REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

DILEME despre Festivalul Mamaia. Țuțuianu: „Nu am să lipesc imaginea CJC de un personaj!”

DILEME despre Festivalul Mamaia. Țuțuianu: „Nu am să lipesc imaginea CJC de un personaj!”

Replica API 18 mai 2019 | 00:23 467

La Teatrul de Vară, la Pavilionul Expozițional sau la Centrul „Jean Constantin”?

Planul pentru reluarea Festivalului Mamaia, în toamna lui 2019, încă nu este bătut în cuie! Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, a afirmat, vineri, 17 mai a.c., faptul că urmează să aibă discuții cu colegii săi, cu vicepreședintele Claudiu Iorga Palaz, cu privire la solicitarea primită din partea Electrecord Production. „La ora actuală, nu am să lipesc imaginea CJC de un personaj, până nu am toate datele”, a afirmat Țuțuianu, făcând referire la faptul că a primit o adresă din partea lui Doru Iuga, care s-a făcut cunoscut opiniei publice din postura de director al fostei televiziuni OTV, cu privire la festivalul de muzică ușoară de la malul mării.

„Nu știu discuțiile, cu cine le-a avut (n.r. vicepreședintele Claudiu Palaz). Eu am primit o adresă de la un anume personaj, nu îl cunosc personal, dar eu la ora actuală nu am să lipesc imaginea CJC de acest personaj, până nu am toate datele”, a afirmat președintele CJC, Marius Horia Țuțuianu, făcând referire la Doru Iuga, jurnalist, fost director al televiziunii OTV.

„Festivalul Mamaia trebuie reactivat și îl vom reactiva, dar mă voi consulta și cu colegii mei, vom vedea ce avem de făcut, dacă îl facem de anul acesta sau de anul viitor. Pentru mine ar fi mai convenabil să facem festivalul în momentul în care terminăm reabilitarea Teatrului de Vară, să facem prima ediție acolo unde a fost dintotdeauna. Dar, dacă reușim anul acesta... vom vedea dacă vom face festivalul la Pavilionul Expozițional sau poate la Centrul de Tineret „Jean Constantin”. Dar, mai întâi, să punem datele pe hârtie. Eu aș marja mai mult pe Centrul „Jean Constantin”, sala are peste 700 de locuri”, a afirmat Marius Horia Țuțuianu. Dacă se ia în calcul varianta organizării festivalului la centrul de pe B-dul Ferdinand, o problemă ar putea-o reprezenta lipsa locurilor de parcare, dar președintele Țuțuianu a arătat că s-ar putea discuta cu reprezentanții Primăriei Constanța cu privire la acest aspect, în vederea găsirii unei soluții.

Reamintim că, în urmă cu puțin timp, vicepreședintele CJC Claudiu Iorga Palaz a arătat că va iniția un proiect de hotărâre de CJC pentru reluarea Festivalului Mamaia în 2019, după o întrerupere de opt ani, în colaborare cu Electrecord Production, care și-a manifestat interesul să organizeze evenimentul, în parteneriat cu Ministerul Culturii și Identității Naționale și Consiliul Județean Constanța.

F.B.

Citește și: FESTIVALUL MAMAIA REVINE! Planuri pentru a fi organizat, în toamnă, la Pavilionul Expozițional!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Replica un ziar ce tot kkatul! La rovana plumb , ca si la mototolul de tit brailoiu, sau felix stroe niciodata nu lasa loc sa le dam la m-uie la bestiile aste psd-iste de to kkatul!
2
0
Vrea sa ciupeasca si el ceva cu mirela. Ghiorlaie matele de foame. In padure la gomorova a defrisat tot asociatu catalin ca sa pregateasca terenul pentru niste vile frumoase. Palaz, horia, mirela si pesede si tragi apa dupa ei.
4
0
Bai ce caterinca. Cica nu stie cine e...dar daca te duci la londra si zici ca esti ruda cu PALAZ imediat benocleaza ochi engleji la tine. Inchid pravalia, trag obloanele, se ascund dupa tejghea cemai a venit interlopi din PALAS nu PALAZ. Iar daca le spui de HORI te iau la o horinca de plosnite de a lor. Scirbe nu alt ceva.
4
0
Adica sugerati ca domnul profesionist Palas ar face tot ce poate sa ia ceva parandarat? Nu cred asa ceva. Este cel mai profesionist, cel mai destept, cel mai curatator, cel mai pod, arzator, cel mai catarg de 80.000 EUR, etc. Nu cred ca face el ceva, este intru-griparea cinstei
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614