

"Mama și bunicul Luizei au recunoscut-o pe Luiza din fotografii și din filmuleț audio-video. Aproximativ acum o săptămână, două au fost făcute, în afara țării. Investigatorii care acum lucrează cu mine",a mai spus Cumpănașu.

Mama Luizei afirmă că fata din imagine seamănă mult cu fiica ei, dar nu este sigură pe deplin, având în vedere că a văzut filmulețul pe whatsapp.

stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Frecati pula in Romania mergeti sa aduceti fetele din Europa.Daca nu ...desfiintarea !
4
3
Nu-mi este drag Becali, dar in cazul Dinca sunt intrutotul de acord cu el.Daca maine initiaza un protest sunt sigur ca are adepti cu milioanele si in mare parte mame care aduc pe lume copii si fac sacrificii sa-i creasca , sa-i educe,sa-i intretina la studii, sa vegheze la viata lor zi si noapte.Si vine un psihopat ca Dinca si distruge intr-o secunda tot.De unde clementa????Nu exista, nici Isus nu ar fi tolerat.
6
0
Caracal Pictures present: CumpaNasu
4
0
La multi ani mihaela! si zici tu ca dicot n-a vede n-aude, voi nu stiti dastea asai?
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614