REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

DIMA de la DRUMURI are LEAFA mai MARE decât PREȘEDINTELE României!

DIMA de la DRUMURI are LEAFA mai MARE decât PREȘEDINTELE României!

Replica API 3 iulie 2020 | 10:51 4171

Conducerea Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța a reușit, în cele din urmă, să dea dovadă de transparență și să publice declarațiile de avere și de interese ale angajaților. În acest mod am putut afla și cât câștigă lunar, Marin Dima, șeful instituției.

Iată cât câștigă Dima

Pentru a nu vă ține în suspans, vă spunem încă de la început că Marin Dima a avut un venit anual de 338.346 RON, bani câștigați din funcția de director al DRDP (191.302 RON) și din funcția de membru al Consiliului de Administrație al Registrului Auto Român (147.044 RON).

Astfel, lunar, Marin Dima încasează 28.195,5 RON. Ca o comparație, președintele Klaus Iohannis, primul om din stat, a beneficiat la începutul anului de o mărire de salariu și câștigă lunar din funcția ocupată aproape 27.000 de RON. Potrivit declarației sale de avere, Marin Dima are trei conturi deschise la banca Raiffeisen: 21.054 RON, 112.700 de euro și 11.599 dolari.

Șeful Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța stă bine și în ceea ce privește datoriile, neavând niciun credit contractat. De asemenea, Marin Dima are în proprietate un teren intravilan în suprafață de 775 mp în localitatea Eforie, un teren extravilan de 5.000 de mp în localitatea Tuzla, dar și o casă în Eforie Nord, în suprafață de 288 mp.

Sorin HULUBEI

Citește și: A DISPĂRUT un TEREN din DECLARAŢIA de AVERE a lui DIMA de la Drumuri!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Antonovich muye cu lopata. Propun sai futem in gat pe moldo olto tzigoina ca tine. Neam de zdrente koorve
1
1
Pentre Escu: In parlament se fac legile de cei pe care i-am trimis prin votul nostru, pe liste sau independent. Dar daca de 30 de ani parlamentul a facut numai legi pentru ei si acoliti, in dispret pentru romani, de ce din 4 in 4 ani ii alegem tot pe 'escroci'? Cu un mic si-o bere, multi au luat voturile romanilor! Drept de vot trebuie sa aiba numai cei care, intr-un fel, contribuie la bugetul consolidat al statului!
3
0
la fel are betivanul de gelu stan,seful apa canal galati,pus politic,o nulitateabsoluta!
4
0
Presedintele nici nu ar trebui sa aiba salariu, avand in vedere ca atat timp cat e presedinte are totul asigurat de stat.
3
4
Dar are si 7 case?
4
5
Din invidie eu cred ca tu esti catelul lui si tea pus sa scrii, sa nu ramana asa. Oricum e o zdr
4
1
Cum adica poporul sa caste ochi pe cine voteaza ma?,o dai si tu pe aia ca poporul erte vinovat pentru parlamentari pe care i-a votat si care si-au dat legi pentru ei,de parca atunci cand ecscroci de parlamentari le-au cerut votul romanilor le-au spus romanilor:"votatine frati romani pentru ca sa ne dam legi pentru noi",nu ma astia cand au cerut votul au venit cu promisiuni pentru tara si popor dar dupa ce s-au vazut la ciolan au folosit puterea pentru ei,in interesul clanului mafiot"partidului"din care faceau parte si al lor personal,adica una au promis inainte de vot si alta au facut dupa.
4
1
sa vedeti cde salariu are malai mare Daniel Georgescu de la canale navigabile tot de la PSD tinut in brate de PNL. Ia sa ne gandim de ce!
12
0
Hai mai sugeti pe bromania. Ca e tacsu, credeati ca si voi puteti face facultate de actorie in state? Nuuu saracilor. Gandaci prosti. Doar noi smecherii putem. Mars la munca
2
1
La puscarie cu mafia Ciumei Rosii. Desfiintarea PSD-ului.
11
3
Avem legi de tot rahatul in Romania. Culmea sunt legi create de cei pe care i-a votat poporul. Legi prin care numai unii pot beneficia de salarii si pensii enorme, de pensii speciale, sporuri peste sporuri etc. Din acest motiv noi cei de rand, alegatorii, trebuie sa deschidem ochii la votare. Cu un astfel de parlament al ajuns sa muncim noi cei de rand ca sa le umflam buzunarele baietilor destepti. Votati cu creierul si cereti la cei pe care ii votati sa anuleze legile strambe care ne guverneaza in prezent.
9
0
are leafa mai mare decat presedintele.....O gramada de directori de companii au.
12
0
Fura si tembelul asta la greu
8
1
Acest neica-nimeni are de varsat o "cota" lunara la PSD.La un asemenea salariu trebuie sa existe si o "taxa de protectie" la PSD pe care ei o numesc sponsorizare..De ce credeti ca o functie pur tehnica este politizata ? PSD e in toate.PSD e o molima.PSD e ciuma.
23
1
mergem foarte bine!fara gropi , cu taxe ok, intretinerea lor se face la timp si cu simtul raspunderii, accidentele sunt normale, totul e bine si salariul sefilor creste , creste si iar ....!
7
0
Ar fi bine daca am intelege ca sumele declarate sunt sumele brute, nu nete. Asta daca ne duce dracului capul ala de roman mancat de invidie.
1
20
Unde sta asta sa i dam foc la casa sau case, poponarul dracului
7
2
Cine sunt cei care stabilesc aceste salarii. Cu consiliile de administratie pot sa va spun ca este o mare golaneala. Derbedeii astia care ne conduc i9si impart functiile intre ei. Ceilalti la cosul de gunoi. Niaste jeguri.
13
0
la cuza voda furai cu ninel si cristea .erai un hot si un ordinar. acum furi cu oamenii tai la drumuri nationale
6
0
Teren in valoare de 5000 mp!!!???
7
0
Este clar. Pana nu eliminam makionimea din oras nu o sa avem liniste. Propun sa i spanzuram pe neromani cu Becali in frunte
19
3
Louis de Funes? Ai inviat?
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102