REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

DIMA se PREGĂTEȘTE de IARNĂ: cumpără SERVICII de DESZĂPEZIRE de 26 de milioane de lei

DIMA se PREGĂTEȘTE de IARNĂ: cumpără SERVICII de DESZĂPEZIRE de 26 de milioane de lei

Replica API 18 august 2020 | 00:33 1375

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Constanţa organizează o achiziție publică pentru atribuirea contractului de servicii de deszăpezire. Valoarea totală estimată este de 26,016,442.45 ron fără TVA.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, prin Direcţia Regională Drumuri şi Poduri Constanţa (Marin Diima fiind șeful DRDP Constanța) organizează o licitație publică pentru a încheia un contract de servicii de deszăpezire, conform Serviciului Electronic de Achiziții Publice.

Marin Dima

Ce prevede contractul?

Servicii de întreținere curentă pe timp de iarnă DRDP Constanța – SDN Brăila – acord-cadru – patru ani. Valoarea maximă a acordului-cadru este 26.016.442,45 ron fără TVA iar valoarea minimă este 8 366 640,50 ron fără TVA.

Mai exact, contractul prevede servicii de întreținere curentă pe timp de iarnă. Activitatea de întreținere pe timp de iarnă se va efectua în conformitate cu prevederile „Normativului privind prevenirea și combaterea înzăpezirii drumurilor publice” – indicativ AND nr. 525/2013 și constă în: răspândirea mecanică a materialelor chimice în scopul prevenirii sau combaterii poleiului, gheții sau a zăpezii; patrularea cu utilaje pentru informarea stării drumurilor sau pentru prevenirea înzăpezirii în timpul ninsorilor liniștite sau al viscolelor moderate (viteza vântului sub 30 km/h); deszăpezirea mecanică cu autoutilaje specifice; degajarea vehiculelor înzăpezite care împiedică acțiunea de deszăpezire de pe platforma drumurilor; montarea și demontarea panourilor parazăpezi; informări operative privind starea drumurilor.

Condiții de participare

Conform obligației prevazute la art. 160 alin. (2) din Legea 98/2016, modificată și completată, autoritatea contractantă va răspunde, în mod clar și concret, la toate solicitările de clarificări în a 11-a zi dinainte de termenul-limita stabilit pentru depunerea ofertelor. Acestea vor fi trimise până la data de 14 septembrie 2020, ora 15.00.

Cine poate decide în acest contract

Persoanele cu funcţii de decizie din cadrul autorităţii contractante, precum şi persoanele din cadrul autorităţii contractante ce pot influenţa conţinutul documentaţiei de atribuire şi/sau desfăşurarea procedurii de atribuire sunt: Marin Dima - director general regional; Roxana David director economic; Gabriela Steliana Tudor - director adjunct exploatare; Nicolae Marcu - şef Departament Investiţii; Iulian Rădulescu - şef departament mentenanţă și alții.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bani publici in mana hotilor... De la asaziza revolutie acesti mafioti cheltuiesc banii nostri ,pt ca sunt in functii publice ,neclintiti de nimeni. Dorm pe scaun, pe bani multi.nimeni nu vede sau nu vrea sa vada.
3
1
bai nea gigi si daca intr-o noapte se lasa rau ce faci astepti dimineata? Aia nu se "plimba" cum crezi matale, au un rost si un grafic
1
5
n.am vazut hotie mai mare!din noiembrie pina in martie se plimba aiurea niste basculante de if de la cta la mangalia si de la cta la tariverde aiurea.Doar polueaza si incurca circulatia,drumul este perfect asfalt negru. Astia trebuie platiti doar la interventie! ba,lace va plimbati aiurea,in caz de furtuna ajungi de la cta la mangalia in 40 min,am facut.o eumodata cu masina mica chiar in timpul furtunii! de ce vA frecati ca prostiimpe sosea??
7
1
Si daca nu i zapada, deszapezirea se va plati datorita contractului? asa pleaca bani din buget!
6
1
Ce relevanta are acest articol? Care e tinta?
2
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614